לילה טוב , נראה לי שאני ארדם תוך כדי סיינפלד .
מ מגשימה1 New member 31/12/06 #21 לילה טוב , נראה לי שאני ארדם ../images/Emo199.gif תוך כדי סיינפלד .
N n o g a1 New member 31/12/06 #22 האוכלוסיה מתחלקת לשניים אוהבי סיינפלד ואדשי סיינפלד. אותי זה לא הצליח להצחיק אז נמנית עם אדישי סיינפלד. אם את נרדמת את שייכת לאותה קבוצה. לילה טוב תגשימי אחת ממשאלות ליבך
האוכלוסיה מתחלקת לשניים אוהבי סיינפלד ואדשי סיינפלד. אותי זה לא הצליח להצחיק אז נמנית עם אדישי סיינפלד. אם את נרדמת את שייכת לאותה קבוצה. לילה טוב תגשימי אחת ממשאלות ליבך
מ מגשימה1 New member 31/12/06 #23 תודה , אני מקווה , מאחלת גם לך שתגשימי אחד או יותר ממשאלות ליבך , בקשר לסיינפלד צריך פשוט לדעת מתי להצטרף , כי זה כמו סדרה בהמשכים , אז הרבה קטעים מצחיקים כי את מכירה כבר את הדמויות , גם בקומדיות אחרות זה הרבה ככה . לילה טוב! טל .
תודה , אני מקווה , מאחלת גם לך שתגשימי אחד או יותר ממשאלות ליבך , בקשר לסיינפלד צריך פשוט לדעת מתי להצטרף , כי זה כמו סדרה בהמשכים , אז הרבה קטעים מצחיקים כי את מכירה כבר את הדמויות , גם בקומדיות אחרות זה הרבה ככה . לילה טוב! טל .
N n o g a1 New member 31/12/06 #24 לא לא מצחיק אותי , זה פשוט לא ההומר שלי. אני מגשימה את עצמי .... בתהליך. תודה בכל אופן