בוקר טוב סוכריות........

ילדונת~

New member
יפתי שלי......

אני ידאג בכל מקרה אבוד לך....... ואני כל כך אוהבת אותךךךךךךךךךך ואני גם מקווה שיצא לי לרדת לטבריה..... חחח אחלה רעיון להקים אוהל על האי אבל יש שם הרבה אז איזה מהם?????????????????? יש לך ד``ש מהאחות (היא פה לידי) (-: וזה נשמה שרופה עלייך שולחת לך נשיקות חמות ישר מהתנור תיזהרי לא להישרף

t@gel

New member
צהריים טובים ממתקית

איזה כייף לך שאת נוסעת לשבוע...אבל לאן את נוסעת בכלל? ובכלל קארן מאמי..מה זה ``אצלי הכל כרגיל``? את לא ילדה רגילה במיוחד..בסופו של דבר כל יום אצלך הוא מיוחד ולא ממש שגרתי. קארן, אין דבר ``שלא הולך לי``...השנה הזו תגמר עבור כולנו, ואנחנו כאן לבחור איך אנחנו מסיימות אותה. הייתה לך את השנה הכי קשה שאפשר אולי...אני יודעת שלי היתה השנה הכי נוראית שאפשר, ואני לא יודעת איך, אם בכלל, היא מסתיימת... אבל זה תלוי בנו קארן... בכל מקרה, אייל כאן לידי, מוסר ששמי רעננה חיוורים מעט, אך לא ממש מאיימים...לא היה מזיק מעט שמש אבל הרוח במיטבה כאן... את מוזמנת...לפני או אחרי הנסיעה...רק שתחזרי לי בריאה ושלמה. אוהבת נורא...טלטולי שלך... }{

t@gel

New member
היי גם לך חומד

כמדומני...לא הכרנו עדיין נעים מאוד, אני תגל... :) ברוכה הבאה לפורום שלנו... קראתי ביומיים האחרונים את ההועות שהפסדתי כאן בימים שלא הייתי...וקראתי גם עליך קצת... מה קורה איתך היום? שלך, לכל בעיה...תגל (או כמו שקוראים לי כאן....גולי)

***סימי***

New member
היי גולי

סיפור החיים שלי קצת מדכא אז לא אפיל אותו עלייך אני יחסית טוב יותר היום שמחה להיות כאן אתם ממש משפחה שמעולם לא היתה לי אני בת 17 כרגע מהרצליה בכלל משומקום :-( אוהבת את כולכם סימי

קארן_@

New member
צהריים נפלאים טולי קטנה,

אני לא ממש יודעת אם כיף לי או לא, אני בלחץ היסטרי מהשבוע הבא, אסביר לך בטלפון במה מדובר, לפני שאסע, אבל מה שכן, יהיה נחמד להתנתק מכל העולם, לעצור הכל, לשבוע אחד קטנטן ואז להמשיך. הנסיעה הזאת היא אפילו קצת נטל, ואני פוחדת ש``יעלו עלי שם``... כי אז- זה-לא-יהיה-נעים.... את צודקת כשאת אומרת שבסופו של דבר כל יום היוא מיוחד, אבל אני מרגישה את זה רק בסופו. והשנה הזאת מתארכת מהרגיל, מרגישה כאילו עברתי יובלות, בכוחותיי האחרונים (אם בכלל) אסגור אותה, לא בטוחה שתהיה בידי האפשרות לבחור כיצד תסתיים מה שחשוב זה שהיא תסתיים.... בכל אופן, גם כאן בת``א, השמיים מתחילים לחייך קמעה, בבוקר הם כעסו עלי כנראה, אבל עכשיו כבר יותר ``שמשי`` פה. ו..תודה על ההזמנה... יום יבוא.... B-() אוהבת המון מון מון, קארינהההה שלך ;-)

t@gel

New member
יווו...איזה כייף לי

אני ממתינה לטלפון ממך מאמי... ואהמממ אני אתגעגע המון המון... כאן נרגעו רוחות השמים מעט אך השמש עודו מסתתר הוא.... 8-p אוהבת המון המון

למעלה