בוקר טוב לכם....

Windbluesea

New member
בוקר טוב לכם....

נפלתי מהמיטה והגעתי למשרד.. עכשיו אני עם
וסיגריה (צריכים שיהיה אייקון של סיגריה לא????) ומקווה שהיום יהיה רגוע וסבבה. בוקר טוב לך פשוש...

Windbluesea

New member
יום נפלא גם לך ../images/Emo25.gif

הקבלן התקשר.... יום ראשון הוילה מוכנה..... נארגן אפטר פרטי אחרי טקס האוסקר שתקחי אותו בהליכה.

טאקילה~*

New member
נכון משוש-

החגיגה תהיה כפולה.. ממי זריז הקבלן הזה אהה.. זה מואאאאאה אתה יודע הבוסות אצלי בלי אייקון..

Windbluesea

New member
הוא היה חייב.......

חסר לו שלא היה מסיים בזמן... אצלנו הכל חייב לדפוק כמו שעון... ועכשיו יהיה לנו אחלה מקום לארגן את כל האירועים הנוצצים של השנה.... אצלנו. ואז.... יוסיפו קטיגוריה חדשה לאוסקר של שנה הבאה..... "המארחים של השנה" - משוש ופשוש...

טאקילה~*

New member
משוש נשמה..

חייבים לארגן צוות עובדים חדש! אני בטוחה שבשנה הבאה יוסיפו עוד קטגורייה.. ממי ניקח את כל הפסלונים ונציב אותם מול הבריכה... ביקשתי שפיסלון אחד יהיה מיזרקה... מגניב נכון?

Windbluesea

New member
חומד.....

כבר חשבתי על זה.... וזו ההפתעה שלך.... באמצע הבריכה עומדת מזרקה בצורת פסלון.... יחד נסיר את הלוט מעליו... לתשואות הקהל שיוזמן למסיבה..(הזמנות כבר נשלחו)

טאקילה~*

New member
ממי..

כושר האירגון שלך מפתיע אותי כל יום מחדש.. יו אני מתה עליך....אהובי.

טאקילה~*

New member
ממי אתה יודע...

שביגלל היכולות שלך להעניק לי הכל , אתה הכי הכי שלי..חולה עליך ממי.

m i c h a l i

New member
בוקר טוב !!!!!!

סליחה אבל מי יהיה אחראי על האירוח... טאקי ..תרשמי אותי..... יפיתוש......איפה את...להתעורר.... אינדיאני......אחלה בוקר no diggity.... נשיקות......

טאקילה~*

New member
מיכלי בוקר טוב...

משוש ואני מתלבטים מי יהיה עובד עם מצוינות לאירגון ואירוח..

m i c h a l i

New member
אינדיאני.....

עוד לא קמתי..... קבל...... ועוד...... בהחלט doing it אתה רוצה לשגע אותי על הבוקר?

m i c h a l i

New member
באמת ??!! למה לא מספרים לי שום דבר

כדאי לכם לצאת מוקדם.....לפני הפקקים..... צריכה עזרה לסדר את הצידנית? אינדיאני קניבל...תביאי הרבה בשר.....

טאקילה~*

New member
זה בסדר חמודה..

יש לנו פריזר מצוייד בלימוזינה.. פקקים חחח מ.ע.צ. דאגו לנו למסלול פרטי.. אנחנו לא נמנים עם הפקוקים.

למעלה