בוקר טוב עם יעד בלב

בוקר טוב עם יעד בלב

היום אני מתחייבת לא לשבת במחשב בעבודה חייבת לסדר את החנות ומאוד רוצה לחרוז קצת אתמול ישבתי רק קצת והתבזבז לי כל היום
כמו כן יש לנו כמה סידורים שנדחו כי האוטו במוסך - נקווה שזה יסתדר... שיהיה לנו יום נפלא לי יש יעד ולכן ?

את היעד שלי השגתי הבוקר ../images/Emo9.gif

כיוונתי שעון, קמתי מוקדם (חופש גדול ואני מתעוררת מאוחר עם מעין) וסופסוף התעמלתי ! אני מרגישה לאחרונה כזו לאות ויודעת שמתי שאני מתעמלת אין את התחושה הזו. אז... הבוקר בערוץ החיים הטובים עשיתי פילאטיס ואני מרגישה ממש טוב עם עצמי ! היום יום ארוך במיוחד ויש בו ים של עשיה לקראת הסופשבוע שיהא יום נהדר במיוחד לכולנו אסנת.

יפה!!! ../images/Emo45.gif

אם כבר מדבירם על אימונים, אני עושה 3 פעמים בשבוע בקונג-פו

בוקר נפלא ומקסים ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

עוד מעט הולכת למטפלת שלי- היא גם פסיכולוגית וגם עוסקת בנשימות נכונות ומגע מרפא, והתחלנו בקטע של המגע רק בפעם הקודמת וזה ממש שיפר לי את הכאבי גב, אז קצת מצפה לזה בקוצר רוח, והתפלאתי לגלות שלא נרתעתי מהמגע שלה, דבר שבד"כ קורה, צריכה לבטוח מאוד באנשים כדי שיגעו בי ככה. ואח"כ מתארגנת ונוסעת לכיוון החבר שלי
ויום הכיף שלנו מתחיל: ארוחת צהריים בבית קפה, סרט "אדונית התבלינים" ואז מסג' אצלו בבית
. ואני אתן לו את המתנה
הקטנה שקניתי לחודשיים שזה ספר על אהבה עם תמונות של סיטואציות שונות של חיות שמתקשרות למה שכתוב למטה על אהבה- ספר מדהים ומתוק
. היעד שלי: פשוט להנות ולא לדאוג- הכל ידפוק ויתקתק ויהיה מוצלח
יום נפלא שיהיה לנו

ב מ ב ו ש

New member
וואו, יש סרט של זה?? איפה מי? ומה?

כי הספר אהבתי מאדדדדדדדדדדדדדדדד

שירה1973

New member
הספר אכן מקסים ומרגש

קראתי בסופהשבוע שעבר שממש עכשיו יצא גם הסרט, ואני עדיין אמביוולנטית האם כדאי לי ללכת לצפות בו או לא... בינתיים כמעט תמיד התאכזבתי כאשר הלכתי לצפות בסרטים שמבוססים על ספר שקראתי. איכשהו לא מצליחים להעביר את כל העושר שמופיע בספר אל מסך הקולנוע. אני אתן לעצמי עוד זמן להתלבט..

למעלה