בוקר טוב עולם

D.G OD

New member
בוקר אור, ../images/Emo6.gif

תעשה בדיקת שתן ליתר ביטחון

לא... זה בגלל השעה,

אתה לא רגיל לקום שבעות הלילה המאוחרות הללו...
בוקר טוב

קיפוש

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב...

אגב, למישהו יש רעיון לעניין ה ASPTEAR?

נתן.ל

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif

אני יורד מן החוטים ... . . . רק רגע... . . . הנה ירדתי
אגב - קיפי - אתה לא תאמין כמה דברים שאפר לעשות עם הפונקציות של התאריך העיברי ... קצת חרשתי על זה והתוצאה מרשימה...

זהר פלד

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif ....

אני הולך להוציא דיסק.... אני אקרא לו השרוף בגב...
הייתי בסופ"ש בצפון... עשינו את הזויתן (המסלול המעגלי...). האמת - המסלול לא מי יודע מה... אם אתם מגיעים לאזור, ורוצים מים, היהודיה הרבה יותר רטוב... בקיצור, חזרנו עייפים אבל שרופים...

דלילה

New member
בוקר אור לכולם

ושמשון - אני מבינה שאתה נהנה לצאת לחופשת לידה כל הזמן, אבל סיכמנו שעכשיו תורי לא?!

דלילה

New member
נכון בגלל שסכמנו ביננו שלטובת

האנושות עדיף שלא ניכנס שנינו להריון באותו זמן, ובגלל שיקולי הקרירה הפורחת שלי כפולה כינים בגן החיות, אתה זה שנכנסת להריון ב-7 הפעמים האחרונות, ועכשיו חשבתי שהגיע תורי, (פשוט יש לי עדין סיוטים מהלידה האחרונה - שברת לי את היד, ושאני לא אתחיל לספר על סימני המתיחה) שוב אתה בהריון?! אין צדק בעולם! בוקר טוב

כן... זה לא חדש...

שאני הפורה מבינינו.
כל הכסף של הטיפולים... ההשגחה... המאמצים... לחינם. מה את שווה את?! מה?!

דלילה

New member
תמיד האשמה נופלת עלי בסופו של דבר

שאני אתחלי לשפוך למה יש לי בעיות? בכל פעם שאני מתחננת בפניך שתיקח אותי לים, אתה מביא אותי לקישון ובמקום לעשות על האש אתה מביא לי זוגלובג...

"מביא אותי"?!

מה את, חבילה?! אני זה שנכנס להריון ואני צריך "להביא" אותך? נו באמת... אני מתחיל להרגיש כמו הגבר בבית הזה... אני עוד אתבקש להוכיח את עצמי לפי שמי... שמשון. את רואה מה את גורמת לי לעשות... את והנשיות המתפרצת שלך?

דלילה

New member
שמשון, להפסיק להתבכיין

ותשלים עם גורלך.... ובדיחה לעינייננו: זוג אחרי החתונה מתפשטים להכנס למיטה, הבעל מושיט לאשתו את המכנסיים שלו ואומר לה: תלבשי את זה. האשה לובשת את המכנסיים שגדולים עליה פי שתים ואומרת לבעלה: אני לא יכולה ללבוש את המכנסיים שלך. יפה, אומר הבעל ותמיד תזכרי מי לובש את המכנסיים בבית. האשה מורידה את התחתונים ואומרת לבעלה: תמדוד!, הבעל צוחק ואומר לה שזה קטן עליו. האשה מבקשת "תמדוד בכל זאת", הבעל מנסה וזה בקושי מגיע לו עד הברכיים ואז הוא אומר לאשתו" אני לא , יכול להכנס לתחתונים שלך" , יפה, אומרת האשה וככה זה ישאר עד שתשנה את הגישה שלך.

*gemini*

New member
בוקר טוב לכולם

מה שלומכם? לאט לאט אני מסתגלת לחיים התל אביבים, כשבתור התחלה אני לומדת לחיות על 3שעות שינה בלילה. אוף, אני עייפה! שיהיה לכולנו אחלה שבוע.

למעלה