בוקר טוב עולם!

סיון b

New member
אז יכול להיות שבאופן טבעי

את נוטה יותר לתחום הריאלי. כי אם, לדוגמא, תיתני לי תרגיל no way שאני אדע לפתור אותו. אני לא אומרת שבמקצועות ההומניים אני מצטיינת, אבל זה הרבה יותר קל לי. קשה לי עם ניסוח תשובות וכאלה, אבל מבחינת החומר - אני מעדיפה. אני הכי לא ריאלית שבעולם!!! וזה נחמד שאת קוראת לי סיו. קצר ולענין. אהבתי.

סיון b

New member
נו, את רואה???????

בטח קראת לו יפה, אז הוא הגיע. או שהוא התפקד במספרי ברזל. אבל יפה השוא הגיע, הוא בטח יודע שמחכה לו אוכל שהוא אוהב. יאאאא, גם לי בא עכשיו אוכל.... אלוהים - כמה אני אוכלת.... טוב, לא מקטרת יותר. בסוף תנדי אותי..... אה, אורלי, כיף לי שאת כאן!!! סיון

~דויד~

New member
אהלן וסהלן אחיותי

הייתי על המחשב בבוקר עד 8 ומאז אני הייתי עסוק. תראי, לא משנה שאני מובטל, תמיד יש כל מיני עיסוקים כיפיים למיניהם...
כמו למשל: לישון, לצפות בטלויזיה, לקרוא ספרי בדיחות, ולהיות חולה זה הכי הכי כי אז זה יותר כייף לשבת עם הפוך מול הטלויזיה ולהתפקע מצחוק

חוכמית

New member
מה שלומך

אחינו הגדול??? אח....להיות במיטה במשך היום.....לצפות בטלויזיה.......אהההההההההה..... לנוח ולנוח ולתת למוח גם לנוח........נשמע כמו......... טוב לזמן קצר מבחינתי. אני, גם כשאני חולה,(טפו טפו לא עלינו, שונאת להיות חולה, - מרגישה שהגוף בוגד בי בגידה איומה ואני ממש ממש כועסת כשאני חולה....) אני מעדיפה לנוח כשאני בריאה אבל אין לי את היכולת לצפות הטלויזיה.נקודה.אגלה לכם סוד גדול גדול......... אין לי טלויזיה!!!!!!!!!אנחנו לא רואים טלויזיה!!!!!!!!!! ואנחנו מה זה מנצלים את הזמן ה"פנוי" לאלף ואחד דברים שלא קורים אם צופים במכשיר המשעבד הזה. מעניין???????

~דויד~

New member
חוכמית יקירה

עקב מחלתי אני נוטה לקצר במילים ובמשך ביקורי באינטרנט. לכן אהיה קצר ותמציתי: אוהב אותך לפני מספר חודשים, קניתי טלויזיה מעולה בשמונה אלף שקל, אבל לא צפיתי בה כמעט, רק עכשיו גיליתי שיש תכניות כיפיות. ראית? בלי מספרים!

אורלי_ל

New member
דוייייייייד!

למה אתה חולה? ישנת בלי גרביים? או רק עם גרביים?... ואם אתה מתחת לפוך, אז תנסה גם הפוך. חחח... (זה הזמן לצחוק, גבירותי ורבותי
)

חוכמית

New member
אורלי!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכי מיד לשטוף את הפה. פויה....איך את מדברת??? מה זה???? מה זה פה??? הפקרות???? ככה את מדברת אחרי ששילמתי עליך שכר לימוד כל כך הרבה שנים???? אני, אני שילמתי פה על כולם שכר לימוד הא??? פוך???? מה זה??? זה קשור לססטטטייססטטטיקקקה וווההיסתתבברותתתת???? יש בזה היגיייוןןןןן?? הא????????????? בלי גרביים ????? ממממממממממ .......נשמע טוב.

~דויד~

New member
אורלי, יקירה

הייתי זקוק לזה. הרגשתי עומס יתר..... אכלתי גם המון מתוקים.... להית´

אורלי_ל

New member
דויד יקירי, החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

ושלא תזדקק יותר למחלה כדי לקחת חופש, שומע??

~דויד~

New member
ודאי, יקירה ../images/Emo24.gif

אני רוצה לומר לך משהו: כשהבנתי שאני באמת חולה, החלטתי למדוד חום, ואז גיליתי את החסרון היחיד של מדחום דיגיטלי עם מדחום רגיל: הוא דורש סוללה ומאחר וקניתי אותו לפני כשלוש שנים, נראה כי הסוללה נגמרה... ומה מוסר ההשכל: לא להתפתות לפיתות בשטח, למה אפשר לאכול אותה (את הפיתה) ולאכול אותה בגדול
או ליתר דיוק: אינני נוטה להיות חולה, יקירה, אין לך מה לדאוג באהבה, דויד

~דויד~

New member
סליחה, טעות

עם => לעומת ואם זה לא היה ברור, לא זכור לי שהייתי חולה באמת בשלוש השנים האחרונות...

סיון b

New member
הי דויד,

טוב לראות אותך כאן שוב! קודם כל - החלמה מהירה.... דבר שני - זה כיף הסתלבט. לא לעשות כלום, חוץ מהכלום עצמו. לישון, לראות טלוויזיה, סרטים. אוי, איזה כיף! חוכמית - את לא רואה טלויזיה??? וואוו, אני הייתי משתגעת! חוץ מזה, אני בטוחה שלך יש דברים יותר מעניינים לעשות, בניגוד אלי..... סיון

סיון b

New member
אז אני רק יכולה להגיד

שאני מקנאה בדברים שיש לך לעשות. גם אני יודעת ויכולה להעסיק את עצמי בבית. אבל אני נורא צריכה סרטים ב DVD וכאלה. והעיסוק הכי מהנה (ומענין) שיש לעשות כבר לא רלוונטי לגבי כרגע. וחבל לי. אז כיף לך! באמת!

סיון b

New member
חוכמית,

אני אוהבת לקרוא מדי פעם - לא באופן עקבי. לגבי מוסיקה - אני שומעת בד"כ כשאני באוטו בנסיעה. בכל הנסיעות שלי לאשדוד (שם נמצא הלב שלי), וזה הנעים את זמני. מה שכן, אני גם שומעת מוסיקה ב- MTV, שזה, שוב, מצריך טלויזיה. אמבטיות עם שמנים וקצף - נקודה רגישה נורא. בשביל זה אני צריכה חבר. לבד לא כיף!

אורלי_ל

New member
למה לא?

תנסי ליהנות לבד, יכול להיות חידוש מרענן בשבילך... לא בציניות כמובן, באמת. אני תמיד אומרת שזוגיות טובה בין 2 שלמים ולא בין 2 חצאים. ואני לא סובלת את "בלעדייך אני חצי בנאדם" למשל, למרות שהוא מזדמזם יופי השיר הממזר הזה... ובקיצור: מה, את לא שלמה לבד? זה עכשיו (אחרי הפרידה הטריה) או תמיד? תרגישי חופשי גם לא לענות לי, כי זה אישי.
ME.

למעלה