בוקר טוב עולם

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים ושבת שלום../images/Emo99.gif

איזה שירים נהדרים תודה תכניס את הקישור לפורום יידיש אני בטוחה שהחברים שם ישמחו לאוצר שירים כזה. ותודה גם לאיזוזו? יום נעים ממני

emmy5

New member
שבת שלום ,בוקר טוב,יום נפלא לכולם

רק כאן אני רואה איך שהזמן רץ ...כבר 12 ליוני 2004 ...רק היה 31.12.1999 ... המעבר למילניום החדש,ללא בטחון על יום המחר ..אני חושבת שהיה לי את הסילבסטר היפה בחיים ..חגגתי עם כל העולם ..1 בצהוריים עם ידיד מניו זילנד .. יותר מאוחר עם חברים רומנים מאוסטרליה ... על ידי בקבוק אמיתי של יין אדום מתוק...עם חברים בישראל ורומניה ...שעה אחרי זה עם ידיד מקסים בהולנד ו צרפת ..שבע שעות אחרי זה עם ידידים באמריקה ... זהו אינטרנט ...מאש הזדקנתי עם עוד ארבע שנים ...איזה עולם יפה!!!!!

izuizu

New member
שבת שלום פורום נחמד.Emmy

אפשר להזמין אותך לטנגו ????

emmy5

New member
IZUIZU../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifכןןןןןןןןןןןןןן

בדיוק שמתי שיר נחמד אחר ...חשבתי שאולי מישהו יתפוס את הכפפה

../images/Emo42.gif בוקר טוב ושבת שלום לכולם....

אתמול בערב יצאנו עם חברים לכיוון הים-למיתחם "רידינג" שהפך לאזור בילויים תוסס של מסעדות, פאבים ובתי קפה. קצרה ידי מלתאר את המקום והאוירה הקסומה השרויה במקום -החל מגשר העץ היפה המוביל מהחניה לאזור הבילויים, הטיילת הרומנטית, המיית הגלים ופניני האור המשתקפים על המים...ובתווך המוני צעירים שמחים המשרים על המקום רעננות והתלהבות מידבקת. בקיצור - פיסת גן עדן -ממליצה בחום.

zigd

New member
שבת שלום ../images/Emo54.gif

שבת קסומה ליושבים בדרום . ליושבים במרכז שבת שלום , שבת מתוקה ליושבי הצפון ולאלה היושבים על שפת הים , שבת נפלאה שתהה לכולם . מזיגי

emmy5

New member
zigdאני רואה את הים מחדר המדרגות

בוקר טוב , יום מקסים גם לצפנים בין ההרים

pazi66

New member
חונה, ../images/Emo51.gif ששיתפת אותנו בחוויה

אני חובב רומנטיקה מובהק....והדמיון שלי התחיל לעבוד שעות נוספות וזה הזכיר לי כל מיני טברנות קסומות ב"פלקה" באתונה או במקומות אחרים ביוון על שפת הים, מוסיקה, אוכל ושתיה וריקודים בלי סוף יאסו

emmy5

New member
WOW פזי היו זמנים אבל אתה יכול

גם עכשיו ,למה לא???????

pazi66

New member
אממי,אני לא זוכר על מה את מדברת../images/Emo35.gif

אני יכול "הכל" רק תזכירי לי מה, איפה, מתי, עם מי, למה .......

emmy5

New member
פזי ,אם אני עוד מסוגלת ,אתה גם...

יש לך אשה , חברים ...זוג עיניים ..אוזניים ...יכול להנות מכוס בירה ...למה לא? אני היתי צריכה לנהר,לזעזע אותך קצת ...

emmy5

New member
חונה ,אני מחפסת מישהו שימליץ בחיפה

עד אז , אולי נשמע שיר שמצאתי אותו בדרך ... מטיילת בלילות....

pazi66

New member
אממי יש לכם בבת גלים טיילת נפלאה

....וים נהדר ..בקצה הצפוני של הטיילת שתי מסעדות דגים מצויינות,לאורך כל הטיילת תאורה מיוחדת וספסלים פזורים בתוך צמחיה מענינת ובעיר הים, נוף מפרץ חיפה ,אניות סוחר, מיכליות ,ספינות דייג וכלי שייט של חיל הים באופק בנוסף לזה כל חוף "דדו" בצפון מלא מסעדות וברים נחמדים מאד, ים נפלא, כסאןת נוח ושולחנות, טיילת ואוירה קסומה, שוקקת אנשים כל שעות היום אפילו תחנת רכבת במקום ואפשר להגיע איתה מכל מקום בארץ עד לחוף מתפלא עליך, אין עיר כמו חיפה לאנשים רומטים, ים נפלא, מקומות גבוהים עם נוף משגע, יערות בכרמל לפיקניק וטיולים רגלים ....כפרים דרוזים עם אוכל מזרחי שמימי ואירוח נפלא....בקיצור חיפה עיר חלומית..... כל חוף הים בצפון עד כפר גלים...חוף נקי מלא מתרחצים מכיפים פשוט חגיגה אמיתי, הלוואי עלי

emmy5

New member
פזי , תודה ..זה רציתי לשמוע ..אז..

אין כמו יפו בלילותה ....כן חיפה ....עכשיו אתה רוצה שאני השים גם שאלות .....חה חה חה

pazi66

New member
../images/Emo52.gifאממי לא הבנתי את המשפט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

misu0071

New member
שלום לכולם אממי פאזי אולי ../images/Emo35.gif

אולי רוצים תרגום לרומנית,אני מוכן לתרגם

למעלה