בוקר טוב עולם

בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo41.gif

בוקר טוב לכל אלה שנזרקו מהמיטה! או שהשעון הביולוגי שלנו מתעתע בנו. מה עושים היום? יש למי שהיא או הוא רעיון? תודה לכם חברים,,מחכה לתגובה הכי יפה. דבי.

bimbo.

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo141.gif

נעים לקום מוקדם בבוקר (5.00), לשמוע את ציוץ הצפרים ולנשום את האוויר הנקי, לפני שהמכוניות מתחילות לזהם אותו. שבת נפלאה לכולנו!!!

pazi66

New member
למה למה למה שוב שוב שוב ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה לפתוח קישור חדש של בוקר טוב ב-09:00 כאשר קיים אחד כבר מ-05:00 בבוקר מה כל כך קשה להבין אנא, קצת מחשבה, קצת סדר, מעט משמעת עצמית שתהיה לך שבת נעימה

emmy5

New member
בוקר טוב ,ידידי,היום שבת ...לא לריב

יש לנו עכשיו שני שירשורים ..יכולים לרקוב על שנים .. אז מימביא לנו קפה? אני רק עכשיו פתחתי עיניים ...יום נפלא לכולם תודה פזי על השירים באידיש ..גם ליזו ...עשיתם קנוניה ...יופי .הוא אחד החברים שלי הותיקים ..

pazi66

New member
אממי,אף אחד לא רב,בכל משפחה טובה

צריך להיות גם מעט סדר

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ונפלא לכולם../images/Emo135.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב,
תפוז עשה לי קצת בעיות הבוקר, החלטתי לצאת לסיור ולא להאבק איתו. מאחר והסיור לא היה לטעמי חזרתי הביתה מוקדם מן הרגיל. יום טוב לכולם,

emmy5

New member
יעלי כל הכבוד, הורדת את הקיר בין

החדרים , עכשיו כולנו יחד ..את רוצה
גם שיר יפה ...סלין דילון

pazi66

New member
אם אתה מתכוון שאני אתרגם את

הבדיחות בקישורים, שכח מזה הבדיחות ארוכות ועם מסר והבנה רק בשפה שהן נכתבות תירגום בדיחה ארוכה רק תהרוס אותה לא, אני יכול לתרגם בדיחות קצרות, אך סיפורים....זה כבר מקצוע וצריך מקצוען ששפת האם שלו אנגלית אנגלית זאת שפה חוקית בישראל שבאה בנוסף לעיברית וערבית אני גם חושב שאחוז גבוה מאד באוכלוסית ישראל מבין את האנגלית הבסיסית דני, עם כל הכבוד, אינני יודע מדוע אתה מתעקש על בדיחות באנגלית. יש המון אתרי בדיחות ובדיחות בעיברית ברומא תתנהג כרומאי......בפורום 60 פלוס תתנהג לפי התקנון, שהרוב הלא דומם אישרר...אני התמתנתי וזורם עם הזרם....משתדל לא לעשות גלים או לגרום לסערות בכוס של מים מה שהרוב רוצה הרוב מקבל, קבלהו או עזבהו....ואני אחרי הרבה הרבה מחשבות ולבטים, קבלהו שתהיה לך שבת טובה ושמחה -carry on -תירגום=המשך בשגרא

ואני חושבת שכל אחד מביא לפורום את

מה שיש לו להביא...."פורום" בהגדרה הרומית המקורית הוא ככר מרכזית-ככר השוק. ובשוק כמו בשוק מוצגים מוצרים רבים....לכלל הקונים ולכל הטעמים.... ובדיוק כמו בשוק - לדעתי, המשמעות האמיתית של פורום אינטרנטי הוא שכל אחד רשאי לומר דברו בתנאי שלא יפגע באחרים.

pazi66

New member
חונה, מפיך לאזני "אלהוים"אך מה../images/Emo35.gif

לעשות -

pazi66

New member
יום נפלא לכולם../images/Emo79.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

למעלה