בוקר טוב! *פיהוק*

shnia24

New member
אם אני מבינה אותך נכון

שאלת אם סטפני המציאה "ערפדים צמחוניים"? אז זהו שלא. אני לפחות ראיתי את זה קודם ב"ריאיון עם ערפד"

shnia24

New member
בוקר טוב!

שמעתי בבוקר באוטו את הפסקולים. אצלי חשוב לבחור את הפסקול הנכון שבו לא אצטרך להעביר שירים שלא בא לי עליהם, כלומר לבחור פסקול שאני אוכל להתרכז בנהיגה ולא בהעברת שירים, אז המנצח היום הוא BD ובייחוד NORTHERN LIGHTS שמתאים למזג האוויר... http://www.youtube.com/watch?v=99JD7JHfMFA

TheSnowQueen

New member
BD אחד החזקים אצלי בהשמעה...

ואני לגמרי אוהבת את כולם אז גם אין העברה...
משום מה לNM ול- E אני לא מתחברת אז אני מוצאת את עצמי מעבירה..

aviv32

New member
בוקררררררררררררר

איזה כיף (ומחמם!) לפתוח על הבוקר בתמונות כאלה
ולא משנה בכלל שהפוני נהרס לי בגשם...
ולא משנה בכלל שהידיים שלי כואבות מלהחזיק עגלה ביד אחת ומטריה כבדה ביד שניה (נהיו לי שרירים של סטאלונה כבר!)...
ולא משנה בכלל שהמגפיים שלי ספוגות גשם...

sivanwe

New member

לפחות לשלם על חדר כושר את לא צריכה
יום טוב אביב

shnia24

New member
זמן לארוחת עשר

אני בדיאטה ורעבה חבל"ז ומשום מה אנשים בוחרים את השעה הזו כדי להתיישב בסביבת שולחני במשרד וללעוס דברים שמתפצחים בפה ועושים רעש. זוכרות את השאלה בשאלון פיבו "מהו הצליל שמעצבן אותך ביותר?" אז- זה זה. הרעש של קולות לעיסה לידי כשאני מתה מרעב ויכולה להתפוצץ. לעיסה של תפוח. לעיסה של קרקרים. לעיסה של טוסטים. לכו מכאן אנשים רעים קישטההההההההה!!!!

aviv32

New member
ואני שונאת את הצליל של אנשים אוכלים

במשרד לא מבינה איך אפשר לאכול ככה? אין מטבח או חדרון לברוח אליו? לא יכולה לאכול מול המחשב כשמסביבי אנשים מסתכלים מה/כמה/איך אני אוכלת!

באמת? אצלנו בצהריים משתדלים כולם ביחד

לשבת לאכול יחד... אני שונאת לשבת לאכול מול המחשב, גורם לי להרגיש כמו בהמה
למרות שרוב הזמן אני אכן מתבהמת ועושה את זה בכל זאת

aviv32

New member
אני מ-מ-ש לא יושבת לאכול מול המחשב!!

יושבת במטבח- עם כולם אבל לבד, וקוראת ספר. יש כאלה שסתם בוהות בחלון ואני לא מבינה את זה. איך אפשר לאכול ולא להעסיק את המוח?

גם אני ככה! ממש קשה לי לאכול בלי עיסוק

עיתון, טלויזיה, או מישהו לדבר איתו.. וגם אם יש מישהו לדבר איתו אני מעדיפה שיהיה גם עיתון

aviv32

New member
האמת? אני דפוקה קצת,

מעדיפה לקרוא משהו בשקט בלי פטפוטים. כשאני אוכלת לא בא לי שיבלבלו לי את המוח, מעדיפה לקרוא. רק בעבודה כן?

בהתחשב בזה שיש לך ילדים

אני מניחה שכשאת אוכלת בבית אין לך המון שקט

aviv32

New member
הפוך:

בגלל שיש לי ילדים ואין לי המון שקט אני לא אוכלת בבית

למעלה