בוקר טוב לכככככולם איך ישנתם ? אני ישנתי כמו מת.
א א ל ר ו נ ד New member 16/8/13 #3 כן גם אני ישנתי טוב בעיקר מעייפות, המעבר מאוד מעייף אותי אני לא מקנא בעצמי אחרי שהמצב ירגע גם השינה תחזור לסורה
כן גם אני ישנתי טוב בעיקר מעייפות, המעבר מאוד מעייף אותי אני לא מקנא בעצמי אחרי שהמצב ירגע גם השינה תחזור לסורה
B bimbo. New member 16/8/13 #4 חבר'ה, אני שמחה שישנתם טוב הלוואי הלאה ככה. גם אני ישנתי טוב. הבעיה שלי, שאני מסתובבת כל הימים רדומה לגמרי, וזה "הודות" לעייפות הכרונית ולתרופות שונות.
חבר'ה, אני שמחה שישנתם טוב הלוואי הלאה ככה. גם אני ישנתי טוב. הבעיה שלי, שאני מסתובבת כל הימים רדומה לגמרי, וזה "הודות" לעייפות הכרונית ולתרופות שונות.
S Sigal H New member 16/8/13 #5 מסתורי ביותר גם אני ישנתי הלילה כמו בול עץ. נרדמתי עוד בתשע על השמיכה עם הג'ינס והנעליים והכל, והתעוררתי באמצע כדי לפשוט אותם, ללבוש משהו נעים יותר ולהיכנס מתחת לשמיכה. בבוקר התברר שלבשתי הכל הפוך
מסתורי ביותר גם אני ישנתי הלילה כמו בול עץ. נרדמתי עוד בתשע על השמיכה עם הג'ינס והנעליים והכל, והתעוררתי באמצע כדי לפשוט אותם, ללבוש משהו נעים יותר ולהיכנס מתחת לשמיכה. בבוקר התברר שלבשתי הכל הפוך
ע עוד יבואו ימים New member 18/8/13 #7 זה באמת מסתורי כי גם לי היה אז לילה טוב כזה, שישנתי בו איזה 6 שעות רצופות. שזה ממש ממש לא שגרתי. מעניין, אולי המטאורים פיזרו איזה אבק שינה מיוחד?
זה באמת מסתורי כי גם לי היה אז לילה טוב כזה, שישנתי בו איזה 6 שעות רצופות. שזה ממש ממש לא שגרתי. מעניין, אולי המטאורים פיזרו איזה אבק שינה מיוחד?