בוקר טוב לכולם!

גאיה ק

New member
בוקר טוב לכולם!

עננים מקדמים פני בחלון ורוח מנשבת בצמרות העצים שבחצר-מתגברת על הרדיו שברקע. לא שמעתי את החזאי עדיין,אך החורף,נראה לי ממשיך וסוער. מאחלת לכולנו להתחממם מתחת לשמיכה ולא לבד. ושבת שלום ושלווה!ב-

גבי 26

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

לאלוהים נשפך הצבע במקומות הלא נכונים. למה לא באזור שלי טיפטיפה. אה, לא נורא גם הגוונים החומים מוצאים חן בעיניי. שיהיה יום טוב לכולנו.

mamaWitch

New member
זהו... הבנתי... את כותבת מחו"ל../images/Emo8.gif

נראה משהו כמו ניו אנגלנד... או לפני כחודשיים בדרות הערמונים בפריז או אמסטרדם.
מממממ....

גאיה ק

New member
מתאים לי קצת לכתוב משם

אבל הזכרת לי שהגיע הזמן לצאת קצצצת.ממממ אך,יש בארץ,חושבת שבאיזור טימורים(בין באר שבע לת"א...)שטחים די גדולים בהם מגדלים חקלאים פרחים לפקעות של פרחי חורף,כמו נוריות וכו'. על הדרך,תרתי משמע,הם גם מאפשרים לקטוף בתשלום(הכנסה קטנה נוספת,בנוסח קטיפי הפירות בצפון...והמראהמרהיב!!! עדיין מוקדם לפריחות,רק בהמשך החורף,אך מוממלץ להגיע לשם ב-חום..

mamaWitch

New member
בהחלט

שדות הפרחים ממש מעבר לכביש ויש שילוט על דרכי הכניסה. אבל זה קורה רק לקראת האביב, איפשהו איזור פסח (תלוי גם בחום), בעיקר נוריות/כלניות שפורחות בבת אחת
המראה אכן מדהים וכדאי גם לעצור ולאסוף בדרך הביתה מאיזה טיול נפלא מהמקומות המדהימים בנגב
אוהבת את המדבר בכל עת ועונה

גאיה ק

New member
ארץ מדהימה!

אוהבת אותה! צפון~מרכז~דרום. אחד הדברים היחידים שמפריעים לי מאד בהקשר ליופיה...קשור לאנשים... זה שאין כמעט שימור של העבר...מבנים...

גבי 26

New member
גמאני אוהבת את המדבר

גם הים ממש בסדר בשבילי, אבל לא הלחות...

zviki8

New member
בוקר נפלא וסוף שבוע מהנה../images/Emo182.gif

קר בחוץ והגשם בחלון ולי מתחשק לחזור לישון, מאחלת לכולכם בוקר של כייף, וסוף שבוע נפלא ומעייף.

למעלה