בוקר טוב פורום

גאיה ק

New member
בוקר טוב פורום

יום שישי כברררר יום חגיגת הסק"ס פותחת את הבוקר עם .. בארי וייט.. ככה הסק"ס יהיה מוצלח יותר. יום נפלא לכם !

בוקר טוב פורום ../images/Emo140.gif

שר יפה הבחור
התרכזתי יותר מידי בנצנצים שעליו
איך גברים מתלבשים
--גבר או אישה? סוF שVוע נעיM

שירקאן12

New member
אוקטובר שבת 14:00 1973

6 י' תשרי יום כיפור . היום הכי גרוע בחיי , ובחיי עם ישראל תרתי משמע. שלא נעבור זאת שוב.

מלחמת יום הכיפורים

איך אפשר לשכוח? בעצם אף מלחמה בארצנו אי אפשר לשכוח
.מי יודע מה עוד צופן לנו העתיד כאן. קראתי פעמיים את הספר "מלחמת יום הדין"/חיים הרצוג מרתק ,נורא ובלתי נתפס. שירקאן.....היום הכי גרוע ---שתף אם תרצה .

ben 911

New member
סוף שבוע נעים גם לך מרי ../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif

מי יתן שתהה לך שנה זו טובה ופוריה. שתמשיכי לרקוד בשתי רגליים בריאות ויציבות. אמן.

../images/Emo51.gif בן ו-אמן אמן ../images/Emo57.gif

מפיך לאלוהים ועל כולנו. החודש האחרון.......... היה על הפנים .הרגל סרבה לרקוד והשיניים סרבו ללעוס ,הכאבים " חגגו" וכשכואב קשה לשמוח
. הרגל כבר חזרה לאט לאט ובזהירות לרקוד.אבל......הכאבים השניים מזכירים לי שעדיין הם אוהבים אותי .אוףףףףףףףףףףףףף שיסתלקו כבר. גמר חתימה טובה לכולם.

ben 911

New member
בוקר טוב ושבת שלום גאיה, כולם../images/Emo140.gif

אז זהו שאני עדיין בעיצומו של סק"ס מעייף ומתיש נכנסתי רק לראות מה קורה ומיד הולך להמשיך את הסק"ס

גאיה ק

New member
אתה ביקשת

ואמרת שלא יפה להשאיר חברים בפסקה מעל..תציץ ואני הייתי נחמדה ולכן הוזמנת ועכשיו אתה רוצה שאשלם לך? לא אחראי למה שאתה אומר? אממממממ.... כסף וסקס לא הולכים אצלי יחד.

ben 911

New member
שירקאן.אתה מוזמן אצלי לסק"ס סוער../images/Emo13.gif

טויסט הבעלים בסינור ביצוע: גדעון זינגר ויענל'ה בן סירא מילים: דוד פאיאנס לחן: אריה לבנון האישה שלי ארזה מזוודת ויצאה לתור את קפריסין היא מגהץ אדים מזמן חומדת ואני כבר אשלם מסים איי איי איי איי איי איי כמה זה יהיה נפלא רעי כל הבית הוא עכשיו עלי אעשה חיים לבד ודאי בטרם צאתה אשתי עלי ציוותה: כבס את הבגדים תן אוכל לילדים ושטוף כלים לפני הספונג'ה (ככה זה התחיל!) במטבח על אש קומקום רותח מים אין בו כלל, אף לא טיפה הבצק גם הוא אינו תופח יש בו טלק, לא קמח אפיה איי איי איי איי איי איי כל זה לא מפריע כלל, רעי אך מדוע צועקים עלי: אבא, המרק מתוק מדי! בטרם צאתה אשתי עלי ציוותה: כבס את הבגדים תן אוכל לילדים ושטוף כלים לפני הספונג'ה (הסמרטוט! איפה הסמרטוט?) הסחבה היכן? - איני יודע את הכלים ניגבתי עם פרווה התינוק הרטיב והוא צורח אוי! אותו חיתלתי בסחבה! איי איי איי איי איי איי שתחזור אשתי, נמאס לי די ויש לי כבר קללה טובה, רעי אאחל אותה לכל אוייבי בבוקר, בליל, ירדוף אותם כצל: כבס את הבגדים תן אוכל לילדים ושטוף כלים לפני הספונג'ה (אבל בערב... בערב...) מזכירה פרטית דחוף הזמנתי והערב יש לי הכתבה האורות כיבינו - זה רומנטי אוי, כמה ההרגשה טובה איי איי איי איי איי איי היא עובדת מצויין, רעי איזו התבשמות, אך בוודאי לא אשכח איך שדיברה אלי: אני מוכנה לכל למענך! כן? כבסי את הבגדים תני אוכל לילדים שטפי כלים לפני הספונג'ה

למעלה