בוקר טוב לכולם.

soulbird

New member
האמת לא משהו אבל

לא נוראה נתגבר. יומיים האחרונים לא משהו. הגעתי למסכנה אחת אני שונאת בתי חולים!!!!!

פ../images/Emo154.gifו../images/Emo154.gifר../images/Emo154.gifי../images/Emo154.gifם../images/Emo149.gif../images/Emo9.gif

בוקר טוב וחג שמח לכולם.... הבה נרעישה רש, רש, רש
ברעשנים.....

אני החלטתי.....

להתחפש השנה לשטן. אמרתי שפעם אחת בחיים מותר לי להיות מה שאני לא. מותר לי להיות רעה, מותר לי להיות שטן, מותר לי להגיד לא לאנשים. לפחות פעם אחת בשנה. ואתם? למה התחפשתם?

שם ים

New member
ומי את?

את כבר יודעת שאת לא רעה, שזה מליון טונות של ניפלא. מישו פעםם אמר לך אחרת? כי אם חלילה כן אז שיתכונן, אני באה

../images/Emo23.gif

זה לא מה שמישהו אחר אומר לי, זה בעיקר דברים שאני אומרת לעצמי. זה בעיקר מה שחשוב. לא?

שם ים

New member
השאלה היא איך מלכתחילה הגענו לזה.

לא סתם יש לנו דימויים שליליים על עצמינו. זה קורה כי מישו טרח לתת לנו תחושה מסויימת שאח"כ ליוותה אותנו. השאלה היא אם הוכל התעמת עם אותם דברים שפעם מישו גרם לנו, לתת ביטוי לכאב שניגרם. ולהבין שזה שמישו טרח לתת לנו תחושה מסויימת, עדין לא אומר שזה באמת אנחנו. את מוכנה להתעמת עם אותו מישו? עם אותו מקרה שבגללו את חושבת ככה על עצמך? כי זה אומר לחוות שוב הכל. וזה מפחיד. שם ים.

...

אני מקווה שעם אותם חוויות כבר גמרתי. לא רוצה שיחזרו אליי שוב. לא רוצה לחוות אותם שוב. רוצה ששהדברים כבר יעזבו אותי.

soulbird

New member
ואני ראיתי פה באיזור את גברת

סנטא קלאוס . אין פלא שסנטא נשאר כלכך צעיר אם אישה כמוה.

שם ים

New member
חחחחחחח ../images/Emo151.gif

קטן שלי, אולי תירקוד איתי? אולי? אולי? אוללי תירקוד איתי?
מתה על השירים הללו. שם ים

למעלה