בוקר טוב עולם

the freaky girl

New member
היום בעבודה

אחד שעובד איתי ראה אותי שותה קפה (כרגיל, אלא מה? D: ) אז הוא אמר לי: "מרוב שאת שותה קפה, את תהפכי לשחורה כמו תימניה!(חחח... כן, אני..) כדאי שתפסיקי, ותישארי לבנה ויפה" הסתובב והלך.. אני?! לבנה(
) ויפה?! יפה? :((( אני יודעת שזה אמור להיות מחמאה, אבל אני מכורה לקפה.. אחרי ההתמכרות לפורום היקר שלנו
... אוף :( אני לא אבוא לים היום, אני אעבוד.. :( ואחזור רק לפנות בוקר.. :( אני רק מקווה שיהיו לי טיפים היום.. :( ובלי פאשלות.. אני עם כאלה ידיים שמאליות לפעמים.. וואף.. :(

AeroSlash

New member
../images/Emo50.gif לך../images/Emo70.gif

את מכורה לקפה, את מכורה לפורום אבל לי את לא מכורה

the freaky girl

New member
ברור שכן.. ../images/Emo8.gif

פשוט אסור שתדעי, כי אם תדעי, זה יעלה לך לראש, תתהלכי עם חיוך מטופש כל היום, ותהיה לך הבעה סתומה על הפנים היפות שלך D: אז שושו.. :)

AeroSlash

New member
גם ככה יש לי הבעה סתומה...

על הפנים שלי כל הזמן כי אני
, בך בין היתר...

the freaky girl

New member
חח.. D:

תודה מתוק..
"וללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן".... D: (חח.. כאן לא זורקים מההצפות, לא?
)

Dynamo1929

New member
../images/Emo9.gif כאן הכל תלוי בקיריל... :)

נננננננסססססססטטטטטטטטטטיייייייייההההההההההההההההההההה :)

אממ אני רגילה ליציאות האלו...

הציעו לי לצאת, להתחתן... אחד החליט שאני יהיה אישתו ... היום היה מה זה פאנן!!! הבעל בית שלי הביא עובדת חדשה... שאמורה לעבוד במקומי כשאני אתחיל ללמוד... אז הוא נתן לה לעשות את העבודה שלי ושלו ביחד!!! היא באה אליי ובוכה.. הוא נותן לי לעשות הכל... =/ והוא מה זה רשע.. שיחרר אותה הביתה.. ועוד עושה לה... עשית פאשלות (חח היא התבלבלה בחשבון של אחד הלקוחות, והחליפה הזמנות!) ואת עובדת לאט.. אני רוצה שתעבדי יותר מהר!!!! רשע! רשע! רשע! והקטע הכי טוב... שהיא באה גם מחר.. והיומיים האלו אלה יומיים ניסיון!! הוא לא ישלם לה שקל... אבל הוא ישלם לי כרגיל... על זה שאני לא עושה כלום :) דרך אגב לי הוא שילם על הכל.. מהיום הראשון!

מעניין

אני כניראה אף פעם לא יצליך להבין למה אנשים אוהבים לישתות קפה. אני אישית לא ממש סובל אותו. לא משנה איזה סוג

למעלה