בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

שמתי שעון לקום מוקדם והאצבע על הפון מ7 וחצי עד 8 וחצי כדי לדעת שטעיתי במספר רציתי לארגן לי תור אצל הד"ר שלי , וההשכמה המוקדמת לשווא , איך אתם זוכרים מספר טלפון בצורה יעילה , ללא הזכרון של הסלולרי ולמען האמת הסתכלתי ובדקתי אבל הראיה לא משהו שאני לא עירנית בסופו של דבר הטרדתי אזרח תמים וחושבת שלא רק אני טועה כי המספר שלו ממש דומה למספר של הקפות חולים שלי אני שלא ישנתי כל הלךילה ובימים האחרונים עם חום מאד מטושטשת מתקלחת והולכת לקפות חולים בלי תור עם גרון נפוח ובקושי נושמת מקווה שהיא לא תשלח אותי לאשפוז , כי הפעם זה לא נראה טוב ועוד משהו קטן שמתם לב לאורו של הירח, כאילו מסלולו מעט השתנה הוא שולח את אורו אל תוך חדרי בלילות האחרונים בעוצמה רבה מאיר את הכרית ואותי מעוצמת האור שלו החדר כולו מואר ביום השמש מאירה ובלילה הירח , אין טיפת חושך בחדרי הקטון

לנושנוש

New member
חיבוק מרפא לך, נסיכה.

הרגישי טוב ושבוע טוב

תודה יקירה

יש 24 שעות של אנטיביוטיקה, אם לא ישתפר יש לי הפנייה למיון המזג האויר הזה של חם וקר וסופת חול לא עושה טוב לריאות שלי

תודה ../images/Emo140.gif

כנראה שהייתי צריכה את האנטיביוטיקה והרופאה נתנה לי עכשיו במקביל מפגישה את הגוף עם פרופוליס ומתפךללת לשיפור מהיר

שירשולי

New member
נסיכה תרגישי טוב..........

והאור שארית אור הירח. אני בטוחה שיש מישהוא למעלה ששומר עלייך. שיהיו ימים קלים והחלמה מהירה.

תודה יקירה ../images/Emo24.gif

ככה זה שאני יוצאת מהבית עדיף להמשיך לשמור על הבידוד שלי תודה על ההבנה ועל העידוד , אתץ פשוט מקסימה אומרת לך עומצת אור הירח כל כך חזקה למרות השלבים החדר מוצף באור לבן

אופירA

New member
מנהל
רפואה שלמה ונעימה ../images/Emo13.gif

ביום השמש מאירה ובלילה הירח, ואין לך טיפת חושך בחיים. אני מאחלת לך מכל הלב, שגם לעולם לא יהיה לך טיפת חושך בחיים, רק אור השמחה, השלום והשלווה. לא קיללתי אותך, תאמיני לי, שווה לסבול מאור הירח אם הוא מסמל חיים של אורה. (ובכלל, אפשר לתלות איזה וילון כהה מעל שלבי התריס, אפילו לתלות רק קפיץ של וילון בין שני מסמרים, ולשים סדין בלילה, ולהוריד אותו בבוקר, להחשכה טכנית של החדר).

תודה ניסיתי בעבר

הזוית של אור הירח ישר על הכרית ואכן האור עוטף אותי , תודה לאל על ימים מוארים באורו של הבורא הרי הוא יצר לנו את המאורות שיאירו לנו את העולם זוכרת את ערבים שעלינו לקברות צדיקים איזה חשיכה היתה שם החברה עשו תורנות נתנו לי יד שלא אמעד בחושך בשביל עד לציון הקבר שם כבר דלקו נרות נשמה , והמקום מואר וקראנו תפילת תהילים באור או לאור הנר בנתיים החום זורק אותי למיטה ואני ב24 שעות נסיון אם לא ישתפר אני אמורה לנסוע למיון

מאד מתלבטת

אם לנסוע מחר למיון או להשאר בבית סכמתי עם הרופא על 24 שעות בבית ונראה אם יהיה שיפור אחכה לבוקר לפי הלילה אחליט מחר , אם אלך לאשפוז או לא כי הנשימה קשה ובמצב הזה לא חוכמה להשאר בבית לבד

זה היה השיקול של הרופאה

כי במיון יש להם היכולת האבחונית באמצעות בדיקות וצילום רנטגן ולשקול מתן אנטיביוטיקה ישירות לוריד, או מתן סטרואידים להחלמה מהירה של הריאות שהגוף לא יפתח דלקת ריאות כי יש אצלי מאז ההקרנות COPD , שרק מחמיר את בעיות הנשימה לכן היא העדיפה שאני אהיה בהשגחה רפואיתץ ולא לבד בבית

למעלה