בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

זה מה קורה שהבוקר מגיע מוקדם המזגן קצת מקרר את החדר שלי הלוהט מהחום ואני משוטטת ופותרת חידות של צי , וזה אחרי שכבר גמרתי לשטוף את החדר שלי במטרה להתחמק מהנמלים שעוקצים אותי והעירו אותי מוקדם מאד הנבוקר שיעלה האור אני עושה לעניין סוף ומרססת את חדר השינה שלי להרחיק את הנמלים שמטיילות על גופי ועל הרצפה והן באות בגלים, ועוקצות נורא את הגוף עד כדי כך שהעירו אותי מהשינה , איזה מכה זו שלא כתובה בתורה , עבורם התחיל התקופה החמה , הנמלות, יוצאות מהקירות לצבור פרורי לחם לחורף הבא

בוקר טוב גם פה../images/Emo42.gif-מוקדם מידי../images/Emo8.gif

לא יודעת מה קורה לי אבל תמיד אני קמה אפילו מוקדם מהמוקדם שלי ביום החופשי. בכל מקרה בבוקר יש לי אימון אישי בחד"כ
, ואחרי זה חוזרת הבייתה להתקלח ולהחליף תיק והולכת לבית קפה להכין דברים לגן. היום צריכה לפנות את הבית כדי לא להפריע לבחור ללמוד למבחן. שיהיה יום נהדר
.

ערב טוב ועייף ../images/Emo178.gif../images/Emo13.gif

אומנם יום חופשי, אבל התרוצצתי כל היום ועוד הייתי אחרי אימון כושר די קשה כך שאני כרגע נראית ככה בערך
. עכשיו נחה ומחכה שהבחור יסיים מבחן לקראת המבחן שלו מחר,ואולי נצא להתרענן יחדיו בארוחת ערב. איך היה היום שלכם
.

ערב טוב

אני חזרתי למיטה ב7 בערב התעוררתי ב10 ושוב חזרתי לישון עד 12 קמתי זהו התחיל היום , להחליף מצעים להתקלח, קצת אינטרנט ואז הגיע הפזיוטרפיסט הפרטי לטפל בכתפיים ובגליים הוא הלך ונגשתי למקפיא להציא משהו לאכול , באותה הזדמנות ניקיתי 3 מגרות הוצאתי את השמלות קיץ והערב מסדרת את הארון , זה מה מתוכן לביצוע עוד הערב מניחה שהיום יסתיים בשעות הקטנות , ,שיהיה ערב קסום לכולם

למעלה