בוקר טוב לסוף השבוע

לי וולף

New member
תתחדשי!

נראית מדהים,
מאוד אוהבת את הז'קט

ואני מנסה לצוד כזה בעצמי, אבל מתלבטת בקשר לצבע וגזרה.

לטעמי , לא ממש עובד.

לבן על לבן נראה לי קצת אנמי וגם העובדה שהאפודה קצרה מידי לא עושה לך טוב. אני גם תוהה האם לא עדיף תמיד ללבוש אפודה מעל חולצה מכופתרת?? למען האמת, כבעלת "חזה מפותח" אני לא נוטה ללבוש אפודות בכלל ומעט מאוד חולצות מכותפרות, כך שהרבה נסיון וידע אין לי בנושא.

האפודה באופווייט והחולצה בורוד בהיר

אבל אני צריכה דעות נובפות לגבי האפודה בבקשה

efrato1

New member
האפודה מאוד חמודה

אבל היא פשוט קטנטונת, ולכן הלוק שמתקבל מאוד בעייתי. יתכן והיא תשתלב טוב עם מכנסיים מאוד גבוהים (מותן ממש היכן שהאפודה מסתיימת) ורחבים. משהו כזה
כמובן שמינוס הבטן החשופה באמצע. פשוט זה השילוב ההגיוני היחידי מבחינתי לטופ כל כך פיצפון.

אני נגד האפודה,

בשילוב הזה. יכול להיות שאפודה אחרת בשילוב שונה דווקא תעבוד.. קודם כל, הצבע של האפודה מתכתב יותר מדי עם הצבע של החולצה והופך את כל האיזור לקצת חיוור מדי לטעמי... מבחינת גזרה, אני בכלל לא רואה את החולצה הזאת כאחת שתלך עם אפודה, לי אישית קצת מציק החלק החשוף בכתף, אבל אני משוגעת
הבעיה היחידה עם האפודה עצמה היא האורך שלה, שלדעתי לא עושה לך טוב. לדעתי אין מנוס מלקנות אפודה ארוכה יותר, ולשלב אותה עם חולצה בצבע שפחות משתלב אתה...

SimplyMe1

New member
לא אהבתי

אני אומר לך מה.. מצד אחד אפודה קצרה, מעל יש שרשרת ולמטה חגורה. אני דוגלת בלהפנות את תשומת הלב למשהו אחד מסוים, והאפודה, קצת גונבת את ההצגה ולא כ"כ בצורה חיובית. זה נראה קטן עליך למרות שמובן *לי* ולבנות בפורום שזה הקטע שלה. להיות קצרה, אבל עם צירוף של השרשרת, הורדת מבט לאזור הבטן ואז לחגורת המכנסיים(שנראה לי שהם יושבים עליך ממש טוב) -זה קצת יותר מדי עמוס ולא בדיוק. את נראית מאוד צעירה לגילך ולדעתי אין צורך להוסיף הרבה פריטי לבוש ולהעמיס על ההופעה, את באמת נראית טוב ולכן יכולה לוותר על פריטים שמושכים תשומת לב בצורה לא הכי מחמיאה.

היום יצאתי מהקומפורט זון שלי

ולבשתי גי'נס, אחרי שנייייייייים שלא לבשתי ג'ינס
העניין הוא שקיבלתי ערימה של סריגים מהממים מחברה מהממת, והרגיש מאוד נכון ללבוש את הסריג הזה עם ג'ינס. הג'ינס מ-H&M, הנעליים מזארה

למעלה