בוקר טוב לשמש...

mishi 1

New member
בוקר טוב לשמש... ../images/Emo42.gif

כן לולי, אני יודעת. ההבדל בין יום ללילה, החמניות פורחות ביום, הירח יוצא בלילה, צריך לישון ואז לקום כשהשמש בשמיים בלה בלה בלה קראתי את כל השרשורים שלך אנא חסכי ממני! כתבי על ג'וני במקום זה
והשלג מפשיר ברחבי העולם! יום מושלם לכולם!

Doe7

New member
בוקר נפלא ../images/Emo185.gif

עובדת הבוקר קרנית?
דווקא יש דברים שפורחים בלילה כמו.... אממ.. מיני בארים ומסיבות, ויש אנשים שהם חיות לילה ופורחים אז. אבל בטח לא לזה הכוונה
יש סרט מקסים של האחים טביאני (איטלקי דווקא
) שנקרא "השמש זורחת גם בלילה". בוקר קסום וחג שמח

mishi 1

New member
בוקר טוב../images/Emo3.gif

לא.. עובדת ב... לילה
השמש זורחת בלילה? על מה זה? אני דיי בטוחה שזה נכתב עליי! (חוצמזה יש לי גנים חתוליים זה בטח קשור..)

asia84

New member
צהריים טוביםם ../images/Emo204.gif

יאוו איזה כיףף שיש חופש אפשר בשקט לראות כמה דרמות וסרטים היום בשקט והתחלתי ב-סרט דווקא שנמשך איזה 2 שעות וסוףף פשוט הרג אותי כי רציתי סוףף טובב יאוו טוב הלך קצת להרגע ולנוח לי ואח"כ המשיך בדרמות שהתאספו לי כבר מזמן יאוו התחלתי חנה יורי דונג עונה אחד איזה דרמה מגניבה כל הדרמה יש משהו אני חייבת לסיים אותה ולהתחיל את עונה השניה אני כבר בפרק ה4 איזה קטע יפה שם נעצרתי שהם ניתקעו במעלית טוב עשה הפסקה והזוז לראות את הממשך לפחות משהו עם סוףף טובב כבר
אני רואה שכולם חגגו אתמול פה עד מאוחר עד הבוקר יאוו נית בטח עייפה נחה עכשיו טוב יאללה שהיה לכולנו המשך יום טוב ונהדרר
וכמובן חגג שמחח

mishi 1

New member
חנה יורי אחלה סדרה!

נחמד לך צפיה ראשונה בה... אהבתי נורא את הסוף של פרק 1 (אחד הזכורים לי ביותר!) ואת המעלית. בכלל יש שם כמה סצינות שזה כאילו ה-סצינות של כל הזמנים! ואני מתה על דומויאג'י והמשפטי חוכמה שלו....
| תהני

Sivan 85

New member
אחת היפניות הטובות..../images/Emo9.gif

בהחלט קלאסיקה... אני בדיוק מורידה 6.5 ג"ב של חנה יורי דנגו העונה הראשונה (הללויה כל פרק 700 מ"ב! ובחתיכה אחת!) היא בהחלט ברשימת דרמות שחובה לתרגם... עד סוף 2009 אני מקווה לעשות את זה!
תהני! אני כל כך מקנאה בכל אלה שרואים את זה בפעם הראשונה.. כיף לכם!

yaelsn

New member
גם אני חשבתי לנסות לתרגם את חנה יורי

אבל זה בטח קשה לתרגם את כל ההערות המפגרות של דומיאוג'י אז ויתרתי חחחח
אבל השבוע יש לי קצת זמן אז התחלתי לתרגם את נובוטה... נראה אם אני אצליח להתמיד כי זה לוקח מלא זמן

mishi 1

New member
אוי גאון! אדווה כבר תרגמה נובוטה

ואגב אדווה, עוד לא קיבלתי את הקובץ... לא שזכור לי..

edvil1

New member
כל הקבצים אצל לולי

אני הבאתי לה לבדיקה אבל עשיתי רק עד פרק 8 נשאר את 9 ו-10 אם יעל רוצה היא יכולה לעשות את השני פרקים האחרונים כי לי במלא אין כזה הרבה זמן לאחרונה

Sivan 85

New member
אפשר לעשות מאמץ משותף../images/Emo9.gif

נצליח להתמודד עם דומיוג'י.. מקסימום נעשה לו גיור ונכתוב בדיחות שישראלים מבינים.. בטוח יש לשטויות שהוא אומר מקבילה בעברית ואם לא.. נמציא! לא נורא!!!... הבדיחות שלו במילא לא תורמות לעלילה..

yaelsn

New member
תכל'ס זה לא תורם כלום לעלילה../images/Emo6.gif

אפשר פשוט לכתוב בסוגריים שהוא מעיר הערות ממש מפגרות כי הוא ממש מפגר וזה מה שכל כך חמוד בו
אחחח הלוואי והיה לי זמן לתרגם... השבוע יש לי קצת זמן ואחרי זה אין לי מושג איך יהיה הלו"ז שלי. אני מקווה שיישארו לי קצת חיים בין כל הצבא הזה

LILIN1

New member
יש מישהי אחרת שרצתה לתרגם אבל אסור עליה.אהמ

XDDDD כ"כ התבעסתי. טוב נו לאנורא העיקר שאחרים יוכלו להנות מהסדרה=]

LILIN1

New member
בוקר אור?או שמה צהרים טוביםXD תלוי מתי

התעוררתי. אהמ ב14:30 חחחחח. שייהייה אחלה חג מלא באסיאתים מאגניבים ובאבי
ההתמכרות שלי לסופר ג'וניור ולDBSK התחילהP-: איאיאי סופר ג'וניור כאלה מתוקים בחיי!!!!!!!!!!!!!!!*_* וראיתי שוב הנשיקה כי צעמם לי כמובן שאיראל הרסה הכל אבל אוי..נזכרתי למה התאהבתי בג'ו. הידיים. איאיאי ה' אילו ידיים מדהימות!!! באיברי הגוף הוא עקף את ג'רי ביידים!!!!! לכל אחד יש דרוג!(אל תחשבו מחשבות לא נאותות אני רק בת 15!) אבל אצל ג'רי זה בטוח עצמות הלחיים! והנה קטע שלהקתי האהובה F4 התארחה בCNN ומראה כמה ג'רי כפרות עליו אינו יודע אנגליתXD http://www.youtube.com/watch?v=2NhVL1CXtJA&feature=related ועכשיו תשאלו: כמה תחרשי על התמונה הזו?! ואני:כמה שצריך!!!!!! שומעת פיצ!!!!! פיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
יום וורוד ומנצנץ לכולם!(אהמ לא אשאר בחיים על ידי נועמ)

mishi 1

New member
יום מנצנץ גם לך!../images/Emo6.gif

חחח אני רואה שנועמ הדביקה את כולנו עם הנצנצים חחחחחחחחח למה שלא תעשי ספיישלון על כמה מהלהקות הפחות מוכרות לנו? סופר ג'וניור, זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת עליהם.. אבל אני לא מכירה שום שיר שלהם ואין לי שמץ מי הם חחחחחחח את מוזמנת -) אני אישית מאוהבת רק בזמרת טנה אחת שמשום מה אני תמיד מוצאת את עצמי שוב שומעת את קולה הזך שר את השירים המתוקים\יפים האלה http://il.youtube.com/watch?v=m3UV0825ZHM

LILIN1

New member
אויי כל מי שמכיר אפילו קצת את DBSK חייב אבל

חייב להכיר את סופר ג'וניור! בושי והכלמי עלייך ניתXD למען האמת ציפית שאת תכירי אותם בטוח. אבל 100% שאדווה מכירה אותם.

NewNJ

New member
נסי גם את הקוריאני הקטן הזה

קליפ רשמי של הסרט "HELLO BROTHER" השיר עצמו מתחיל בערך בשנייה ה-28, ושרים אותו הקסם הקטן פארק ג'י בין וזמר בשם קים ג'אנג הון. איזה קול יש על הילד הזה...ואיזה טוב יוצא השילוב בפזמון בין הקול שלו לשל זה ששר איתו.

Lee Mor Sweet

New member
לילה מעולה לכולכם

חזרתי מחג אצל ההורים... היה נהדר, המון אורחים, שזה דבר שאני לא אוהבת על בסיס קבוע- בגלל הבלגן שנשאר לאחר מכן. אבל אין ספק שזה היה חג נחמד בהחלט, כל המשפוחה יחד... במיוחד כשכל הבלגן עבר מהבית לבקתה הקטנה שנקראת סוכה
למה אין סוכה כל השנה??
אסנת (זה השם נכון?
) אני מקנאה בך... פעם ראשונה HYD
זו בהחלט סדרה שחובה לתרגם מתישהו... אבל יעל צודקת... זה יהיה די מסובך- עם כל ההערות לטעויות של דומיוג'י
יש תרגום לנובוטה
למה הוא לא ב-D-ADDICTS
אני אשמח לקבל אותו, אדווה (שכטרית, נכון?
)
אני אגב חשבתי להתחיל לתרגם את Anego או Zettai Kareshi (כמובן אחרי שאני אסיים את פרק 6 של PETTO ) אז אם מישהי במקרה כבר טרחה ועשתה את זה, בבקשה שתגיד לי
NewNJ (גומנה, לא זוכרת שקלטתי פה את שמך
) שיר מהמםםםם
תודה!!! מה זה הסרט הזה? אני לא מעודכנת
ראיתי שמקום המפגש שונה, למה יש התראות/עות?? כפי הנראה, לי לא יצא להגיע... אבל תהנו כולכם
לילה טוב, חלומות פז על מלוכסנים... בעלי זנב קטן... כך או אחרת

One Missed Call

New member
בהחלט פיצ' את לא תשארי חיה ../images/Emo6.gif

אני מביאה עלייך את הפיצול שלך......... עוד לא ראינו קטשופ עוד לא ראינו קטשופ!!!!!!!!!11111
או אפרסקים מתפוצצים על הקירות של בסטת הדגים בשוק פתח תקווה אחרי שמוכר העגבניות ירד על החריץ העלוב של מוכר הבננות............................................. וואו אנחנו פאצ'מ את אפרסקים מתפוצצים אני אבוקדואים מתפוצצים אדיר אדיר

למעלה