אני דווקא מדברת על אנשים שיושבים בשלטון ואטומים לכל מה שקורה מסביב...אחרת איך אפשר להסביר..
א אודרי11 New member 8/3/14 #38 אני דווקא מדברת על אנשים שיושבים בשלטון ואטומים לכל מה שקורה מסביב...אחרת איך אפשר להסביר..
א אגל ט ל New member 8/3/14 #36 אני לא בטוחה שבהרבה מקומות בעולם... ישנן כל כך הרבה עמותות וגופים שתורמים למען האזרח החלש...הנזקק... יחד עם זאת..נשאלת השאלה... למה זה קורה? למה 'המדינה' לא דואגת ולמה צריכים לקום כל בוקר מחדש - גופים כאלה? ועל ניצולי השואה - אני בכלל לא אדבר...
אני לא בטוחה שבהרבה מקומות בעולם... ישנן כל כך הרבה עמותות וגופים שתורמים למען האזרח החלש...הנזקק... יחד עם זאת..נשאלת השאלה... למה זה קורה? למה 'המדינה' לא דואגת ולמה צריכים לקום כל בוקר מחדש - גופים כאלה? ועל ניצולי השואה - אני בכלל לא אדבר...
ש שרונהה New member 8/3/14 #39 רוב העמותות והגופים לא קמים "מאהבת מרדכי" רובם קמים כי זה "כסף טוב" שמתפיח את משכורתם הפרטית, החודשית בעשרות אלפים של שקלים...
רוב העמותות והגופים לא קמים "מאהבת מרדכי" רובם קמים כי זה "כסף טוב" שמתפיח את משכורתם הפרטית, החודשית בעשרות אלפים של שקלים...