בוקר טוב מהצפון

בוקר טוב מהצפון

הלילה הייתי "דוג סיטר" אחרי שהבת ומשפחתה נסעו עם חברים לבלות לילה בחוף הים...
התעוררתי לשקט מוחלט בגן עדן טבול בירק. שימשון הזקן שמח לקראתי ובעיקר לקראת האוכל שהבאתי לו אחרי כמה שעות של בדידות. הזקן הזה רובץ כל הזמן והוגה בהירהורים על חייו הארוכים (עד שהגיעו למנוחה ונחלה).
בערב היתה איזושהי חתונה בכפר סמוך, הילולה עם סילסולים בערבית, זיקוקים וצרורות ירי. שימשון לא הרים אוזן והבת אמרה לי שזאת העונה והם כבר לא מתרגשים.
עוד מעט אעזוב את גן העדן, אעבור דרך מגדל העמק לפרוק משהו לטובת משפחה נזקקת שמקושרת לפורום שאני מנהל ומשם הביתה ל...בת ולמשפחה שלה שיהיו איתי עד מחר בבוקר.
בקיצור, גם בשקט ובשלווה בצפון, אין רגע דל...

הדסהש1

New member
חוזרים לשיגרה מרגישים כבר את הסתוי....

אורלית11

New member
הנאה לצד שיגרה ,בוקר טוב

אז טוב שאנחנו אחרי
וכיף שאנחנו לפני
ביום ראשון הכל מתחיל לרוץ קדימה
יום משובח לכולם

מוקה22

New member
בוקר אור בפתחו של ה-סופ"ש

בני תבורך ותמשיך להנות במעשיך הטובים

אולי לא ברכתי , אברך עכשיו את בתך לרגל יום הולדתה, בריאות ואושר וווווו ,,,,,,,, כל שתבקש לו יהי

ושמה את השיר אלינור רגבי / החיפושיות
אולי כי, גם שאני מוקפת אנשים / בני ממשפחה, חשה לפעמים בדידיות

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=3Dsz4dB6DuM[/URL]

הרבה מהתוכניות שתככנתי לחופש לא יצאו לפועל

וכנראה שיש סיבה לכל דבר

שמחה לחזור לשגרה הברוכה ביום ראשון בע"ה

ואתמול תפסנו כמה רגעים של שקיעה בהרצליה

בין פלקון ושימשון
וחגגתי את ניצחוני המוחלט בויכוח הנצחי בינינו, איזה סמרטפון מצלם יותר טוב, האייפון הותיק שלי או ה LG החדש הנוצץ והמשוכלל שלה...

אתי 104

New member
יופי ישראלי

ואת המראות היפים האלה ניתן למצוא רק בישראל שלנו

Aronsona

New member
בוקר טוב וסופ"ש אחרי החגים נעים

אז מה יש לנו היום?
אני שואל את עצמי שוב ושוב: האם רוחאני עושה צחוק מכל העולם וכולם טיפשים?
למה באמת ישראל, בגיבוי אמריקאי, לא חותמת על האמנה בנושא הנשק הגרעיני? הרי אין כבר שום עמימות?

בוקר טוב אביעד

אכן כן. לדעתי רוחאני עושה צחוק מכל העולם ואשתו, אבל אנחנו רגילים שזאת לא בעיה לעשות צחוק מהעולם. העולם מעדיף לעצום עיניים, לטמון את הראש בחול והעיקר שיהיה שקט.
תראה, אותי בפן האישי, הרבה יותר מדאיגים האלקעיידה שמשתלטים על צפון סוריה, סיני, רצועת עזה, ואם ניקח גם את חיזבאללה בלבנון, ובסופו של דבר השתלטות גם על ירדן, הרי נהיה מוקפים בג'יאהדיסטים ליד פתח הבית. איראן, אפילו אם נשק גרעיני, פחות מפחידה אותי.
הבוקר קראתי כתבה שהשתרעה על שני עמודים בעיתון ידיעות אחרונות במוסף של שבת מ-20.9 . כתבה של אריאלה רינגל הופמן. זה פשוט מפחיד מה שקורה שם.
הכותרת: אל-קאעידה מעל הכנרת
"הם לוחמים לצד המורדים נגד הנשיא הסורי, אבל בין הקרבות מבהירים שיש רק בעל בית אחד. תוך שנה וחצי הצליחו אנשי אל קאעידה להשתלט על אתרים אסטרטגיים בסוריה, להתחמש בקצב מסחרר ולגייס מתנדבים מכל רחבי הגלובוס. מחקר ישראלי חדש מתאר איך בדיוק זה קרה ומזהיר שהתבססות הארגון במדינה, מרחק גדר גבול מהמערב ומאתנו, הופכת לעובדה מוגמרת. אסד, תיזהר. וגם נתניהו."
הכתבה מאלפת ומסתמכת על מחקר של ד"ר ארליך.
"סגן ראש הסי-איי-אי הגדיר את מה שקורה בסוריה כאיום המשמעותי ביותר שבפניו ניצבת היום ארה"ב. סוריה, אמר, עלולה להחליף את פקיסטן כמקלט של הג'יהאד העולמי"

תאמין לי אביעד, אלה מפחידים אותי יותר מאירן ומרוחאני.
ממליצה לכולם לקרוא את הכתבה המאלפת הזאת. לא יודעת מה ניתן לעשות בנידון, אבל לפחות נפסיק לנבוח על העץ הלא נכון.

Aronsona

New member
הי יחפונת. לצערי שני העצים מפחידים

באותה מידה. אותי לפחות.
אכן אל קאעידה בסוריה מפחידים כמו איראן.

לפלר121

New member
אתה בטוח שאין כבר שום עמימות ?

אתה רוצה לספר לנו מה אתה יודע על ארסנל הנשק הגרעיני של ישראל ?
ולא, להסתמך על מקורות זרים ממש לא תופס מבחינתי (הרי אתה טוען שאין עמימות, אז אנא ממך, אנא הבא לי בבקשה מקור ישראלי רשמי).

עאלק אין כבר שום עמימות...

אבל כן, אתה צודק, רוחאני (שוב פעם) עושה צחוק מכל העולם, אבל ההיסטוריה מלמדת שמי שמתנהג בצורה כזאת, בסופו של יום בדר"כ פוגע במדינה ובעם שלו.

Aronsona

New member
מאחר ואיני יכול להביא שום מקור ישראלי רשמי

אז זוהי העמימות עליה אני מדבר.
לחלופין, למה מוצא לנחוץ אובמה להבטיח לביבי שהוא לא יתן להכריח את ישראל לחתום על האמנה בנושא הנשק הגרעיני?

לפלר121

New member

מצאת את מי לשאול בענייני אובמה (הדבר היחיד שאני ואובמה מסכימים עליו הוא שחייבים להגביל את התיקון השני לחוקה...).

אבל אם אתה שואל את דעתי בעניין, יש מצב שזה פשוט משחק שח-מט בין האמריקאים לרוסים.
בדיוק כמו שפוטין יטיל וטו על החלטות במועצת הביטחון כנגד סוריה ואיראן, האמריקאים יטילו ווטו על החלטות כנגד ישראל.

נראה \ נשמע לך הגיוני ?

למעלה