בוקר טוב. לקום!!!! לקום!!!!!!

omolsh336

New member
ערב טוב לכל משתתפי הפורום,

אני מבקש סליחה אם פגעתי במי ממשתתפי הפורום ע"י התבטאות שחשבתי כהומוריסטית. מה לעשות, אני כזה ונראה כי אשאר כזה בזמן הקצר שנותר בשעון החול של החיים שלי. אין לי, לא היתה לי ולא יהיה לי כל כוונה לפגוע במישהו. יחד עם זאת איני מוכן להלך בשדה של "ביצים טריות" לשקול כל מילה כי זה עלול או עשוי להעליב מישהו. בבחירת חברים בחברה פרונטלית כל אחד יכול לבחור את מי שנוח לו בחברתו, ע"י ישיבה בשקט ולהתרשם מצורת התבטאות, שפת הגוף וכו'. בפורום וירטואלי כמו זה, ברשת, אין אפשרות כזו. היות ועושה לי מאוד לא טוב על הנשמה שפגעתי אפילו באדם אחד, אני מבטיח לחדול ולא עוד. אני מבקש לא להגיב על דברי כאן או במסר אישי. ביי, שלמה

yaely2

New member
מנהל
שלמה למרות שביקשת אני חייבת../images/Emo23.gif

ממש חייבת לומר לך אתה גדול כן ירבו כמותך בפורום מסירה בפניך את הכובע

yaely2

New member
מנהל
היום לפני 22 שנים ../images/Emo23.gif

אריקה התחילה ועשתה לי חשק, היום בדיוק לפני 22 שנה, במדינת קליפורניה הושתל לב בבון בגופה של תינוקת. התינוקת נולדה עם מום כזה שלא היה לה שום סיכוי לחיות. ד"ר ליאונרד ביילי וצוות הרופאים חשבו שלב בבון יתאים לתינוקת בגלל שעדיין לא עברה את כל החיסונים והמחלות שעבר מבוגר. עד התאריך הנ"ל לב הבבון היה בגוף הבבון וזו פעם ראשונה בהסטוריה שלב הבבון עבר לגור בגופו של אדם ועוד תינוקת זעירה. הניתוח הצליח אך התרופות גמרו לתינוקת את הכליות והיא נפטרה לאחר שלושה שבועות כמעט. זה היה עוד נדבך במסע הניסויים להצלת חיי חולי הלב. אגב החרדים היו בתחילה נגד ההשתלות אז, כשהצלחת ניתוחי הלב הייתה נדירה הם אמרו שאנו רוצחים בעצם שני בני אדם, גם את התורם וגם את הניתרם. היום נתרככה העמדה, אך הוחמרה הדרישה לבדוק אם אכן התורם מת באמת. יש סדרה של דרישות כדי לא להגיע לכך שאדם ימות כדי לקחת את ליבו ממנו.

אדזה

New member
המח היהודי

ערב טוב לכל העמלים בפורום.הערב קיבלתי את המייל הבא ואני מעבירה לכם אותו למרות שחלק מכם אולי כבר מכיר אותו,אך נראה לי שתמיד טוב שיש איזו תזכורת לרענון הזכרון. לא יודעת עד כמה הדברים נכונים אך כדאי לשים לב. מיועד למחזיקים כרטיסי אשראי של ישראכארט -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם , הנה גם אני פותחת במרץ במסע להפצת המייל הזה לכמה שיותר אנשים ברחבי הארץ. המייל הזה אמיתי לחלוטין ואני אישה אמיתית לחלוטין ולכן אבקש לא למחוק את פרטיי בסוף המייל בכדי שיוכלו לוודא את אמיתות המייל (מי שירצה). ישנה חברה בשם "ברומרס" אשר מפרסמת את מוצריה בחוברות של חברות האשראי (אלו הבאות עם החיוב החודשי). החברה הזו היא חברת קש. יש להם מוקד הזמנות מאוד נחמד ויעיל אשר שמח לקבל מכם את מספר כרטיס האשראי והכתובת אך מוצרים לא תראו ממנה. אני לא היחידה בעסק הזה ויש עוד קורבנות למעשי ההונאה של החברה הזו. לאחר ביצוע הקניה אין אפשרות לדבר עם מוקד שירות הלקוחות ולא ניתן לבטל את העסקה אלא רק דרך מוקד שירות הלקוחות (שלא עונה כזכור). אל תרכשו מוצרים דרך ברומקס - אתם שמים את כספכם על קרן הצבי. נא הפיצו מייל זה לכמה שיותר אנשים. ראו הוזהרתם. תודה לכוווולם מיכל בסט נהריה, נייד: 052-2360694

erika6

New member
שלמה שלמה שלמה למרות שבקשת

לא להגיב "אגנוב" את הרשות תמשיך להיות כפי שאתה, הומר טוב לבריאות, כך אומרים, ומי אנחנו שנחלוק על אימרה שנאמרה ע"י חכמים ועוד דבר אסור לנו לחשוב על שעון החול, צריך לנצל את ההווה הקיים, ועל תשכח שאנחנו צעירים בנפשנו,לא כן? תשמיך בחוש ההומור שלך.

erika6

New member
ערב טוב

יעלי לא זכרתי את המקרה האם היו נסיונות נוספים? אדזה - תודה על האינפורמציה

ואני דווקא שלמה עם עצמי שאני

הומוריסטית
ואף פעם איני מתנצלת על כך,ואם ישברו כמה ביצים העולם ימשיך להסתובב על צירו ולחייך אליי בחזרה,

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה קורה מחר -שישי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנא ראו זאת כהזמנה אישית לכל אחד ואחת הראשון במסיק הם ירוקים הם טעימים הם כבר כאן.......ה ז י ת י ם !!! רצוי כדאי חוויה לכל המשפחה משהו שלא כל יום רואים ועושים טעים וכייף בואו בהמוניכם.... כניסה וחנייה חופשית

נטלי 3

New member
ליעלי החמודה

שמקבלת בחום ובאהבה את כל הבאים בשערי הפורום והקומונה, עם חיבוק ושיר יפה שנכתב בו במקום, הפעם - לכבודה של יהודית עדנה שאי ברכה נטלי

yaely2

New member
מנהל
תודה על המחמאה עשית לי את הלילה../images/Emo23.gif

מלכה 5

New member
נכנסתי רק לרגע להגיד לילה טוב,

הזמן "בורח" לי, מטלה רודפת מטלה. מקווה שבסוף השבוע יהיה לי זמן להכנס ליותר זמן. לילה טוב או יום טוב בהתאם למתי קוראים את מה שכתבתי. בידידות, מלכה.

למעלה