את... העטיפה....של האגוזי כמובן...איזה ראש יש פה לאנשים...
Y yafit75 New member 8/12/02 #11 קודם,,,שתטוס בשלום ותחזור בשלום, אמן,,! תעשה חיים,, תהנה,, תשמור על עצמךךךך ותחזור מהר,,, ויש לך מקום במזוודה בשבילי???
קודם,,,שתטוס בשלום ותחזור בשלום, אמן,,! תעשה חיים,, תהנה,, תשמור על עצמךךךך ותחזור מהר,,, ויש לך מקום במזוודה בשבילי???
ק קרן קיימת New member 8/12/02 #13 אבל בכל מקרה כדאי שיהיו עליך - 1. תחתונים נקיים (לא יקרים מידי, חבל...) 2. גלגל הצלה (לך תדע איפה תיפול) רצוי בצורה של מדוזה, שמעתי שזה מבריח את הכרישים... 3. משרוקית (זה עזר להיא בטיטאניק). 4. בגדים נוחים לשחיה. 5. נעלי התעמלות נוחות לריצה. בהצלחה.
אבל בכל מקרה כדאי שיהיו עליך - 1. תחתונים נקיים (לא יקרים מידי, חבל...) 2. גלגל הצלה (לך תדע איפה תיפול) רצוי בצורה של מדוזה, שמעתי שזה מבריח את הכרישים... 3. משרוקית (זה עזר להיא בטיטאניק). 4. בגדים נוחים לשחיה. 5. נעלי התעמלות נוחות לריצה. בהצלחה.
מ מייקי בין היתר New member 8/12/02 #24 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למרות שהיא נשמה אמיתית.... (מסכנה...שוב הוא ברח לה...)
מ מוכנה לתת רק חיוך New member 8/12/02 #29 יש עוד כמה דברים שאסור לך לשכוח... אבל זה לא המקום לפרטם...
מ מייקי בין היתר New member 8/12/02 #30 רגע... נציץ בתיק... בגדי ערב,מדים,כלי רחצה,אפטרשייב טוב,גרביים ותחתונים,בגד ים,דיסקמן עם הדיסקים הטובים,חוברת מנטה של החודש,מצלמה דיגיטלית... נו...תזכירי לי...
רגע... נציץ בתיק... בגדי ערב,מדים,כלי רחצה,אפטרשייב טוב,גרביים ותחתונים,בגד ים,דיסקמן עם הדיסקים הטובים,חוברת מנטה של החודש,מצלמה דיגיטלית... נו...תזכירי לי...
מ מייקי בין היתר New member 8/12/02 #14 סער בטח היה אומר... שהחזה לא ייכנס... אני לוקח את כולם איתי. בלב.
Y yafit75 New member 8/12/02 #17 סמנטה פוקססססססססססססס? אפרופו סער,,, איפה נעלם הבן אדם,,, וואלה,,, הופיעה המילה אורגיות,,, וסער לא הגיב,,,, פשששששששששששששששששששש,,, באמת הבן אדם עסוק,,, השאלה: מה מעסיק אותו?
סמנטה פוקססססססססססססס? אפרופו סער,,, איפה נעלם הבן אדם,,, וואלה,,, הופיעה המילה אורגיות,,, וסער לא הגיב,,,, פשששששששששששששששששששש,,, באמת הבן אדם עסוק,,, השאלה: מה מעסיק אותו?