בוקר טוב עם יעד בלב

בוקר טוב עם יעד בלב

אתמול עבר ודווקא לא כ"כ גרוע (אע"פ שבכיתי פעמיים אבל מעצבים לא משהו אחר) והנה יום חדש בפתח היעד שלי להיום לא כ"כ מוגדר אבל אני חייבת לעשות משהו בבית או בפנים או בחוץ (בגלל זה זה לא כ"כ מוגדר) אבל נראה איך אעמוד בו ואיך לא? כמובן שעשיתי בלילה טבעת ואני כבר עונדת אותה ומתגאה
שיהיה לנו יום יפה
לי יש יעד להיום ולכן ?

איזה יופי נטלי !!

תצלמי ותראי לנו ? אני אוהבת תכשיטים מחרוזים ! למה בכית אתמול ? מוכר לי הקטע הזה שהדמעות בורחות בגלל העצבים... לפעמים זה בעוכריי כי פשוט אני נחנקת ונשנקת וכל הכעס הופך לכמעין עלבון מיותר שכזה. אין לי יעד מיוחד היום. עוד יום שיגרתי ומבורך.

אני אצלם מבטיחה

ובכיתי בבוקר בגלל הלחץ עם הילדים(על זה כתבתי) - ובערב התאכזבתי מאחי מאוד מאוד ומהעצבים הדמעת יצאו .... בכלל הדמעות באות לי מהר לצערי ולפעמים לשמחתי כי זה מאוד עוזר . בכל מקרה אני ממשיכה לכתוב כמו יומן ארועים כזה וזה מזכך - על הבוקר כשאני נכנסת לחנות אחרי ההתארגנות של הבוקר זה מה שאני עושה .... ולפעמים כשאין יעד השגרה מנצחת אין עליה
שונאת שינויים

כל הכבוד לך על הכתיבה ! עשיתי זאת

לא אחת. מתחילה ומפסיקה... זה רעיון נהדר ואני מקווה שפעם אני אצליח להתמיד בזה. לפעמים אני חוזרת למחברת וכותבת. מעלעלת וקוראת אחורה ואוהבת את זה. את עושה לי חשק :)

תשמעי בקטע הזה אני פשוט לא מתחייבת

וככה יותר קל לי - אני פונה לכתיבה כשחנוק לי כשאני צריכה לשפוך ולא בא לי לקבל משוב או שאני יודעת שאני מגזימה קצת - ולא רוצה לבפר לאף אחד אז אני שומרת לי את האפשרות לכתוב מתי שבא לי ונכון זה מאוד עוזר לפעמים לחזור לזה גם נתתי לבעלי לקרוא פעם אחרי המון שנים - וזה עזר לנו המון לזוגיות . ממליצה
(אמרה העצלנית שיכלה להוציא כבר ספר וכל הזמן מוצאת תירוצים לא לשבת ולעשות את זה כבר)

נ ב י ת י

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

נטלי תתחדשי על הטבעת ואת רואה כבר עברו כמעט יומיים ...
חוץ מזה אני די מבסוטה מעצמי אתמול התקשרתי לאיזה מקום שעבדתי בו לפני 3 שנים כי ידעתי שהם מחפשים עובדים באחד המוקדים שלהם ואני צריכה עבודה לחופש לפחות עד אוקטובר והם קיבלו אותי בחזרה בלי ראיון עבודה פשוט אמרו לי שיש לי הדרכה מחר בבוקר והתחלת העבודה מיידית . הבעיה היחידה היא שביום שלישי יש לי את השעור האחרון במתמט' אז כנראה אני אדבר עם המורה שלי שהיא בן אדם מיוחד במינו ואפרד ממנה בטל' והבעיה השנייה היא שיש לי עוד 4 מבחנים ואני מקווה שאני אוכל למצוא זמן ללמוד אליהם גם . בכל מקרה אני לא נותנת למחשבות האלו להפריע לי עכשיו אני כל כך מתרגשת מהרעיון שאני אתחיל לעבוד , גם מהקטע של העבודה עצמה וגם כמובן מהמשכורת . חוץ מזה המטרות שלי להיום : ללכת להחליף את הטל' שלי או לקנות חדש או משהו כי כרגע אין לי
והכי מצחיק זה שאני דוחה את זה כי דווקא נחמד לי בלי שקט כזה אבל מצד שני אין לי בדיוק ברירה ... וכמובן המשיה הרגילה שלי כל יום בזמן הארחון ללמןד ללמוד ללמוד
(ולא לאכול יותר מידי שטויות תוך כדי ) אז שיהיה לכולן יום מוצלח ומיוחד ומשמח ומלא אור

תודה חמודה ../images/Emo24.gif

אני אוהבת שיש יעדים מוגדרים ואפשר לעמוד בהם בכלל השגרה של לימודים עבודה והחיים בכלל כשהם זורמים היא שגרה מבורכת שיהיה לך בהצלחלה אין כמו להיות מוערכת

איזה יופי נביתי, בהצלחה ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתמצאי את הזמן גם ללמוד ולסיים את ארבעת המבחנים שנותרו לך. כל הכבוד שאת לא נותנת למחשבות להפריע לך ומתרכזת במה שנכון לך כרגע. לעתים זה קצת קשה ומבלבל ואני שמחה עבורך שאת מצליחה להתמקד.

נ ב י ת י

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עשיתי היום כל מה שרציתי . קניתי טל' חדש
, ובנוסף לזה סידרתי קצת את הארון הוצאתי בגדים שאני כבר לא לובשת ואין סיכוי שאלבש וארזתי הכל בשקית גדולה והכי מצחיק שהנה הוצאתי את הבגדים הישנים וכבר היום חבר שלי (בלי שאגיד לו שעשיתי את הסדר הזה ) קנה לי גופייה ועוד איזה משהו . איך אמא שלי אומרת מוציאים את הישן כדי לפנות מקום לחדש . ( בהמשך למה שדיברתי עליו עם חייה לפני כמה ימים ) . דרך אגב הדבר זמן היה לי קשה להתמקד והייתי מבולבלת וכו' אבל הייתה לי שנה כל כך קשה מבחינת עומס לימודים (שלא היה לי זמן אפילו לעבוד בה) לכן נראה לי עכשיו שזה יהיה יותר פשוט לשלב את המבחנים האלו עם עבודה ואני ממש מקווה שאני גם אוכל לשלב את העבודה הזאת בשנת הלימודים הבאה

אמא חכמה יש לך נביתי :)

המשפט הזה מאוד חזק אצלי - להוציא את הישן כדי לפנות מקום לחדש. ואצלי זה לא רק בהיבט הגשמי אלא גם בהיבט הרגשי/הפנימי. משתדלת לנקות כל הזמן על מנת שיהא מקום נקי ומרווח לחדש.

מסכמת את היום הזה קצת יותר אופטימית

אז עמדתי איך שהוא ביעד שלי- עשיתי בבית לא הרבה אבל נראה יותר טוב עשיתי עוד טבעת בעבודה בבוקר ןמחכה שירדם הקטנצ'יק שאני אוכל לצלם את התכשיטים שעשיתי לאחרונה להעלות לקומונה להשוויץ ולשים לכן קישור שתהנו גם . היום עצמו עבר הרבה יותר טוב יצאנו מהבית הרבה יותר שמחים מאתמול והיום זרם בצורה די נחמדה מרגישה די בודדה רוב היום כי אני ממש לא רגילה להיות בלעדיו אבל זה גם נותן לי זמן איכות עם עצמי והילדים שמרענן מעט את המערכת - הוא אמר לי הערב בטלפון אחרי שהערתי לו שהוא נשמע מדוכא קמעה שמשעמם לו מאוד - ומזה הוא מאוד פחד הבעל שלי מאוד לא משתעמם - דואג להיות עסוק כמוש החיים מכתיבים לו - הוא איש של עשייה ומאוד פעלתן - שה"מערכת" שלו חסרה לו ... הבית המיטה אנחנו כמובן בקיצור הבחור מתגעגע אז מעז יוצר מתוק . מקוה שהלילה ארדם יותר מוקדם מאתמול ומחר יהיה יותר טוב מהיום פיכס איזו אופטימיות דביקה
לא מתאים לי ....ח ח ח

למעלה