בוקר טוב לכולם.

שם ים

New member
בוקר טוב לכולם.

אז למה התחפשתם? שמעתי שתיהיה היום שיחה עמוקה, או שזה נידחה? אז שיהיה לכולם יום מקסים. שם ים.

*אביבה*

New member
מה נדחה! איזה נדחה!

אני כאן. מי רוצה לדבר איתי לעומק. אגב, שם שם, איזה יופי להגיע לפורום כל בוקר ולקרא את מה שאת כותבת. תודה.

*אביבה*

New member
תראי,

את כנראה לא מבינה. אני לא מכינה כלום! יש לי תמיד בפריזר ואני מוציאה ומפשירה וזה טוף כמו חדש. ככה אני גם חוסכת כסף כי זה מאירועים....וגם תמיד יוצאת בסדר עם האורחים כי הם לא יודעים מתי עשו את מה שהם אוכלים..... אבל....כשבאמת באמת בא לי להכין, יש לי מתכון נהדר ואני תמיד מכינה אותו על הבוקר. אגב, המתכון הזה טוב לככככככל המאכלים.

שם ים

New member
אני לא רוצה לנחש מתכון של מה.

האמת, אין לי שמץ של ספק שאת מבשללת ומצויין. אפילו לא שמץ. יתפוצצ (או שלא
) העולם, ואני לא יאמין שאת לא מבשללת. אבל בתור בדיחה פולניה, זה נישמע מצויין, אני מודה
. ... היום יש לי חוג לקישקוש, למעשה כבר תיכף מתחיל, אבל לא בא לי. בא לי ללכת לראות עדלאידע.. בא לי להיתפדלע!!! חחחחח בא לי שרפרפ! שם ים.

*אביבה*

New member
כן, נכון מתוקה!

מבשללת מצוין ואוהבת את זה. תישארי איתי? או שתלכי לקשקש?

שם ים

New member
אשאר.

בעצם לקשקש אני יכולה גם בבית. אז אני איתך..עד דלא ידע

*אביבה*

New member
אם הייתי יכולה, הייתי הולכת

לארכיון ומוציאה את כל מה שכתבת ומקריאה לך אחד לאחד כדי שתראי איזה שינוי יש בכתיבה שלך. הרבה רגישות למילים. מה את מקשקשת? באיזה סגנון?

שם ים

New member
אבסטראקטי.

והאמת שאני דיי טובה. מדהים, אבל שואלים אותי בחוג כל הזמן אם למדתי ציור או משו, אני כל פעם מחדש מתרגשת ממה שיוצא. אני מציירת אינטואיטיבית. מתחילה מנקודה, וממשיכה בלי ממש לדעת לאן. המחמאה הכי מעניינת שקיבלתי, זה ממישו שאמר לי, שהציורים שלי מיוחדים, אך הם גורמים לו פיזית לדברים לא טובים. חחחחח שם ים.

*אביבה*

New member
כשאת מתרגשת....

ההתרגשות היא תוך כדי..או אחרי.... אני שואלת כי גם ציירתי בעבר. אבסטרקט. מה זה אומר "ציורים שגורמים פיזית לדברים לא טובים"?

שם ים

New member
תוך כדי ואחריי

תוך כדי כי אני ממש מרגישה שהרגשות מבטאים את עצמם, ואחרי, כי כשאני מביטה במה שיצא אני דיי המומה. זה כמו עננים, שכל אחד רואה בהם משו אחר. השתקפות. פעם אני אסרוק ואביא.

*אביבה*

New member
תמיד זה אבסטרקט

ולא משנה באיזה חומר. "סרוקים"? אני בקושי יודעת לשלוח הודעה. על מה את מדברת. בנושאי מחשב....אני ממש אבל ממש....דפקט. כל מה שאני יודעת זה מהבן שלי שהיתה לו סבלנות ללמד אותי אחד על אחד. ממילא אין לי סורק.

שם ים

New member
../images/Emo13.gif

"בקושי יודעת לשלוח הודעה"
מצחיקולה.. מזל שיש לך בן
אבל את צודקת. אני גם חושבת שהציורים הלא אבסטראקטיים הם אבסטראקטיים. .. מה שמוזר אצלי זה שככל שאני יותר מציירת, זה יותר מקבל מימד. אני לא טובה בהעתקות, וגם אין לי סובלנות לזה
, אבל בעבודה, תוך כדי שיחות טלפון, אני משרבטת, ויותר ויותר זה הופך לרישום. אך עם חומרים נזילים
אני אוהבת פשוט לזרום עם הרגש. את יודעת, אנחנו צריכים לעשות תערוכונת.. ליד ההודעה שלגילגיל, לעשות מין קישור לציורים ושירים וסיפורים שאנשים כותבים כאן. רעיון לא רע, הא?

AHT

New member
טוב, זו אני

אביבה. יש לי בעיה במחשב והחליפו אותו לבינתיים. בהחלט, תערוכה. רעיון מצויין.

AHT

New member
כן, זו אני

לקח לי המון זמן למצא את השם עד שיכולתי להכנס כי הרשת כל הזמן אמרה שהשמות שהצעתי כבר ישנם. הכינו הזה מורכב גם משם המשפחה שלי

soulbird

New member
בוקר אור ומצויין אחרי יומיים של

איכסה there is no place like home

למעלה