בוקר טוב, שאלה על חילבה!!

Ehudi81

New member
בוקר טוב, שאלה על חילבה!!

החלטתי להפתיע את החבר שלי השוודי ולהכין משהו אקזוטי, בשנה שעברה הכנתי בחורף מרק בשר תימני והגשתי אותו עם טחינה ירוקה ובאגט קלוי. מצאתי והתגעגעתי לחילבה שאותה אנסה להכין הערב עם מרק עוף תימני, אבל יש לי שאלה.. השהתי את החילבה במיים והיא במקרר כבר קרוב ל 10 שעות, ראיתי במספר אתרים שיש לשהות אותה 12 שעות ויש גם אתרים שכתבו יממה. גרגירי החילבה ספגו את כמות המיים (כוס מיים, חצי כוס גרגירי חילבה) האם אני בדרך הנכונה? האם אני יכול לשים בבלנדר עוד שעתיים שלוש? תודה מראש! אודי
 
לימון מוסיף המון לחילבה-תיטעמי אם יערב לך

טיתעמי אם יערב לך הטעם חשוב להוסיף לימון /זמו המיים לא קריטי הכל תלוי בהרומה של החילבה מתי נטחנו הגרגרים* בתיאבון
 

Ehudi81

New member
תודה רבה

אני בן דרך אגב=) דיברתי גם עם אמא שלי בטלפון אני תמיד טענתי שלמרות שהיא ייקית היא מחטופות תימן=) שבת שלום
 

PIXIEPIX

New member
חילבה

אצלנו משרים את החילבה 3-4 שעות. אחר כך שופכים את המים שנותרו מוסיפים לימון חומץ מלח מים וסחוג וזה פשוט מעדן
 
למעלה