בוקר טוב. לקום!!!! לקום!!!!!!

חיניה

New member
מה דעתכם על הרעיון החדש של מתן

פרס ישראל לאריק שרון??? האם היו חושבים על כך אלמלי הנסיבות האומללות של מחלתו????? לדעתי אריק שרון הוא דמות פוליטית ותו לא.מי שמסכים עם פעלו ומי שלא.אבל מה הקשר לפרס ישראל??????? כל מעשיו מקורם בפוליטיקה וכך היה נשאר אלמלא חלה.(שלא לדבר על החקירות שנקטעו באיבן ללא מענה). אני חושבת שאנחנו מוזילים כל דבר. לדעתי היתה לפרס ישראל משמעות הרבה יותר עמוקה. אשמח לשמוע דעות נוספות

עמליה3

New member
בוקר מצוין

אויר הסתו משכר. קמנו מוקדם חיניה ויצאנו לצעידת בוקר באויר הצלול= תענוג. לגבי שאלתך שרון שזמן רב לא אהבתי קבע בדמותו משהוא בהויה הישראלית, ללא קשר למחלתו הוא פעל רבות למען ישראל וכל מה שעשה אם צודק או לא צודק היה מאהבת ישראל טהורה .צר לי על מצבו. אנחנו עם שמכה כל הזמן על עצמוועל מנהיגנו מוטל רפש=תזכרו מה עשו להרצל. טוב יהיה תיקון ומעשנו ונודה למנהיג שהטביע חותם . היום אחרי הצהריים אנחנו נוסעים לטיול לירושלים למגדל דוד לתערוכת הפעמונים ולסיור לילי בירושלים. ובשבת נבלב בבית מלון בירושלים בשבת חתן. שנה לא הייתי בירושלים והנה פעמיים בשבוע.. ועכשיו קבלו מצגת מקקקקקק הו קנדה , כנראה שלכאן התכוון משה רבינו להגיע ובגלל גמגומו העם הבין -כאן(כנען.)

sitvaniyot

New member
בוקר נפלא גם ממני

מאחלת לכולם יום רב פעלים ורב מעללים. חיניה, בעצם למה לא לתת לשרון את פרס ישראל? היש לנו הרבה אנשים כמותו שכל חייהם היו מוקדשים למדינה מאז בחרותם? הוא גם לא התבייש לשנות את דעתו. בפרס ישראל יש קטגוריות בתחומים שונים מאמנות, מדע ועד ספורט. בהחלט יש מקום גם לאנשים כמוהו. להודה וכל מי שרוצה לשמוע מוזיקה או רדיו בעת העבודה במחשב הנה קישור http://www.my-music.co.il/index.html קל להפעלה. פתחו קודם את הקישור בחרו תחנה ואז הקטינו את המסך. עכשיו למי שרוצה לעבוד עם האינטרנט שיכנס לאינטרנט מחדש. אני מצרפת אתהקישורים פעמיים, כי לפעמים הם לא עוברים, אז תמיד אפשר להשתמש בהעתק -הדבק. ולקראת עונת הסקי העומדת בפתח מצורפת הקריקטורה הבאה. לכולם, יום נעים.

erika6

New member
בוקר טוב לכל החרוצים

אם מגיע לאריק שרון או לא מגיע פרס. השאלה האם אנחנו יודעים הכל מה הוא עשה למען מדינתנו? אינני חושבת שהענקת פרס ישראל לאריק הוא בגלל מחלתו, קרוב לודאי שיש שיקולים אחרים.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחיניה עמליה סתוניות וכולם

יום שליו ונינוח בכול מקום בו נהיה.
הוויכוח מיהו עצלן? נמשך דורות רבים. מהי עצלנות?? אני זוכרת שבתור ילדה עלתה השאלה, האם פועל שסוחב הרבה בלוקים בבת אחת הוא החרוץ, או החרוץ הוא דווקא זה שסוחב מעט ולא מתעצל ללכת יותר פעמים? קראו גם את ההודעות של אתמול אחר הצהריים לאלה שלא נכנסו. קצת ממהרת והחובה קודמת. כנאמר Business Before Pleasure היינו "העסקים קודמים להנאה" להתראות

erika6

New member
היום לפני.......

1905 - נורבגיה זוכה בעצמאות משבדיה 1979 - נרצח נשיא דרום קוריאה פארק צ'ונג-הי 1994 - נחתם הסכם השלום בין מדינת ישראל לממלכת ירדן

omolsh336

New member
יום טוב ושלומב"ר

לאור ההערות שחטפתי אתמול בקשר לפוליטיקה, האם דיון באריאל שרון זה לא פוליטיקה? אולי זה פריווילגיה נשית כמו תמיד (שוביניסט הא?) אז הינה סיפור עוד יותר שוביניסטי: >>>>>>>>>>>>> מה זה גט? <<<<<<<<<<<<<<<<< שופט בבית משפט בניו יורק, מטפל בעניין הגירושין של זוג יהודי. כשנגמר כל התהליך, אמרה האישה לשופט שאין ברירה והיא צריכה גם גט. שאל השופט : "מה זה גט ?" ענתה האישה : "זה סוג של טקס יהודי." השופט : "טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?" האישה : "כן, משהו כזה. אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה " "מה ההבדל ?" שואל השופט. עונה לו האישה : "בגט אתה נפטר מכל הש??ק...." וברוח הקריקטורה של סיתווה, הינה הצעה לבית שימוש ציבורי באמסטרדאם (הקירות עשויות ממראה חד כיוונית כמובן)

בוקר טוב לכולם

הבוקר אני משתרש אל הודעתה של סיתוניות בשל הקישור הנפלא שהיא צירפה בהודעתה. תודה לך סיתווניות. לגבי הנושא שהועלה - האם יש תקדים לכך שניתן פרס ישראל לעובד מדינה? הרי אריק שרון עם כל עשייתו הרבה עבור המדינה עשה הכל בהיותו עובד מדינה כחייל בצהל או כחבר כנסת או ממשלה. נזכרתי במה עוד אני שונא באירועים של חרדים (לאחר שהייתי אמש בבר מצווה) אני שונא את ההפרדה בין גברים לנשים. מיד עם הגיענו אל האולם, הפרידו ביני לבין אשתי. הגברים נכנסו לאולם בכניסה נפרדת מהנשים ונאלצתי לשבת עם אנשים זרים שאינני מכיר למזלי היו איתי גם 2 חתני וישבתי איתם. הקוריוז בכל הסיפור היה שכדי לתאם את הנסיעה הביתה הייתי צריך לטלפן אל אשתי שישבה בחלק אחר של האולם מאחורי מחיצה כבדה. יום נעים לכולם.

עדנה7

New member
אריקה, כמה שזה יפה

אריקה, שלום לך, כמה שזה יפה, ומלא חכמה, שיהיה לך המשך יום נפלא. עדנה

ואווווו איזה שיר,, איזה סלואווווווו

מזכיר לי לילות במועדונים חשוכים באוירה של חיזור ותשוקה. אהבתי שושקה.

למעלה