בוקר טוב סופ"ש!

abastor

New member
בוקר טוב סופ"ש! ../images/Emo42.gif

סופ"ש. וכל מילה נוספת מיותרת

abastor

New member
*sigh*

הפרסומות החדשות של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים הורסות לי את החיים. אני לא יודע מה יותר מביך - זה, או זיו קורן שרוצה שנוסיף אותו בפייסבוק

limors2

Well-known member
באיזה פרסומות מדובר?

או שאני לא רוצה לדעת כי אני ממילא אגלה את זה מתישהו.

abastor

New member
יש סדרת פרסומות כזאת

"הולך הרגל מתפרץ לכביש ונהג האוטובוס לא מבחין בו. זה מצב מסוכן מאוד! מה יקרה?! נהג האוטובוס מבחין בהולך הרגל והכל עובר בשלום" אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהפרסומות האלה מעליבות לי את האינטיליגנציה באופן אישי. כאילו הסאב-טקסט הוא: "אליק, אתה מטומטם"

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif

כן, הן איומות. ושמתי לב שהקריין לא תמיד נשמע כ"כ שמח על זה שהולך הרגל ניצל

abastor

New member
זה במכוון

כי כשדבר כזה קורה נהג האוטובוס מקלל את הולך הרגל. הפרסומת נועדה לגרום לנהגי האוטובוס להזדהות

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif

ראיתי פעם בלייב מה קורה כשהנהג לא מצליח לפספס את הולך הרגל!

limors2

Well-known member
לא, כי הנהג זז הצידה ממש בחדות ולא פגע בו

חזיתית. כל האנשים באוטובוס עפו לכל הצדדים ומי שרץ וחצה את הכביש בטיפשות שכב על המדרכה עם דם, אבל הוא זז הרבה אז כנראה שהוא לא נפגע קשה יותר מדי.

abastor

New member
העיקר שכולם בסדר!

ושאת שואבת הנאה סדיסטית מהעניין! סחבק סיפר לי פעם שהוא נסע ממש לאט ומישו רץ לתוך הכביש עם אזניות, אז יצא שסחבק דרס אותו. אבל האיש פשוט נמרח לשניה על השמשה והמשיך לרוץ
סחבק היה מאוד משועשע מהסיפור

limors2

Well-known member
זה אכן משעשע../images/Emo6.gif

אני פעם חציתי כביש נורא נורא לאט עם אוזניות והתרכזתי במסך של האייפוד. זההיה כביש ממש קטן בישוב שלי שבקושי ראיתי בו אי פעם מכוניות. פתאום הרגשתי שיש משהו קרוב אלי וכשהרמתי את הראש ראיתי משאית עצומה כמה סנטימטרים מהכתף שלי

limors2

Well-known member
בוקר טוב!../images/Emo42.gif

סופ"ש בלי שום סדרות. כמה מוזר
אבל עכשיו כשסיימתי את פושינג דייזיז חזרתי לדם אמיתי, אז זה לא שאין לי מה לראות בכלל. אחותי שומעת את השירים באתר לדירוג המצעד אז יש לי בוקר של תזכורות. אני צריכה פעם לעבור על כולם ולהוריד שירים.

limors2

Well-known member
ספיישל זמרות שעשו את העשור עם דלית רצ'שטר!

או כמו שקראתי את תיאור האירוע בפייסבוק בכל פעם מחדש- ספיישל זמרות שעשו את דלית רצ'שטר
מישהו פה, במקרה? סיימה עכשיו לשדר מישהי שמעולם לא שמעתי

abastor

New member
שמעתי את ההתחלה מהאוטו!

וכן, גם לי יצא לשמוע את הזאתי! מאיה אלוני או משו כזה

limors2

Well-known member
שמעתי פעם עוד מישהו שמעולם לא שמעתי, אז אולי

זו הייתה היא ואז כן שמעתי אותה?

למעלה