בוקר טוב! *פיהוק*

TheSnowQueen

New member
אייש...

מזכיר (מזקיר?) את השיר הזה משיקאגו של הרוצחות שאחת מהם התעצבנה על בעלה שהוא עושה בלונים I said to him I said, "You pop that gum one more time..." And he did. So I took the shotgun off the wall And I fired two warning shots......into his head!
מקסימום תירי בהם

חחחח תאכלס!!

אולי תקני לך פריכיות אורז או משהו אחר לנשנש במשרד? אני תמיד מנסה להחזיק משהו לא מזיק קלורית לנשנוש, כי תמיד בא לי משהו...

זה מרתיח אותי הסיפור הזה

כמובן שההצבעה להוריד את המס לא עברה... והיום בהצבעה ביבי יצא מהמליאה לפני ההצבעה!

sivanwe

New member
ספרי לי על זה

זה פשוט מחרפן אותי מה שהולך כאן! ב-ר-ו-ר שההצפעה לא עברה
למה לא להרוויח עלינו עוד קצת?

באנה כמה מוקדם אתן מתעוררות!? מטורפות

טוב, האמת שאני מגיעה למשרד כל יום ב10, ואין לי ילדים.. ככה שלרוב לפני 9 אני לא רואה סיבה לצאת מהמיטה

aviv32

New member
ולי יש ילדים ואני לא מצליחה להוציא את עצמי

מהמיטה לפני 7. לאלוהים הפתרונות. מתה לקום ב6 כמו בנאדם (לא) נורמלי, להתארגן בנחת, בלי לחץ.

בלאחס באמת?! אני ש-ו-נ-א-ת לקום מוקדם

זה הורס לי את היום.. אני מעדיפה להתארגן מהר. אבל מצד שני, להתארגן באיזי זה גם כיפי...אחחח קשה.

aviv32

New member
גם אני גם אני גם אני!

שלא תטעי, אני שונאאאאאאאאת לקום מוקדם. אני טיפוס של לילה- מעדיפה לישון מאוד מאוד מאוחר ולהספיק דברים מאשר לקום מאוד מוקדם. אבלללל באמצע שבוע אני לא אוהבת להתארגן בלחץ, גם ככה אני איטית בבקרים אז בכלל עם עוד שתיים.. אז מעדיפה שיהיה לי יותר זמן.

ואגב- אני מתה על השרשור הזה!

ממש משמח אותי, מן שרשור חפירה רגיל כזה סתם על חיינו ועל הבקרים שלנו, עושה לי כיף לראות מה עובר עליכן ביום
כל הכבוד על היוזמה, זה ממש מעולה!

למעלה