בוקר טוב לכולם

לומילה1

New member
שיהיה לכולנו לילה נעים ומקסים.

אני מצטרפת לברכות היפות שלך.איזה כיף לשמוע ממך שאת דואגת לשמירת קשר איתנו למרות שהיית כזו עסוקה היום, אני אנסה לנהוג כמו שאת מציעה: להכנס,להציץ, וגם לכתוב. אני לא העזתי לעשות כן,כי לא האמנתי בכושר ההתבטאות שלי, מאחר שהייתי בדעה "שכולם כותבים דברי חוכמה ואני דברי שטות" ובמקרה פגשתי מישהי נחמדה מאוד מהפורום שלנו, והיא עודדה אותי והסבירה שלא כן הדבר. וזה ממש עזר. והנה אני גם כן מעיזה וכותבת. ואסיים בברכות לילה נפלא ומקסים לכולכם, ובקר כזה גם כן. והרבה תודה. לומילה

לומילה1

New member
יופי של משל.

אכן הפנמתי את מוסר ההשכל שלו. אני מעריכה את הטירחה. תודה על ששתפת אןתנו. יישר כוח. לומילה

לבועז הנה מילות השיר

לתת ביצוע: בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה... אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה... לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

י מ י ת 2

New member
מושלמת../images/Emo24.gif

אתמול חזרתי מאוחר ורק היום קראתי מה נכתב אתמול בפורום והנה גילתי חברה חדשה ממש מושלמת. איזה כיף לנו. ברוכה הבאה לביתנו הקט, תרגישי כמו בבית ותיהני. ולעליזה, גם בני גר בצפון. אתמול שמעתי ברדיו מיד טילפנתי לשמוע מה שלומו ואז הוא אומר, אמא, את מאמינה לכל מה שאומרים ברדיו? עכשיו שקט. בבקר שוב טלפנתי אליו אחרי ששמעתי חדשות והוא אמר שהוא העביר את הזמן באמנות עם תלמידים. מה טוב. אבל בכל זאת אני מתארת לעצמי שלא היה כל כך קל, וביחוד אחרי תקופה ארוכה של שקט. נקוה ונאחל שלא מתחילים סדרה חדשה של הפגזות. לימים שקטים ושלוים עליזה ולילה טוב.

אדזה

New member
משהו נחמד מאימייל

אישה מתקשרת לבי"ח מקומי אומרת "שלום,אני רוצה לדבר עם האדם שאחראי לתת מידע בנוגע לחולים שלכם.אני רוצה לדעת אם החולה מרגיש יותר טוב,מחלים כצפוי,או שמצבו הורע". הקול בצד השני של הקו אמר,"מה השם ומס' החדר של החולה"? "שרה פינקל,בחדר 302". "אני אעביר אותך לעמדת האחיות". עמדת האחיות 3-A "איך אני יכולה לעזור לך"?, "אני רוצה לדעת את המצב של שרה פינקל בחדר 302". "רק רגע,תני לי להסתכל על היליון שלה, או כן,גב' פינקל בסדר גמור,היא אכלה שתי ארוחות מלאות,לחץ הדם שלה בסדר ובדיקת הדם שלה יצאה בסדר,הולכים להוריד לה את המוניטור של הלב עוד כמה שעות אם היא תמשיך להראות השתפרות ,וד"ר כהן הולך לשלוח אותה הביתה ביום שלישי ב-12". האשה אמרה "תודה לאל!זה נפלא,חדשות נהדרות!כל כך הוקל לי!" האחות אמרה,"מההתלהבות שלך אני מבינה שאת משפחה או חברה קרובה מאד!" "לא בדיוק" אמרה האשה,"אני שרה פינקל מחדר 302 ואף אחד פה לא אומר לי כלום!".

שי1951

Member
דבר שקיבלתי במייל-על אנשים והבטחות

האישה והאיש ישבו על מזח נמל תל אביב ונשכו קלחי תירס. הם הופתעו למראה יצור מדובלל זקן שטיפס לעברם מן הים. הוא אחז בקבוק ריק בידו. הפרא הרטוב הזדקף מולם ובירך אותם לשלום. משקיבל שלום רופף כתשובה, המשיך ואמר: "אני שד. עשרים שנה הייתי בתוך הבקבוק הזה..." הוא חיבק את הבקבוק הירוק ופנה אל האיש: "עשרים שנה...ואתה הצלת אותי מגורלי". "איך בדיוק הצלתי אותך מגורלך?". "התירס שלך פגע בבקבוק שלי כשזרקת את הקלח לים. בול בפקק." הוא כרע על ברכיו, "אוכל למלא שלוש משאלות עבורך, ואעשה זאת בעונג רב". האיש והאישה החליפו מבטים ספקניים, ספק משועשעים. האיש אמר: "אני רוצה שתמחק לי את האובר, ואני רוצה יתרה של מליון שקל בבנק". "קטן עלי" אמר השד, "מחר בבוקר אתה מרים טלפון לעזרא מהבנק, תראה איזה כבוד הוא יעשה לך. לא מליון שקל...מליון דולר יש לך בבנק." "המשכנתא על המגרש שלקחתי בבנק טפחות - אני רוצה שהיא תעלם". "זה במקרה כלול בסל השרותים שאנחנו מספקים השנה. מה משכנתא, מי משכנתא, מחר בבוקר אתה נוסע לכפר ורדים. במקום בו היה המגרש שלך אתה תראה וילה מפוארת, תלת מפלסית עם ג´קוזי באמצע הדשא ודשא באמצע הגג. "ומה עם מרצדס?" "עליי. בוילה יש שם שתי חניות מקורות. באחת מרצדס בשבילך ובשניה - אלפא ספורט בשביל אשתך. איך זה?" "אתה באמת אחלה" מלמל האיש, והאישה צייצה בהסכמה. בזהירות. שלא יראו את פיסות התירס שנתקעו לה בין השיניים. "מבסוט"? התקרב השד לאיש והנמיך מעט את קולו. אז אולי תעשה גם אתה משהו קטן בשבילי?" "כמו מה למשל". "תראה"...השד היה קצת נבוך. " עשרים שנה בבקבוק זה לא פשוט. אני אסיר תודה, באמת, אבל אתה יודע...עשרים שנה בלי אישה...נו...בקיצור, מה עם איזה סיבוב על אשתך?" "מה?! איך אתה מעז יא מנייק, לא בא בחשבון. תשכח מזה!" "אולי בכל זאת? אתה יודע, בכל אופן וילה, מרצדס, מליון דולר...זה לא מעט, וגם אשתך, נו, היא כבר לא משהו". האיש הרהר בינו לבינו שיש צדק בדבריו של השד. קצת נדיבות הוא עוד יכול להרשות לעצמו. ובכלל, מי יידע. "טוב או קיי. עשר דקות." השד היה מאושר. השד והאישה נעלמו מאחורי שובר הגלים. דקות ארוכות חלפו, השד חזר אל המזח כשהוא רוכס את מכנסיי הג´ינס המרופטים שלו. האישה הצטרפה, והם התיישבו על הצוק ופניהם לים. האיש הוציא חפיסת מלבורו לייט, כיבד את השד. הם ישבו על המזח ועישנו כשפנה השד אל האיש ואמר: "תגיד...בן כמה אתה?" "בן שלושים וחמש." "שלושים וחמש. המממ...אמר השד, ועדיין מאמין בשדים".

לומילה1

New member
תודה שאיכפת לך שהפורום יהיה פעיל

אני מזדהה עם כל מילה ומשפט שכתבת, אין מיותר והרבה מדי כאן. תודה שאיכפת לך שהפורום היפה הזה יהיה פעיל. לא הסתדר לי היום לכתוב יותר מוקדם, שכן אני עסוקה בפעילויות רבות, ולמרות ש"כבר אחרי חצות" אני שמחה לתת אות חיים,ולומר שנפלא איתכם. אני נהנית מכל מה שאתם כותבים, כך שכן כך אנו חווים את שמחת הקשר בין כולנו.לילה טוב לכולם. וברכות טובות גם ליום החדש שמגיע לאחר מכן. לומילה

אדזה

New member
בועז

אני רק זוכרת משפט אחד מתוך קוהלת(נדמה לי)"שקר החן והבל היופי".ומי בכלל קובע מי יפה או חכם,גיתה המפורסם אמר פעם "את כל היידע שיש לי,יכול כל אחד להשיג,רק ליבי שייך כולו לעצמי". ואילו בשורות המתנדבים נהוג לומר שאדם המגיע להחלטה שהוא יכול לתת מעצמו לאחרים ללא תנאי,הוא האדם היפה והחכם.החיוך הרך,היחס המפנק והדאגה לאחרים הם אלה שעושים אותנו למה שאנחנו,למרות שאיננו מושלמים.

למעלה