מה חדש???? בהמשך לנודי...{הפלספנית..} אריאל...עושה את העבודה הכי טוב... הלכו לי הרגליים בגלל המגף החדש... בקושי ישנתי... ואני לא מצליחה להרדם... מתגעגעת בטירוף למקום מסויים..
ש'תגעת????????.. לא זה ולא זה..... ב 14:30.. ישר למרינה בהצליה.. ערימת סושי עומדת לה שם בהמתנה ........לבצע בה את זממי.... להתמוגג.... לרייר.......ללעוס.... להעביר מצד לצד..להתמהמה... להשתאות...לנגוס ולעצום עיניים... להרגיש את הפריכות...לחוש את הרכות... להשהות מעט בחלל הפה...להתענג על השילוב המנצח... ואז לבלוע....ולחוש את התמהיל של הטעמים.... הסלומון....אממ....האורז...אאאחחח.....האבוקדו....אאוץ'.... הטריאקי....אוח..... ספייסי כזה...בשילוב מתיקות...אממממ. אוח...........התענוגות האוראליים של החיים הלחים :}} {גמני מחייבת חילוציות...אבל היבלות באצבעונית חורגת אותי מעמידה זקופה}
אני בסימן צלילים קתולים עכשיו... זו העונה שלי... מנזר בנדיקטי קדוש יעשה לי חילוץ מוחי בעל ניחוח שפיותי מזין... הרמ"ח מתמרכז לי באונה השמאלית היום. קוקו צכה זיון לרוח המשיחית שעוגנת בה בימים אלו...נזירים בקתוליקה מרחפת...יעשו לה ת'עבודה. יאללה...אבו גוש מתבקשת להתכונן.
השילוש המקודש...... מי אמר שזה לא עושה טוב לנשמה... רוח משיחית שחודרת לה עמוק עמוק לתוך המרתפים האפלים שבתוכנו... מרטיטה כל נים ווריד..... מזעזעת את השחלות.. עוגבת ומנגנת על מיתרי החצוצרות... אח..... נזירים גלוחי ראש....אזוקים בחבליי משיח... זועקים מתוכם...בשתיקה... כשלגופם חלוק בכתום אוורירי..... וכלום..... אין מתחת... רק רוח האלוהים......... .ומנגינת החצוצרה המיוחמת.. {יאללה עופי לי מפה.....}.
זו המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש בבוקר. בערבי שישי כיף לי להיות לבד, לצאת, לנחות אצל חברים, להיות עם המשפחה. אבל בבוקר שבת במידה ולא ישנתי עד אחת אני ממש לא מעוניינת לבלות במשפחה של מישהו אחר וצריכה למצוא חברים פנויים במצבי. יש מתנדבים באזור רחובות
אני ירוויח בטוטו של השבוע בהחלט ארגיש כמוך (רכושנית שכמוני ) אם אני אסגור איזה חוזה ... בכלל אין ספק שארגיש כמוך (שאפתנית שכמוני) בנתיים זו עוד שנה כמו כל שנה ......... אין לי מושג מה היא צופנת בתוכנה ....... מה שכן ............. יש לי המון המון המון ועוד קצת ... המון תקוות רק ליותר טוב מאחלת לנו לכולנו לפני הכל ............... בריאות
חושבת שזו שנה שתהייה הרבה הרבה יותר טובה מ 2006 או 2005 משום ש 2005 היתה עם אסונות טבע..שגררה את 2006 להתאוששות..נפשית..כלכלית..2007 זו שנה אחרי ההתאוששות..ולכן היא חייבת להיות טובה לכוללללללללללללללללללללללללם..התאששנו משנת 2005 שהיתה קשה לכוללללללללללללללם. אז מיכלי מרגישה בעצמות שהשנה הזו כלכלית..נפשית..זוגתית...הכל ישתנה לטובה ...שוב..לכולללללללללללללם. מיכלי המתקשרת החדשה.
את מקרינה... בדיוק כמו בחתימה שלך.. משהו בתולי, עדין, רוך, חמימות והמון אופטימיות...... מאחלת לך אכן שתתגשם לך התחושה...בשנה החדשה. עוד לא סגרתי את הרשימונים של השנה הזו...חכי עוד קצת.
אבל האמת שיש לי כל מיני סיבות לחשוב ככה , יש לי כל מיני תוכניות ויעדים וחלק כבר התגשמו לאחרונה וחלק עדיין בתהליך , אבל מה שהיה קשה לי זה להתחיל בכל התוכניות וברגע שהחלטתי והתחלתי , זה כבר מעורר תקווה , אז אולי לפעמים זה ילך יותר לאט מהתכנון ולפעמים זה יזרום כמו שצריך ולפעמים חלק מה"פרוייקטים" אפילו יעצרו , כי קשה לעשות הכל ביחד , אבל יש תוכנית ומסלול וזו הרגשה טובה ואופטימיות יכולה רק לעזור כאן . חוץ מזה אני אהיה בשנה מספר 3 מבחינה נומרולוגית וזו שנה של הגנה והצלה ומזל טוב , אז אני מקווה שגם זה יעזור . בפעמים הקודמות שהייתי בשנה מספר שלוש עברתי דירה ועכשיו אני גם מאוד לעבור , אז אני מקווה שגם זה יסתדר על הצד הטוב ביותר .