בוקר טוב עולם

שכחתי לגמרי...

יום שישי זו ארוחת בוקר...

אבל באמצע השבוע הכל פתוח... אפשר להפגש אחרי שננוח... נלך למקום שהוא בטוח... ושלא צריכים אחריו ניתוח...

yafit75

New member
תפסיקו לדבר על אוכל,,,

חזרתי לדיאטה,,, הפעם,, דיאטת כרובבב!

yafit75

New member
לא רוצההההההההההה

אני רעבהההההההההההה ועוד לא התחלתי את הדיאטה,,,,,,, בא לייייייי צלחת עם עוףףףףףף עם אורזזזזזזזזז ותפוחי אדמה,,, עם לחם בית שאני מכינה,,,, והמטבוחה שאני מכינה,,, אויייייייייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רעבה,,, עוד רבע שעה,,,,, מנת כרוב,,,,!

קסומה

New member
גם את זאת עשיתי........חחח

בקרוב יצא לך הכרוב דרך האוזניים... ראי הוזהרת!! דרך אגב, אחרי שבועיים של אכילת כרוב, ירדתי רק קילו אחד...(תבדקי שוב אם מתאים לך........חחח) בתאבון כרובית

לא לדאוג בת-ישראל...

אני ביניהם לא ערבבתי... את שלי ברוטב חרדל טבלתי... הובטח לי קבל עם ועדה... שברוטב שלי אין מעידה...

חחחחחחחחח...

מה תעשי עם מריצה ? חחחחחחחחחחחחחח... הערב אצל סמי נעשה חפלה בשר על האש ולא וופלה ואם יתחשק לך עוד שיפוד יש לי אחד שלו זה היעוד...

לא מריצה התכוונתי

מתנה... אצל סמי בכיכר? זה שמוכר ואצלו הכל נגמר? פרגיות על האש והגרון כבר התיבש קולה בכוסית ואני אחוזת תזזית...

מתנה ?

בשבילך כבר מוכן האגוזי העיקר שממני לא תגוזי, ואם את אחוזת תזזית ארגיע אותך עם נשיקה על החזית...

לא...

אבל יצא אחלה של מתנה ואין כמו רגע הנתינה אני נותן לך ת´אגוזי ואת מלטפת את ע.... (חחחחחחח...)

למעלה