בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

אפשר להתחיל את היום עם ציוצים שמקורן בשעון מעורר מתנה שקבלתי מאשה קסומה שמאד אוהבת אותי השעון בציוץ הציפורים העיר אותי כל בוקר לחיות עוד יום עם פעילות צפופה חיכתה לי תינוקת חיכנית אצל השכנים יש שעונים מעוררים שכייף להתעורר מהם בחיוך כיום יש לי יונה תורנית שבאה לחלון חדרי ושרה לי, שיר חיזור יוני , עד שאני קמה מהמיטה העולם שלנו מאד מיוחד הביטו סביב , הנה תראו איזה יופי של קוץ צבעוני ,ויש בו צוף לדבורים ,המפיקות לנו דבש הלא הכל נברא עבורנו בטבע סביבנו , ואנחנו מפספסים את זה שגרים בעיר ויש סדרה של ספרים על אנסטסיה שחיה בסיביר במערה ונפגשה בעתונאי והיא הסבירה לו איך העולם נוצר לתת לנו חיים בהרמוניה שלמה לי מספרת השכנה הפולניה , אבל הספרים יצאו לאחרונה בעברית לו יכולתי לקרוא ספרים הייתי מאמצת את הספר לחיי ראיתי איך זה שינה הבשקפת עולמה ועזר לה להבין דברים טוב יותר איך אפשר לחיות בהרמוניה עם העולם שקיים שסביבנו ולא נגדו

ערב טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo204.gif

נראה לי כיסינו את כל האפשרויות-בוקר, צהריים, ערב
אחרי יום עמוס, סופסוף יושבים לנוח. אוטוטו הולכת לאכול עם הבחור ארוחת ערב-סלט עם עגבניות שרי וביצה קשה. ועל הדרך גם מריצים מכונת כביסה, לפחות אם חם-ננצל את זה
.

זה חם בחוץ

והכביסה תתיבש מהר , זה באמת יום לכביסה תוסיפי קצת לימונדה קרה , יהיחה טעים ונעים

הנה מה קרה לי

אחרי שנשמתי אויר אביך בדרך הביתה אכן הגרון שלי זקוק לסוכריות מציצה הגרון יבש ואני משתעלת בלי סוף לא חשבתי שהסופה תתפוס אותי בדרך ואחרי קפות חולים הלכתי לחנות להביא אוכל אחרי 10 ימים שלא יצאתי מהבית ובדרך מהחנות לביחת הרוח לא נתנה לי להתקדם הצמידה אותי לגדר הבית שליד החנות לקח לי זמן רב להגיע הבית עם השקיות הכבדות ושם שמעתי את היללה של הרוח בחוץ זה הזכיר לי את סופות החול בבסיס ברפידים שהבאתי חבילה מהדואר שאמי שלחה לי ובה פירות ועוגה ליום ההולדת שלי וחייל שעבר עזר לי להגיע לחדר עם החבילה הרוח החזקה והחול הצמידה אותי לקיר מבנה בדרך לא יכולתי לזוז מהעוצמה של הרוח משך שעה ארוכה הוא נשא את החבילה ביד אחד ואותי משך ביד שניה עד שהגענו למבנה של החדר שלי בבסיס המדברי זו היתה הסופת החול הראשונה שלי במדבר סיני

למעלה