בוקר טוב! *פיהוק*

TheSnowQueen

New member
בוקר טוב! *פיהוק*

אני עייפה. איזה מעצבן להתעורר ב5 בבוקר על תנוחה לא נכונה... *חוזרת לישון*
משאירה אתכן עם קליפ תמונות
מBD2
יש שם לפחות 1-2 שאני לא ראיתי עדיין...
http://www.youtube.com/watch?v=7SjIc0lQqy0 יום טוב לכולם

בוקר טוב

מעצבן להתעורר ב5 בבוקר על חתולה לא נכונה זו של השותף... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולצערי קמתי לפתוח לחתולה שלי ולחתולה שלו את הדלת כי הם לא הסכימו לעשות צרכים בשירותים שלהם בבית רק בחוץ עם הגשם לא השאירו לי ברירה ואני כבר בעבודה תודה על הקליפ! מרגש!!!!!!!!!!!!

TheSnowQueen

New member
חחח לגמרי~

על חתולה לא נכונה... ונחמד שהם עושים בחוץ, פחות לנקות...

לא פחות לנקות, פשוט לא לנקות

הוא הציל את החתולה שלו מהרחוב(אני הצלתי את שלי מב"ש אוהבת חיות), ואז שהיא היתה בבית עשתה צרכים בבית, היה כל כך קשה להחזיר אותה לעשות בחוץ, היא היתה בוכה ליד השירותים, ונקרענו, בואונה לפני רגע היית חתולת רחוב, חחחח, ועכשיו, שתיהן עפו לי על החלון ב5 הוא סגור!! מה אתן לא מבינות תעשו בשירותים, ב5 וחצי קמתי לפתוח להן את הדלת חחחחח

aviv32

New member
תהיה מפגרת בעקבות הדיבורים על חתולים

אם ערפד נושך חיה- לא הורג אותה, רק נושך- היא מתערפדת? זה יכול ליצור מוטציה חחח

מה עם ערפד נושך זאב כמו ג'ייקוב?

בהמשך להודעה שלך בעקרון ערפד לא נושך חיות כי הם לא צמחוניים מעניין אותי אם סטאפני המציאה את הצמחוניות??? ולשאלה שלך- אכן נוצרת מוטציה ותארו לכם ג'יקוב ננשך סיפור המשך לT

aviv32

New member
כתוב על זה בBD נדמה לי

שהארס יעשה רע לזאבים יש מצב שהם ימותו בגלל זה נדמה לי

aviv32

New member
אההה יש מצב, אבל אל תשכחי שזאבים

הם לא לגמרי חיה. לא כמו חתול ו כלב- אם נושכים אותם אז? צריך לשאול את קרלייל- לא את סיון חחחחחח

sivanwe

New member
סיון כאן סיון כאן!

סטפאני כתבה בספר שלארס של הערפדים יש השפעה אחרת על אנשי זאב(משני-צורה). בשביל הארס הוא רעל- לא מעביר שינוי אלה מיד הורג. אני מנסה כבר יותר משעה למצוא תשובה.. אני זוכרת שקראתי אותה- אני חושבת שאפילו בספר. אני כמעט בטוחה שהחיה מתה- א-ב-ל משהו קטן בראש שלי מזכיר לי שקראתי שהם שותים רק מספיק-ואז נותנים לחיה לחיות. אני ממשיכה לחפש...

aviv32

New member
זה בטוח לא בספרים

הם טריים אצלי בראש... אולי במדריך? או בMS!

sivanwe

New member
אני לא מצליחה להיזכר איפה!

אבל אני בטוחה שקראתי את זה- עדיין עושה חיפוש רציני... דרך אגב- עוד 10 דקות תצוגת האופנה- ה-ת-ר-ג-ש-ו-ת!

aviv32

New member
שימי איזו תמונה או שתיים,

אני בעבודה אז אין מצב לראות בישיר..... אגב- למה היא מדגמנת? כאילו- לא צריך להיות מאוד גבוהה בשביל זה?

sivanwe

New member
היא הייתה חייבת להיות שם

מאחר והיא הפנים החדשות של בלסנגיה.

aviv32

New member
ב'נתי,

נראה לי שהיא היתה אמורה לצעוד בסוף התצוגה יד ביד עם המעצב לא? זה מה שעושות בד"כ ה'מוזות' של המעצבים

sivanwe

New member
היו המון שמועות שזה מה שיקרה

אבל מאחר והיא קצת חולה, ומאחר והיא קריסטן(יענו,קלאמזי מלידה) ויתרו על זה

aviv32

New member
אההה חכמה, חולה, אחלה תירוץ

זה מה שהייתי עושה אם הייתי במקומה- פדיחה לצעוד שמה שכולם מסתכלים חחח

sivanwe

New member

אבל מסכנה- היא באמת חולה- נראה לי סיוט להסתובב בכל המקומות האלה עם חום

sivanwe

New member
לאחר יום שלם של חיפושים

מצאתי מליוני תשובות- כל אחת שונה מהשניה- רובן אמרו חד משמעית- החיה מתה. לטרס פור טוויליט עשו על זה תחקיר שלם-ולא קיבלו תשובה מסטפאני- http://letterstotwilight.com/2010/08/11/what-about-vampire-animals/ זה לא מספק אותי- אני עדיין זוכרת שקראתי איפוזהו תשובה מסטפאני. בערב אני אבדוק במדריך ובספרים(אולי בMS). בכל מקרה- עד עכשיו התשובה דיי ברורה שהחיות פשוט מתות

למעלה