בוקר טוב לכם.

שירקאן12

New member
בוקר טוב לכם.

דייייייי לריב בסטה ...מספיק אשטיק גורנישט...
כל אחד יכול לכתוב מה בא לו /לה ולא כולם חייבים להגיב כל אחד יגיב לכתבה שיש לו חשק להגיב. שבת שלום יום טוב מלא אהבה וסקס.

ben 911

New member
כן אני גם חושב ששירקאן צודק.

בואו נמשיך לזרום. ובעיקר בואו לא נרגיז את מנהלת הפורום החביבה שלנו.
שושה נוטי נוטי גירל.

שירקאן,בן, יפה כתבתם../images/Emo6.gif

סקס = שמחה ובריאות (לא מומלץ לרגישות שבפורום לקרוא) מחקר שנערך בקרב אלף גברים אירים בבלפסט מגלה שגברים שדיווחו על תדירות גבוהה של אורגזמות נהנו משיעור תמותה נמוך בחצי מאלה של הגברים שלא קיימו יחסי מין על בסיס קבוע. גיליון פורבס הקדיש לנושא הסקס מאמר גדול שהוכתר בכותרת "האם סקס הכרחי", ואשר המסקנה הברורה והחד משמעית שלו הייתה שסקס על בסיס קבוע כדאי מאוד, שכן הוא תורם מאוד לבריאות, לשמחת החיים ולאנרגיות החיוביות. כתב הפורבס, אלן פרנהם, בחן סדרה שלמה של מחקרים הבודקים את הקשר בין סקס לבין תחומים אחרים: 1. סקס וחוש הריח: אחרי סקס חל שיפור בחוש הריח בעקבות עליית הורמון הפרולקטין במוח. 2. סקס והלב שלנו: קיום יחסי מין לפחות 3 פעמים בשבוע מפחית בחצי את הסיכוי ללקות בהתקף לב או בשבץ. 3. סקס והירידה הנכספת במשקל: אם אתם לא עושים פעילות גופנית סדירה - לפחות עשו סקס שכן סקס בהחלט נחשב בראש וראשונה כפעילות גופנית נמרצת היכולה לשרוף עד 200 קלוריות - משהו השווה לרבע שעת ריצה. אם אכלתם במהלך השבוע 6 המבורגרים נניח, אתם יכולים "לשרוף" אותם באותו שבוע בדיוק, אם תקפידו לעשות סקס 3 פעמים לפחות. 4. סקס והדיכאון: נשים שהשתתפו בסקס בלי שימוש בקונדום היו פחות מדוכאות מנשים שבני זוגן כן השתמשו בקונדום. הורומון הפרוסטוגלנדין הנמצא בזרע, נספג בגוף האישה, מווסת את ההורמונים הנשיים וגורם למצב רוח טוב יותר. 5. סקס והרפיה: מעודד ייצור הורמונים אצל גברים ונשים המסייעים בשיכוך כאבים. 6. סקס ובריאות: יותר סקס פחות הצטננויות. לאנשים העושים סקס פעמיים בשבוע רמות גבוהות יותר של המוגלובין איי הממריץ את המערכת החיסונית. במידה ומישהו לידך מצונן הוא בטח לא עשה סקס זמן רב. בקיצור, בשביל להיות בריאים - לכו להזדיין!!!

ben 911

New member
שוש פרסלי, בואי נתעכב רגע על סעיף 4../images/Emo6.gif

בקשר להורמון הפרוסטטהגלמנדרין.
ראשית..בגילי זה כבר לא גל זה בקושי כמה טיפות.
מעניין שאת אומרת שההורמון נספג בגוף האישה וגורם למצב רוח טוב. אתן לא אמורות במקרה גם להיכנס מההורמון הזה להריון? אז איך מצב רוח טוב יותר?
רגע....
אההה, נכון וואלה, איך לא חשבתי על זה...ילדים זה שמחה.

66Amiram

New member
למען בריאות כל אנשי הפורום יש לשקול

במלוא הרצינות מין קבוצתי אחת לשבוע לפחות של כל המשתתפים/ות . בן , נא טפל באירגון המבצע ודווח על ההתקדמות .

ben 911

New member
עמירם, אין לי בעיה לטפל באירגון...המבצע?../images/Emo4.gif

מה זה מבצע אנטבה?
כולה כמה נשים טיפה מבוגרות..(כמונו) איפה יש פה מבצע? עוד דבר.
מזתומרת: "מין קבוצתי"? אתה בטח מתכוון לאורגיה.
כי מין קבוצתי זה גברים על גברים נשים על נשים ולהיפך כסטרייט מושקע אני לא מוכן לשכב עם שום גבר בעולם.
אלא אם כן אנחנו לבד על אי בודד...
וזה רק אחרי שאני שותה כמה כוסיות שטו בלאן..
טוב, אחרי כמה כוסיות שטו בלאן... אני מסוגל לשכב אפילו עם המיקרו גל שלי.

66Amiram

New member
רוצה דווח על ההתקדמות שלו בארגון הפעילות

להשתתף זו כבר אופרה אחרת ,חושש לגרום עוגמת נפש לתוססות שבינכן .

תפסיק לחשוש

מי שחושש לא מתרומם לשום מקום ... אני לא חוששת ..תקרא את החתימה שלי

66Amiram

New member
מה את מבינה ?

יודעת מהי פגיעה באגו הגברי ? יותר גרוע מבעיטה בביצים...

באמת לא מבינה ../images/Emo13.gif ...תחליט

אמרת שאתה לא רוצה לגרום עוגמת נפש לנשים פה ...עכשיו אתה אומר שאתה מפחד מפגיעה באגו שלך . אז אולי תחליט: במי אתה לא רוצה לפגוע ? חוצמיזה כמו שסקס מתחיל מה"ראש" גם הפגיעה באגו הגברי מתחילה מה"ראש" .

עמירם,בן,הציעו לי,תיזAרקי, תשתחררי,תזרמי,

וו'אוו וו'אוו ,,אם אני רק אכתוב פה כמוכם,,יזרקו עלי כדורי ברזל,, עליכם מקסימום יזרקו כדורי צמר גפן,,למה לגברים מותר

ben 911

New member
פרסלי, מהבוקר.. אין דבר כזה שאין דבר כזה. ../images/Emo13.gif

תראי מה כתבתי למטה

מי יזרוק עליך כדור ברזל יקירתי ,יש דברים שעם השנים לומדים עליהם יותר כיום הפתיחות עולה , ומכירים את הגוף שמשתנה עם הגיל הצרכים של הגבר שונים מהצרכים הנשיים, לכן בעבר היה ריבוי נשיים הגבר תורם את אנרגיית החיים שהוא מייצר לאשה האהובה עליו ללא מגבלת גיל הזרע מכייל אנרגיית חיים , לכן נאסר על האוננות , שאנרגיה לא תאבד אבל לא לכל גבר יש אשה אהובה, אבל הגוף שלו ממשיך לייצר לשכפל את הגנים שלו הרצון להפיץ אותו שהגנים שלו ישלטו בעולם ,לשכפל אותו בעתיד , זה הסוד של יחסי המין

תמיד ידעתי את זה

יחסי מין עם קונדום נותנים בטחון ומונעים הריון אבל מונעים מהחומרים שיש בזרע להכנס ולהספג בגוף האשה והלא הגבר מצווה לתת לה את עונתה תראו את הדתיות כמה הם יפות ישנם חומרים המשתחררים בגוף בזמן סקס ואחריו אילו חומרים המעלים את הבריאות של הגבר והאשה כאחד לאחרונה אמרתי לידיד שלי שהסקס הוא החלפת נוזלי גוף והטבע יצר את המשיכה המינית כי הכימכלים שנוצרים בגוף הגבר נדרשים לאשה שהיא לא יכולה ליצר את החומרים האילו בגופה ואכן בזרע יש המוןם הורמונים הנספגים בגוןף האשה ומאזנים אותה הורמונלית , וכדי לרפא אותה נותנים לה אותם תרופתית וככה שומרים על הרחם שלה ברגע שהיא מפסיקה את המחזור החודשי ולא מקיימת יחסים שבהם היא מקבלת את הזרע אל גופה יודעת שניסיתי להכנס להריון אחרי הטיפולים ולא השתמשנו בקונדומים הרגשתי את ההבדל וזה עשה לי רק טוב ,לצערי הריון לא נוצר אבל הבריאות חזרה ואיתה השמחת החיים שלי בקטע הזה חבר שלי לשעבר הבין את זה והיה חלק מההבראה שלי ועל זאת אני מודה לו , הוא היה חבר טוב לאורך 10 השנים

צלליתה

New member
עד כמה שאני יודעת

יש נשים שגם אחרי הפסקת המחזור החודשי עדיין מקיימות יחסי מין, וגם יודעת שחלק מהנשים האלה מקבלות הורמונים לטפל בבעיות שונות. לעומת זאת קראתי באיזה מקום די מקצועי שבזרע יש חומר נוגד דכאון. בטח יותר כיף מפרוזאק.

את צודקת

יודעת שאת צודקת י, חשתי את זה בגופי יודעת שיש נשים שבגיל הפוריות ובולעות את זה דרך הפה כדי לא להכנס להריון ,מסתבר שזהנ ממכר , ככה קראתי באחד הפורמים של התפוז המעבר למין האורלי פתר את הבעיה של וקבלת הזרע לגופה בלי סכנת הריון לכן ההתמכרות למאהבים ולמעשי האהבה ושבירת הגבולות ביחסי מין אבל זה דורש ממנו לאכול דברים מתוקים כמו שוקולד ואננס הידע מהקריאה בפורמים העשירה את הידע שלי בעניין

ben 911

New member
אין ספק שסקס זה דבר מאד בריא. ../images/Emo45.gif

אבל עד שאתן נותנות לנו...אפשר למות.

ben 911

New member
צלליתה..שמת לב? ../images/Emo26.gif

את כתבת ב- 12:24 אני כתבתי ב- 12:25 כמעט גמרנו ביחד.

למעלה