בוקר טוב פורום

dekimus

New member
בוקר טוב פורום

חדש פה.... שמעתי שהפורום הזה סופני... שיהיה שבוע טוב לכולם

לא רק סופני - סוף סופי סופני!!

חייבת לציין שלא אהבתי את התמונה!!! אני רציתי שהאנגלים ינצחו!! לא אהבתי בה עוד כמה דברים, אבל דניאלה תסביר למה הרבה יותר טוב ממני
אההה ברוך הבא!!!

תשמעי, הוא שם תמונה של דיוויד בקהאם

אני יכולה להתעלם מהרבה דברים, אבל לא מדיוויד בקהאם! קלע בול הבחור, הייתי אומרת!! יכל לשים תמונה של ג'וניור שעיר בשיא זיקפתו כמו רבים וטובים לפניו, נכון? אבל הוא שם את דיוויד, אז יש כבוד!! עזבי אותי מזיקפות היום, טוב??!!??

dekimus

New member
עם מחמאות כאלו איך אפשר.....

לא לפנק אותך בעוד תמונה אחת..... שיהיה יום מקסים ושקט

דרדקן

New member
אני דווקא מסכים אם ליאתוש

תגידי, מה קורה פה? כל שני וחמישי את מתאהבת כאן במישהו אחר. איכשהוא אני כבר לא מרגיש כל כך מיוחד

קטונתי, אז ../images/Emo26.gif

זה לא אומר שאני לא אף פעם זה רק עכשיו, אז תחכה ואז אבוא כשיעבור הזעם ואז אחזור - כשיתבהר. זה לא אומר שאני לא חושבת עליך בכל יום, כל שעה עדיין אין שלווה ואין את השקט כי בכל מקום עולה מולי דמותך. גם אם קשה לי להגיד מילים יפות מאלה גם אם לא מצאתי דרך להגיד, שלך תדע עכשיו שרק אותך אני אוהבת תדע בלב אני תמיד איתך תדע אני תמיד, תמיד איתך

דרדקן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

קלעת בול, אחד השירים היפים והאהובים עלי. סליחה שלא הגבתי מהר יותר.

offנועה

New member
במה אתה בדיוק

מסכים עם ליאתוש? הפרצוף הירקרק? לא שאין מה להסכים איתה בשירשורים אחרים, אך בשירשור שלפנינו.. אני תוהה..

דרדקן

New member
הפרצוף הירקרק מבטא את

שאת נפשה מפרצופו הזחוח של בקהאם. אני מסכים איתה, לא מבין מה מוצאים בחננת המחשבים הזה.

גם אני לא מוצאת בו כלום..

אני מודה! אני מודה! הוא נראה טוב.. ובהתחלה גם אני נסחפתי.. אבל כל הבלאגן שמסופר מסביבו הוריד לי אותו לגמריי.. מה גם שהוא נראה לי היום אובר מלוקק.

למעלה