GoldenEyes Well-known member 7/4/21 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 20694 לחץ כדי להרחיב... 4
שמלת תחרה1 Well-known member 7/4/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: 4 לחץ כדי להרחיב... הגעתי ל-2 לאחר תשובתך הגעתי ל 4
GoldenEyes Well-known member 7/4/21 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: הגעתי ל-2 לאחר תשובתך הגעתי ל 4 לחץ כדי להרחיב... ואולי אני טועה ואת צודקת ? חחחחחחחחחחח עכשיו אני מבין למה העתיקו ממני במבחנים בביצפר
נכתב ע"י שמלת תחרה1: הגעתי ל-2 לאחר תשובתך הגעתי ל 4 לחץ כדי להרחיב... ואולי אני טועה ואת צודקת ? חחחחחחחחחחח עכשיו אני מבין למה העתיקו ממני במבחנים בביצפר
דיברגנט חדש Well-known member 7/4/21 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: צפה בקובץ המצורף 20694 לחץ כדי להרחיב... ישנם 2 נימוקים לתשובתי שהיינה 4
שמלת תחרה1 Well-known member 7/4/21 #6 נכתב ע"י דיברגנט חדש: ישנם 2 נימוקים לתשובתי שהיינה 4 לחץ כדי להרחיב... לא מתווכחת איתך בנושא
GoldenEyes Well-known member 7/4/21 #7 נכתב ע"י שמלת תחרה1: לא מתווכחת איתך בנושא לחץ כדי להרחיב... להתווכח עם דיבר זה ויכוח מופסד מראש
דיברגנט חדש Well-known member 11/4/21 #8 נכתב ע"י GoldenEyes: להתווכח עם דיבר זה ויכוח מופסד מראש לחץ כדי להרחיב... הנימוקים הם מש"ש + המספר היחיד שלא קיים
נכתב ע"י GoldenEyes: להתווכח עם דיבר זה ויכוח מופסד מראש לחץ כדי להרחיב... הנימוקים הם מש"ש + המספר היחיד שלא קיים