בוקר טוב עולם!

סיון b

New member
בוקר טוב עולם!

מה שלומכם? אני פשוט רואה שאין כאן אף אחד, אז אני עושה לכם השכמה. מקווה שהכל בסדר אצל כולכם, בלי יוצא מן הכלל. איפה אתם? אורלי - נשיקות (זה מהצומי של אתמול) חוכמית - המון חיבוקים. ויש לך תשובה ארוכה למטה. תליב - נעלמת לי. לא ראית את התשובה שלי.... וכל מי שנעלם לאחרונה..... בקיצור - כולכם: דויד, אתה כאן בבקרים - איפה אתה ?????? יאללה, תתעוררו! יום נפלא לכולכם. סיון

אורלי_ל

New member
בוקר טוב עולמית! ../images/Emo42.gif

הצומי של אתמול היה אתמול מותק. כל יום והצומי שלו.
אוהבת אותך. הפתעה טובה מהבוקר - יש ליד הבית שלי 3 חתלתולים, 2 אחיות ואח וכבר כמה זמן אני רואה רק את הג´ינג´ית (מה זה רואה, היא כבר באה למדרגות להגיד לי שאני יוצאת מאוחר מדי וארוחת הבוקר שלה מתאחרת) ודאגתי לשניים האחרים. אז הבוקר ראיתי גם את השחורה וכ"כ שמחתי, ורק החתול בצבע אפרסק עוד לא התפקד.

סיון b

New member
אז תקראי לחתול בצבע אפרסק,

או שתעשי להם מספרי ברזל, שחס וחלילה לא תפספסי אף אחד.... לגבי הצומי, אז מה? אז הקדמתי אותך היום ונתתי לך נשיקה לפני שתבקשי... איך אני? אה?אה?אה? ובוקר טוב גם לך. סוף סוף מישהו! סיון

חוכמית

New member
צהריים טובים עולמות

זה מה שאני רוצה לתת לכן. אתן ממשששששש....ממשששששששש...צוקר..... סיווני, קראתי את ההודעה הארוכה. תודה לך על הפתיחות והכיף שיש בך. ואורלי´לה, מה העיניינים?? מה קורה? אז מה ככה? שו??? פינת השוחד: אם תגיבו לי מהר אני אספר לכם משהו .......
סתאאאאאאאאם.........

סיון b

New member
אני מגיבה מהר,

ולא בגלל שתספרי לנו משהו (כי הבנתי שלא.....), כי סתם התחשק לי, וכי אני מה זה שמחה שסוף סוף יש כאן מישהו...... אז הי. וסחתיין על הסבלנות לקרוא את כל מה שכתבתי. זה היה א ר ו ך !!! יום נהדר לך! סיון

חוכמית

New member
כאילו כזה...

אין לי ממש ממש מה לכתוב. יש לי מן ריק כזה במוח ומאוד סבבה לי עם זה. אם יש לך איזה נושא לדבר עליו- אז יאללה.

אורלי_ל

New member
שיואו! ../images/Emo62.gif

איזה מדהים... גם לי אין מה להגיד... אז בואו נדבר על זה?!
נ.ב. חוכמית, גררר גררר... אוהבת אותך. כתבתי את זה בנ.ב. כדי לא לקטוע את הקו הפנומנלי והאינטלקטואלי של ההודעה שלי.

חוכמית

New member
אינטלטואלי, אוניבסלי, גלובלי,

קונבנציונאלי, הקו בהחלט ברור מה גם שרואים שממנו מתחיל להסתמן באופן ברור ולא כל כך מוגדר עיגול בצורה של מעגל שמיד לאחר מכן יהפוך למרובע ושלמלבן ואח"כ לכוכב בשמים שנצנץ לו הלאה והלאה ובלה בלה בלה בלה בלה...נו...נראה אתכם ממשיכים??? ד.א. - אבל ממש ממש פנומינלי זה פרופורציונלי, לגיטימי ואופיני.....

אורלי_ל

New member
זה נורא סוציואקונומי מצדך

להשתמש במילים פרמקולוגיות בנוגע לסטואציה הפרטיקולרית. תתבוששי לך.

סיון b

New member
נרגעתי.... כבר חשבתי שמשהו לא בסדר

אצלי....
אז אני מבינה שזה מה שקורה כשהמוח מרוקן... אני בעבודה. משעמם לי. מחכה שהיום יעבור כבר. לא שזה יהיה יותר טוב כי אח"כ אני צריכה לשבת עם חברה שלי על מ"מן שיש לנו להגיש. באסע!!!!!! סיון <תוהה אם היתה צריכה להפנות את הכיתוב הזה לפורום תלונות וקיטורים, או שגם כאן יקבלו את זה...>

אורלי_ל

New member
אכן באסה

מה את לומדת? רציתי פעם לעשות תואר באונ´ הפתוחה, מה שאני תמיד יכולה להמשיך לעשות... רק עוד 24 קורסים ודי!

סיון b

New member
אורלי

אני לומדת קורס פסיכולוגיה בחינוך. לקחתי בינתיים רק קורס אחד כדי לראות איך אני מסתדרת עם השיטה של ללמוד לבד וכו´. מה התחלת ללמוד? או שלא התחלת.... ומה את רוצה ללמוד? אותי, באופן אישי, פסיכולוגיה מאוד מעניינת. אולי אחרי שאני אלמד אני אתחיל להבין את עצמי קצת.......

אורלי_ל

New member
סיו

רציתי לעשות תואר במדעי המחשב, אז לקחתי בתור התחלה קורס בסטטיסטיקה והסתברות, משהו גועל נפש. נכון לאיך שאני מרגישה היום, על קברי כבר לא ירשם B.A
ואיך הולך לך?

חוכמית

New member
סטטטטטטייטיסטיקה והסססתתבברות

נשמע לי כמו שם מחלה מדבקת לא?????זהירות!!!!!התאים של המוח עלולים להדבק אחד לשני ואז מהריק הכללי תהיה עיסה. בעעעעעעעעעעעע.............

סיון b

New member
סטטיסטיקה והסתברות

זה הפחד הכי גדול שלי.... בזמן האקס דיברנו על זה שהוא יעזור לי (הוא אמר שהוא דווקא היה נורא טוב בזה - גועל נפש מצידו...), עכשיו אני כנראה אאלץ להתמודד עם זה לבד לגמרי. בנוגע לקורס שלי - זה דווקא דברים מעניינים ונורא הגיוניים. את יכולה להשוות את זה לכל ילד או אפילו לעצמך בילדות. ככה שממש פשוט להבין את הדברים. כרגע זה נחמד. אבל עבודות ומבחנים אף פעם לא אהבתי. ככה שממש ממש בא לי להקיא רק מלחשוב על להגיש מ"מן. כשאין לי אפילו מושג איך לנסח טוב תשובה, ואיך לסדר אותה..... קצת בעיה, לא?

אורלי_ל

New member
סיו

נו ולללמה אתתת חושששבבבת (אוף חוכמית! תראי מה עשית לי) למה את חושבת פניתי כליוון הריאלי? בין היתר כי אין לי סבלנות לנסח ולהביע את עצמי בכתב. תמיד הייתי קמבלת ציונים יותר נמוכים על תשובות קצרות מדי. מעדיפה לקבל תרגיל ולפתור אותו.

למעלה