בוקר טוב לכם....

בוקר../images/Emo42.gif

בוקר טוב כחול
הקפה שלי כבר נגמר , עוד כמה דברים ומתעופפת למשרד....
יום נהדר לך

Windbluesea

New member
בדיחה לבוקר טוב......

פולניה זקנה מגיעה למכללה ללימוד השפה האנגלית ואומרת: "אני מתכוננת לעולם הבא, שמעתי שבגן העדן מדברים רק אנגלית, אז החלטתי להיות מוכנה". פקידת הקבלה ההמומה שואלת: "ומה אם תגיעי לגיהינום?" הזקנה: "זה בסדר, פולנית אני כבר יודעת".

טאקילה~*

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה כ´פת לי אני לא בגהנום ,אני לא יודעת פולנית..חחחחח ניראה שגם לא בגן עדן חחחחחחחחחחח אולי אני בגן העיר! חחחחחחח

yafit75

New member
בוקר טוב,,, הגעתי,,, אני פה מיכלי

בוקר טוב לך ילד,,, גם לך טאקילה,,, אישה - גם לך בוקר טוב,,,, אני מה זה גמורה,,,, יאללה איזה באסה לקום מאוחר,,, הילדים... ראבאק,,, משגעים לי את הצורה על הבוקר,,,, ושלא נדבר על הבעל,,, הוא כמו 10 ילדים.... עזבו,,, הצרות שלי,,,, בכל אופן שיהיה לכם יום מקסים,,,

Windbluesea

New member
בוקר טוב יפיתוש......

יום נהדר.... יום נפלא.... ועוד יום למנייק...הא????? לדעתך כדאי שנתחיל בחלוקת מתנות???????

yafit75

New member
מנייק,,, הלוואי והייתי יכולה לדחות

את התאריך הזה... בעוד שבועיים. תודה על הנשיקה,,, אני אוהבת שאתה מעודד אותי,,, תמיד אתה מעודד,, אתה כזה מקסים... באמת,,,, בסוף אני אתאהב בך!!!

m i c h a l i

New member
יפיתוש!!!!!

מה המצב אחותי.... לא בריא להתלונן על הבוקר.... הנה כבר מגיע הסופשבוע.....

yafit75

New member
מיכלי,,, המצב אחותי, בקרשים....

וואלה, מחר יש לי יום הולדת,,, ואני לא מרגישה שגדלתי בשנה,,, באלוהים... כל השנה אני בסדר עם בעלי,,, ופתאום מריבה,,, לפני יום ההולדת שלי! מה אני צריכה להבין מזה!

yafit75

New member
טאקי,,, בוקר טוב....

בחורה שנשואה למרוקאי,,,, מותק,,, זה לא נישואים,,, זה מאסר עולם.... לא סתם,,, אבל הוא מפונק,,, כל הזמן זורק את הבגדים שלו על הרצפה,,, העיתונים בשירותים,,,, התחתונים במקלחת,,, והמגבת,,, תלויה על המראה,,,, ראבאק,,,, שלא נדבר על הגרביים והנעליים,,, וכשהוא אוכל,,, צריך סינר מיוחד למרוקאים,,,, כי כשהוא אוכל, השולחן אוכל יחד איתו, והכיסאות, והרצפה... למרות הכל, אני תמיד אומרת: קשה לי איתך וקשה לי בלעדייך !!!!! אז זה המצב אחותי,, ועוד האחראית שלי שואלת אותי: "למה את מאחרת",,, לכי תסבירי לה את כל זה!

Windbluesea

New member
את צריכה לעבור לוילה שלנו.....

שם צוות העובדים שלנו ישרת אותך נאמנה.... אין צורך להתאמץ.... ואין צורך להתעצבן.... רק להנות. פשוש.....שניתן לה את החלקה הצפונית???....נו זאת עם מגרש הגולף .

yafit75

New member
מי מחלק את כרטיסי הכניסה?

ואיפה נמצא גן העדן הזה? איך פספסתי אותו? עוד מעט אני מתחילה לעבוד,,, ומצטערת,,, יש לי המון עבודה,, אז אני מקווה שתסדרו בלעדיי, אני אשתדל להגניב איזו הודעה! תהנו.. טאקי תשמרי לי על הילד..."קשה לי בלעדיו"!

m i c h a l i

New member
שנייה......

אני כבר מאווררת את התלבושות ( או שמה עליי לומר מאוורבת..) של החדרנית , המלצרית ,השפית והמסאז´יסטית...הכל במחיר מיוחד בשבילכם...

טאקילה~*

New member
ממי...

מגרש הגולף נועד לצרכים שלנו.. אורחים רק בחדר האורחים,,באגף המערבי.

למעלה