בוקר טוב סוכריות........

קארן_@

New member
בוקר טוב סוכריות........

או אם תרצו - צהריים.... מקווה שכולם בסדר.... סליחה שלא הייתי פה ביומיים האחרונים. טולי מתוקית, ראיתי שאת פה. מה שלומך מלאכית? אצלי, כרגיל, לא משהו... בשבוע הבא אני נוסעת לשבוע ואני לחוצה מזה ר-צ-ח וזה, מן הסתם משליך על מצבי הבריאותי ``היציב במיוחד``... לא יודעת, זו מן שנה כזאת שחייבת כבר להיגמר.... פשוט, לא הולך לי עם עצמי. ולא רק עם עצמי.... שזה מפחיד יותר... יום מתוק לכם נשמותיי, מקווה שלקחתם מטרייה כי השמיים (לפחות פה, אלא שמעלי,) לבשו פנים מאיימות היום...! נשיקות, קארן :-()

ילדונת~

New member
קראונתתתתתתתת שלי

חומד בוקר לך אני פה שוב שאני ילך לביצפר?????????? מה פתאום מה שלומך יקרה? התגעגעתי אליך רצח תרימי טלפון כשיהיה לך זמן ותרחמי על הלב הקטן שלי ואל תגרמי לי להתקפות לב כשאת נעלמת לי ככה ותזכרי שאני חולה עלייךךךךךךךךךךך ובעזרת השם ויותר נכון בעזרה הרופאים יום חמישי אני יורדת לסופ``ש לכינרת בתקווה שהמצב של ידיד שלי ישתפר לפחות שנדע שהוא ישאר בחיים תחזיקו יחד איתי אצבעות.... וזהו חולה עלייך הילדה שלך

קארן_@

New member
ילדונת שליייייייי

פרח קטן, מה שלומך?????? כ``כ סליחה שהשיחה שלנו אתמול הייתה קצרה מדי, סליחה שמיהרתי והכי הרבה- סליחה שהדאגתי. לא מגיע לי שתדאגי ככה, וחוץ מזה אם כבר, זו אני שצריכה לדאוג לך. אני בסדר. מקווה שיסתדר לכם ושתרדו לכינרת, אני יודעת כמה את זקוקה לזה דווקא עכשיו... את יודעת יש שם עכשיו אי, עקב ``עודף המים``... אולי תקימו אוהלים על האי הבודד? ככה שהוא לא יהיה לבד האי.... מתה עלייך, אתקשר ברגע שאשמע ``בריאה`` יותר, אבל חושבת עלייך בלי הפסקה את מתוקה אמיתית! קחי נשיקות וחיבוקים חמים ותזכרי שאני דואגת לך ואת חשובה לי המון-מון. }{ }{ }{ קארן שלך!!

קארן_@

New member
הי מאמי!!!!

מה קורה איתך מתוקה ??????????? אני דואגת... ספרי לי מה קורה חומד.

קארן_@

New member
אני שאת לא דוברת אמת אהובתי....

כי זה לא סתם. שום דבר לא- סתם.... ככה את תמיד אומרת לי... ובמילים אחרות, אני יודעת, ואת יודעת טוב מאוד, שמשהו לא טוב קורה. (במיוחד בתקופה האחרונה האחרון...) המצב מחמיר יפתי שלי, את חייבת להיזכר בשיחה שהיתה לך אתמול ולחשוב כמה ``ברת מזל`` את שלא מחמירים איתך בנוגע לכל הסיפור. את יודעת שאני אוהבת אותך ודואגת לך כאילו היית אחותי שלי. קשה לך, ומותר לך לשפוך, מותר לך לקטר ומותר גם לבכות. אם היית יודעת כמה אני בוכה.... אם הכנרת הייתה מתחת לבית שלי- הייתי בוכה מעליה- היא בטוח לא הייתה נעלמת ככה..... וחשוב שתזכרי חומד, את רק בן אדם, וגם עלייך עוברות תקופות לא קלות ואת לא צריכה להעניש את עצמך כי זה יעבור. יום אחד. ומותר שיהיה לך רע. לכל אחד רע קצת. אבל גם טוב לך. אל תשכחי את כל מה שטוב. ויש טוב. (ויהיה עוד יותר טוב כשהחבילה תהיה בדרך אליך.....) ותמיד תמיד כשאת ברגעי משבר, חשוב שתזכרי שיש איזה אחת מופרעת, אומנם רחוקה ממך, אבל קרובה אליך בלב, שמטורפת עלייך יותר מדי. וזאת אני. אני פה, ואני אוהבת אותך יותר מתמיד! אל תשכחי זאת ל-ע-ו-ל-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קארן שלך.

קארן_@

New member
גם אני אוהבת אותך ילדה יפה שלי!

ואת בשבילי את תשארי רזה ולא משנה מה יהיה משקלך!!! וחוץ מזה- את רזה. ואני לא מאשימה אותך מתוקונת, את לא רואה את זה. אני לא כועסת, אני פשוט לא רוצה שתהיי כ``כ קשה עם עצמך. בדיוק כמו שאת ביקשת ממני... כי את פרח נדיר ואני לא מוכנה לאבד אותך בשום מחיר. מקסימום תודיעי לי ונפגש בעזריאלי לביצוע התכנון הטהור שלנו מזה זמן רב..... אוהבת אותך חומד, אין כמוך בעולם כולו. אני פה, מתי שרק תרצי, משו-געת ע-לייך! }{ ק-א-ר-ן

תרנגולת

New member
אני רוצה..

לעזריאלי.. עכשיו 8-( יש לי זמן.. אני בקרוב אתחיל לטייל ברחבי המדינה.. זה כולל ת``א, ירושלים ושאר מקומות.. אני אבוא בסוף...

קארן_@

New member
את רוצה עכשיו?

בואי עכשיו! לחכות לך בתחנת הרכבת? וחוץ מזה אם יש לך זמן, אז רוצי לקנות סורק.... אני בטוח אהיה מאושרת מזה! חומד שלי, אוהבת אותך חושבת עלייך מלא, בלי הפסקה... ;-)

ילדונת~

New member
תוגי האחותי הקטנטנה והראשונה ....

חומדדדדדדדדדדדדדדדד אמרתי לך אינספור פעמים שאנ יפה בשבילך ואת יודעת שאני אוהבת אותך הכי שאפשר ומעולם לא שפטתי אותך תמיד הבנתי תמיד הייתי ואני עדיין כאן כדי לשמוע אמרתי לך מדברת איתך כמו עם אחות, חברה או מה שתבחרי ותמיד אוהבת המון קחי חיבוק ענקי ממני

קארן_@

New member
הי סימי, אני כאן.....

אשמח לשמוע את שעל ליבך... תרגישי חופשי. זה בסדר, מותר לך.

קארן_@

New member
כ``כ סליחה........

הרגשתי זוועה, אני לא בורחת בד``כ, פשוט.... הייתי חייבת לשטוף פנים. (לא משהו לי היום...) 8-( קארן

למעלה