בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

הפרחי הבר פורחים הורדים בגינה הציבורית נהדרים וגם העצים פורחים וגם אני שמחה ופורחת ,נולדתי 20 יום לפני חג הפסח אמי ניקתה את הבית ואז הלכה ללדת , תמיד יום ההולדת שלי נחוג שאנחנו באמצע ההכנות לחג השנה הכל היה שונה לחלוטין , רחפתי מאושר עטופה ונעטפת באהבה חיה בתוך חלום שאני רצויה ומקובלת , וקבלתי ים של אהבה מהחברים האנשים שהם בשבילי התחליף למשפחה שלא זכיתי לבנות על אף 54 שנותי ועכשיו צריך לעשות את הסיום של ההכנות לחג, ועדיין יש עבודה רבה בבית לצערי נאלצתי להעזר בעוזרת , עבדנו שהיה לה זמן עבורי הרבה לפני החג וכעת שצריכה לסיים את הכנות ואני עייפה וכואבת , אבל מוצפת באהבה כל יום אומרת מחר אני אתחיל , אבל המחר הזה לא מגיע , היום זה המחר כי השבוע הוא השבוע האחרון להכנות החג בתחילת השבוע הבא בונה תוכנית לעבודה בבית ויש ביקור מתוכנן במרפאת העיניים בבלינסון צריך לעשות קניות לחג, כבר חודשים רבים נעזרת בקניות בחברתי ובבעלה שבוע דיי עמוס לפניי ,וצריכה לקום להתחיל פעילות לסיים את הכנת המטבח לחג שבתוכי מרגישה את צורך לכתוב ולשירשיר הלל לאביב היפה שמסביב ולאהבה הפועמת וגדלה בתוכי כל יום עוד קצת , ממלאה אותי בשמחת חיים והאהבה גורמת לי לרחף באושר שאותו לא ידעתי מאז הייתי בת 19 חיה לי מיום ליום לא חושבת על מחר , כי היום הוא היום הבא שלי והחיבור לחיים בא ממקום של שמחת חיים לראשונה מזה עשרות שנים

לילה טוב

בוקר יפה כל כך , יום עם ריחוף והתרסקות בלילה לא כל כך יכולה לדבר על מה שקרה בערב במהלך השגרה של חיי נפל דבר עקרוני בחיים שלי , ולקחתי את זה מאד קשה נפשית ועכשיו לא בדיוק יכולה להרדם , וגם לא כל כך ברור לי איך אני ממשיכה הלאה צריכה לקחת הרבה אויר כדי להרגע , ואין להשיב את הדברים לקדמותם מנסה להרגע בלי תרופות , אוף למה החיים צריכים להיות כל כך מסובכים רגע אחד עוטפים אותך באהבה ובמשנהו בועטים בך כל כך חזק ובמקום שכואב

אני גם פה ../images/Emo23.gif

נדודי שינה הרגילים של לפני היום החופשי-כנראה רוצה להספיק כמה שיותר
נסיכה-תרגישי טוב יקירה

למעלה