בוקר טוב לכם חבריי..

maxima

New member
בוקר טוב כולם....ציפורת.... איזה ציורים יפים

כלכבוד.... אז בגלל שהמיטה כל פעם זורקת אותי היום סידרתי אותה....ישנתיץץץץוישנתי...וישנתי....ויש.....
ועוד מעט ס.דורים ק.ניות ס.פונג'ה יום נהדר לכולם

רווית 53

New member
למי שנופש וגם למי שלא../images/Emo6.gif

http://www.angelfire.com/or3/roni/shirim_kama/1/hofesh.htm

רווית../images/Emo6.gifאת השיר הישן והחמוד הזה שרים,,,

אורי זוהר ואילנה רובינא שבמקרה היו גם נשואים,

רווית 53

New member
לידיעתך....../images/Emo9.gif

מצאתי את השיר במקום שמוקדש כולו לשיריו של אריק אינשטיין ולפי מה שזיהיתי....ואני מזהה זה קולו העמוק של ה_אריק........ חוצ"מ גם לאורי זוהר ואילנה לא חסר.........
:

ש ר ה לה

New member
שושי. הפעם רווית צודקת. אריק איינשטיין חידש א

אריק איינשטיין חידש את השיר עם יהודית רביץ. אגב, חבל שמשהו בלינק לא לגמרי עובד, כי הביצוע ממש מוצלח

ש ר ה לה

New member
וככה שר את זה אריק איינשטיין עם יהודית רביץ

זוכרים את השיר 'הלכת לי חבר' שכתב ושר אריק איינשטיין לאורי זהר אחרי שחזר בתשובה...

למילה בית הבראה [שהיום כבר אין מוסדות שכאלה]

יש קונוטציה מאוד טראומטית מילדותי...והרי לכם חשיפה: אמי שתחייה סבלה, סובלת, ותסבול מן הסתם, מפריצת דיסק או בלשון עממית לומבגו....ובכל שנה הייתה נוסעת לבית הבראה בטבריה חמי טבריה [לבדה] אבא שלי היה פועל בניין פשוט שעבד מצאת החמה עד צאת הנשמה ואנו 5 אחים נשארנו בעצם עד הערב לבד בימים אלו..כשאחי הבכור לקח עליו את תפקיד האמא למשך שבוע....תאמינו לי בכלא הסורי היה עדיף להיות בימים אלו...טרור..על כל צעד ושעל...שלא לדבר על האוכל שאולצנו על ידו לאכול...מרק עם קילו מרק עוף בפנים שלא ניתן לבליעה..ואז טרח...צפחה...תגמרי...ספגטי [לא על הדאנטה] עם קילו פפריקה חריפה ...שלא היה ניתן להכניס לפה...ואז טרח...עוד צפחה...תאכלי...ולאחר שבוע של געגועים לאמא שמרוב געגועים הייתי פותחת את ארון הבגדים שלה להריח את הריח שלה הייתה אימי שבה מאושרת ומלאת חוויות....ואנו נאלצנו לסבול את התפריט החדש שנכנס הבייתה כמו שבבית הבראה קציצות תרד,,,ועוד כל מיני מזונות יענו בריאים..לנו הם לא הוסיפו שום בריאות..אבל לחתולים ולכלב בחצר .....המון....

ערדי, למה יענו?../images/Emo2.gif באמת זה היה אוכל הכי בריא,

אבל זה עניין של טעם, אני הייתי המון בבתי הבראה של קו"פח עד שרמון סגר אותם, כנראה שמי שלא גדלה כמוני על על שפע מזון ווקאוויר לומדת להעריך את האוכל הפשוט ולאוו דווקא ארוחות גורמה המצועצעות,

ben 911

New member
../images/Emo45.gif כשאני רואה פרחים, אני רואה נשים. ../images/Emo13.gif

חלק מהפרחים אם לא כולם..מזכירים אברי רביה נשיים... חלק מכם יחשוב כמוני.. שכך ברא אותם האל בטבע... חלק יחשוב שאני צריך דחוף לראות רופא.

לא..אתה לא צריך רופא

אתה פשוט קצת חרמן לאחרונה...זה הכל...וזה טוב מאוד..סימן שההורמונים פועלים ברוך השם ישתבח שמו...טפו..טפו..כנראה שההתעסקות בתקופה האחרונה בעניני ילדים, שניצלים , באווריות, ופיצות, השכיחו ממך שאתה גבר עם צרכים...אז קח פסק זמן...ותן קצת לעצמך קרדיט.......נאום יועצת המין הגברת ערדניקית ווסטהיימר....

ben 911

New member
את יודעת ערד? אני זוכר ראיון בTV

ראיינו את בעלה של רות ווסט היי מר. (אמיתי) המראיין שאל : איך חיי המין שלך עם המומחית מס 1 בתחום? ומה הייתה תשובתו? אתם לא יודעים שהסנדלר הולך יחף?
זו הייתה פאדיחה שחבל"ז..

למעלה