בוקר טוב גם לך...
ד דלילה New member 5/8/01 #14 ברוכה הבאה למועדון "חוסר שעות שינה" כרטיס מועדון יגיע עוד שבועיים לאן נעלמת לנו?
G *gemini* New member 5/8/01 #15 הייתי עסוקה בלהסתגל. ../images/Emo13.gif בלילות לא ישנתי, והרבה עבודה גם לא היתה לי, אז לא הייתי הרבה במשרד (כי לא היה לי כוח, כי הייתי עייפה). בקיצור, מהיום חוזרים לעבודה ולפורום.
הייתי עסוקה בלהסתגל. ../images/Emo13.gif בלילות לא ישנתי, והרבה עבודה גם לא היתה לי, אז לא הייתי הרבה במשרד (כי לא היה לי כוח, כי הייתי עייפה). בקיצור, מהיום חוזרים לעבודה ולפורום.
ד דלילה New member 5/8/01 #16 מתרגלים לחוסר שינה אני כבר לא מסוגלת לחשוב על ללכת לישון לפני 1 בלילה לא משנה מתי אני קמה... מזל שיש שבת (אני כבר מחכה)
מתרגלים לחוסר שינה אני כבר לא מסוגלת לחשוב על ללכת לישון לפני 1 בלילה לא משנה מתי אני קמה... מזל שיש שבת (אני כבר מחכה)
G *gemini* New member 5/8/01 #17 האמת שבאמת ישנתי יחסית הרבה בסוף השבוע. השלמתי קצת שעות שינה, אבל עכשו שוב פעם אני אחרי 3 שעות שינה (אפילו קצת פחות)
האמת שבאמת ישנתי יחסית הרבה בסוף השבוע. השלמתי קצת שעות שינה, אבל עכשו שוב פעם אני אחרי 3 שעות שינה (אפילו קצת פחות)
ד דלילה New member 5/8/01 #19 כנ"ל אבל כמו שאמרתי מתרגלים בקשר ל-span - תעלי קוד (יש לי מצב רוח ידידותי על הבוקר, בטח זה יעבור כשהבוס יגיע)
כנ"ל אבל כמו שאמרתי מתרגלים בקשר ל-span - תעלי קוד (יש לי מצב רוח ידידותי על הבוקר, בטח זה יעבור כשהבוס יגיע)
G *gemini* New member 5/8/01 #20 הנה הקוד <td> <span title="<%=rs1.fields("F_DESCE")%>"> Password:</span> </td>
ד דלילה New member 5/8/01 #26 אולי זה עיניין של גרשיים ומרכאות תקיפי את השדה בגרש במקום במירכאות, אולי זה יעזור - זה צריך לעבוד (אם לא תעלי את כל הקטע של הקוד...)
אולי זה עיניין של גרשיים ומרכאות תקיפי את השדה בגרש במקום במירכאות, אולי זה יעזור - זה צריך לעבוד (אם לא תעלי את כל הקטע של הקוד...)
ק קיפוש New member 5/8/01 #31 ציטוט ../images/Emo11.gif "אחי, חזק ואמץ מאוד מאוד, מה שאתה מבולבל מאוד הוא מפני שאתה ממעט בשינה. שמיעוט שינה מבלבל את המוח ויותר טוב לישון הרבה שעות ולהיות בנאדם שתי שעות מלישון שתי שעות וללכת כל היום כסוס בלי מוחין (ר´ נחומן מברסלב)
ציטוט ../images/Emo11.gif "אחי, חזק ואמץ מאוד מאוד, מה שאתה מבולבל מאוד הוא מפני שאתה ממעט בשינה. שמיעוט שינה מבלבל את המוח ויותר טוב לישון הרבה שעות ולהיות בנאדם שתי שעות מלישון שתי שעות וללכת כל היום כסוס בלי מוחין (ר´ נחומן מברסלב)