בוקר טוב פורום

למה???

כי קיימים רק 2 בלונדינים בעולם הזה שאני מוכנה לעשות להם קבעץ' --- אחד מהם זה דייוויד!! ואת באה ואומרת לי "אובר מלוקק"?? ועוד לא התחחתי בכלל לדבר על חבר שלך הדרדקן שלא מגיב לשיר אהבה שהקדשתי לו!! נועה כפרה נשמה, רק את מבינה אותי!! תבואי לעזרתי מהר!!!

את השיר גם אני אהבתי...

מודה שנגע לליבי.. המחווה שלך. אני מצטערת אם הכעסתי אותך.. רק הבעתי דעה אישית, זה לא נגדך..

דרדקן

New member
ומי הוא הבלונדיני השני?

ד"א גם אני הייתי בלונדיני לפני שכל שערי נשר, זה נחשב? מצטער כדורגל ובקהאם פשוט לא עושים לי את זה, באמת שום דבר נגדך, וגם אני מצליח להבין אותך בד"כ, ואוהב אותך אפילו כשאת עצבנית וכועסת.

לגולאס משר הטבעות ../images/Emo178.gif

אל תצחק!! כשמדובר בבלונדינים יש לי נטייה להתלהב מהאובר מלוקקים ...

אני לא מתה על בלונדינים.. אבל יש

אחד שאני לא עומדת בפניו.... אוהבת אותו יותר מכל אחד שבעולם.. מתה על הקצוץ הבלונדי שלו... והוא הבלונדי האישי שלי!! הבן שלי!

דרדקן

New member
שוקולדית, צר לי לאכזב אותך

אני לא לגמרי בטוח שאורלנדו בלום הוא בלונדיני טבעי, בסרטים אחרים שלו הופיע בשיער חום. אבל במקרה זה הוא אכן אלילי, זה לא בגלל הבלונד זה בגלל קור הרוח, ואיך שהוא חיסל לבדו אוליפנט שלם על ציוותו. This is unheard of!! That an elf will go inside a cave and a dwarf won't?

דרדקן

New member
אני דווקא מאוד נהניתי מהסרטים

(אנחנו מדברים על שר הטבעות ולא על טורויה נכון?) וזה אפילו שקראתי את שר הטבעות פעם בעברית ו-4 פעמים באנגלית, פעמיים בצרפתית ופעם בסווהילית (קוראים שם לאראגורן קובבמטו). חרה לי השינויים שהם עשו ויותר מזה התוספות הלא סבירות של הפוסטמה ליב טיילר, אבל בסך הכל הם נשארו די קרובים למקור והצליחו לטעמי להעביר טוב את רוח הסרט. כמובן שהיא אפשר להפוך ספר מדהים שכזה לסרט ב-100% אבל במה שהם עשו היתה עבודה טובה, בדמיוני לא הייתי מצליח לעשות עבודה טובה בהרבה.

offנועה

New member
ספרי פולחן

לא הופכים לסרט. כמובן שאנחנו מדברים על שר הטבעות! כשאתה קורא ספר, ואני קראתי את ההוביט (תרגום הטייסים כמובן!!!) והמשכיו עשרות פעמים מאז גיל 11, אתה בונה בראש עולם שלם ומורכב, מצייר לך את הדמויות, הנופים, הסצינות. בא הסרט ומחרב לך! אותו דבר עם מדריך הטרמפיסט. ספר ענק, סרט חרא! לסרט המטופש הייתי קוראת מדריך הטמפיט!!

אבל זה מה שקורה בדרך כלל

הופכים ספרי פולחן לספרים וסרטי פולחן הופכים המשכים לא מוצלחים בכלל. הסרט לא הצליח להרוס לי את העולם שבניתי בדמיוני. אולי בלבל קצת. אחרי הסרטים קראתי את הטרילוגיה שוב כדי להחזיר לעצמי את העולם ההוא .. אבל לגולאס נשאר איתי אחרי הסרט.

דרדקן

New member
גם הנסיכה הקסומה הוא ספר פולחן

והסרט לדעתי, טוב יותר מהספר. לגבי שר הטבעות, אני מסכים שלא ניתן להעביר את הספר באופן מושלם, וזה נכון שאת הדמיון העשיר של הספר ויותר מזה את הצורה בה הוא גורם לנו לדמיין את העולם המורכב שהוא מתאר בספר לא ניתן להעביר בצורה מושלמת, אבל אני עדיין חושב שהם עשו עבודה מצוינת. לי זה ממש לא חירב את הספר, להיפך, היו שם כמה קטעים שהצליחו להעביר טוב יותר ממה שאני הייתי מצליח לדמיין (הקטע עם הבאלרוג למשל). אבל זה אני, אולי הדמיון שלך מפותח יותר משלי.

למעלה