בוקר טוב עולם

moon and sun

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif

לא יודעת מה איתכם אבל אני אוהבת לפתוח שירשורי בוקר טוב. שיהיה לכם יום מקסים, נפלא ו.... זהו בעצם.

חחחח... בוקר טוב גם לך!

למה אנשים ערים בשעה כזאת לא ברור לי.. מקוות שישנת טוב...
ואכן בוקר לא רע, רק שהוא התחיל מוקדם מדי...

חחחח.... מבינה אותך....

כל כך חיכיתי כל החופש לעתיד, למה שיבוא שכמעט ולא הספקתי לחיות את ההווה.. מה שכן, זה היה החופש הכי ארוך ארוך ארוך שהיה לי בחיים (ועם הכי הרבה כאב ראש,כאב לב וכאב רגליים..)

בדרך כלל... החופש הזה הכי מעיק..

אחרי חודש היית מתחילה להתפגר ולא יודעת מה לעשות עם עצמי! החופש הזה אני צריכה עוד חודש לפחות.... לא יודעת זה מוזר, אבל באותו הזמן גם נחמד...

moon and sun

New member
../images/Emo13.gif

לא רוצה לקלקל לכם את החזרה ללימודים... אבל לי יש עוד חודשים שלמים של חופש, אחרי החודשיים שאוטוטו מסתיימים

אני משערת שזה בגלל הגיוס..

אני מתגייסת ביום ראשון אז לי בעקרון אפילו את החופש הזה אין.. אבל לא נורא.. גם ככה מתפוצץ לי הראש מרוב דאגות.. ואני בכל מקרה אצטרך להתגייס.. אזעדיף כבר עכשיו..

moon and sun

New member
האמת שזה לא בגלל הגיוס ../images/Emo98.gif

אני עתודאית טרייה ואני מתחילה ללמוד באמצע אוקטובר.

ואלה.. יפה יפה!

עתודה זה אחלה דבר.... אם רק לא הייתי טיפשה והייתי מסבכת את עצמי עם הצבא עד מעבר לראש בטח הייתי הולכת..
שיהיה לך המון בהצלחה! איפה תלמדי ומה?

חחחח...

כיף לך... זה מדהים, למרותשזה ביום ראשון עדיין לא קלטתי שאני אכשרה מתגייסת.. אני אומנם מתה מפחד כבר, אבל עוד לא השתרש לי שנשאר לי פחות משבוע... (הרבה פחות..)

להתגייס כמעט בגיל 20...

זה לא הכי כייף שבעולם.... אבל די אין לי כבר כוח להתבכיין על זה.. זה גם לא סוף העולם...

אבל תחשוב

שלוש שנים מתוכן אתה מסודר לגמרי מבחינת משכורת, לא צריך לחפש עבודה, וכשאתה משתחרר אתה כבר ניסיון עבודה ותואר- מהשאין להמון אנשים..

moon and sun

New member
../images/Emo45.gif

זאת אחת הסיבות שבגללן הלכתי לעתודה. תחשבו על זה, אתם יוצאים מהצבא כבר עם תואר ונסיון (!!!) בעוד שהרוב יוצאים אחרי שירות שלא יועיל להם בכלום אחר כך ורק אז מתחילים את הלימודים ורכישת הנסיון.

אני לא ממהרת לשום מקום יש לי זמן...

אני לא מתכננת להתחתן או להוליד ילדים.. לא ב8 השנים הקרובות... אני רוצה לחיות קצת בשביל עצמי קודם כל... להתאהב ולהקים משפחה אף פעם לא מאוחר...

למעלה