בוקר טוב לכולם

boaz31

New member
בוקר טוב לכולם

למרות שאולי אינני חכם, מוכשר, יפה ובחור מתוחכם אך אני יודע לתת, וזה החשוב מכל.

sitvaniyot

New member
../images/Emo8.gifיום טוב לכולם

ליעל, האם חלפה השפעת? אריקה - תודה על החומרים היפים שאת מביאה לנו. לפעמים אני גונבת אותם. ולעליזה ושאר תושבי הצפון-מאחלת לכם שהלילה הבא יהיה רגוע. לפני שנים רבות היתה לי משפחה באיזורכם והמצב הבטחוני אף פעם לא מנע ממני מלבקרם גם עם הילדים. הרבה חשבו אז שנפלתי על.. אבל אני תמיד טענתי שאם הם יכולים לחיות שם ולגדל ילדים לתפארת, אז אני יכולה לבקר אותם. מילא הלילה, אבל הבוקר אחרי לילה ללא שינה, זה היה המיטרד האמיתי. והעיקר, ראו כמה מעניין נעשה סוף סוף במדינה שלנו. שוב יש מה לקרוא בעיתון ולשמוע בחדשות. מעניין מה תהיינה תוצאות הבחירות הקרובות. רוצים להמר? יעל מותר לנו?

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לקמים ולמתכוננים לקום../images/Emo23.gif

שלום כולם,
תודה לסיתוונית על הדאגה לי
אני עדיין חלשה ומחמם לי את הלב לקבל ממך ומעוד אחרים חום ואהבה. בקשר לשאלתך סית, אנחנו בפורום לא עוסקים בפוליטיקה זה נושא טעוון. אף פעם לא יודעים לאן זה יוביל. לעליזה, מחזקת את ידייך במצב הלא נעים ומקווה שהרגיעה תחזור. לכולנו הרבה בריאות בתקופה שבה הבריאות קצת בסכנה, שישארו העופות בלול או שיעופו למקום אחר ואנחנו נהיה בריאים שלווים ושמחים. לכל החברים הרבים בפורום שאוהבים לתת ולהעניק
המשיכו להנעים לנו את הקריאה בכל דרך אפשרית. ** לחצו על התמונה

בוקר טוב ויום די נעים דווקא ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם מצאתי זמן בבוקר להיכנס ולהגיד שלום. תמיד היה נעים בפורום הזה וגם עכשיו נעים פה אבל בשביל שימשיך להיות בפורום הזה נעים, אנשים צריכים להבין שצריך להיכנס. אני חושבת שהמקום פה שומר על רמה יפה ואם מישהו חשוב לו שיהיה גם מקום כזה בתפוז אז צריך להיכנס ולכתוב. סליחה אם כתבתי יותר מדי

צהריים טובים לכולם../images/Emo6.gif בועז יש ../images/Emo79.gif

שיר,לתתתתתת את הנשמה ואת הלב,,,,
מכיר?אם לא אני אשלח לך השיר,,, ודווקא התרשמתי שיש לך את כל המעלות שכתבת על הבוקר,, יעלי יקרה! איך הבריאות היום בסדר,,את צודקת ב100% שלא מתאים לכתוב פה על פוליטיקה, שמעתי שזוגות (גם בקיבוץ) התגרשו בגלל זה,, המשך יום טוב לכולנו

boaz31

New member
לשוש היחידה כאן מכיר את השיר

אבל אהנה ממנו כפליים אם תשלחי לי אותו-

boaz31

New member
ואוסיף כאן משל נחמד-סתםםםם

שועל אחד נפל לתוך באר ולא יכול לצאת ממנה. תיש, שתקפו צמא , עבר על אותה באר ובראותו את השועל בתוכה , שאל אותו, אם טובים המים. שמח ליבו של השועל למקרה שבא לידו ופתח בשיר שבח למים, באמרו , שהם מצוינים ומועילים ,והזמין אותו לרדת למטה. התיש שהיה צמא מאוד לא הרבה במחשבות וירד לתוך הבאר. לאחר ששבר צמאו נמלך בשועל על דבר היציאה . אמר לו השועל : " יודע אני דרך טובה , אם רק תסכים , שנינצל גם שנינו. הואל אפוא , והשען את רגליך הקדמיות על הקיר , זקוף את קרניך , ואני אקפוץ למעלה ואמשוך גם אותך. " נשמע התיש ברצון לפיתויו, והשועל טיפס על גבו של התיש , על כתפיו ועל קרניו , עד שהגיע אל פי הבאר , ואז עלה ממנה והסתלק. וכשהוכיח אותו התיש על שהפר את ההסכם שביניהם , פנה אליו השועל ואמר: "תיש, תיש, אילו היה לך שכל במידה שיש לך שערות בזקנך , לא היית יורד למטה , לפני שחקרת לדעת , כיצד עולים משם " הוא הדין לגבי בני אדם נבונים, שאין להם לעשות מעשה בלי שיראו תוצאותיו מראש.

צהרים טובים חברים יקרים,../images/Emo140.gif

יעלי, אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב. עליזה, לך אני יכולה רק לאחל שהימים ובעיקר הלילות הבאים עלינו יהיו שקטים. טובה, אין דבר כזה - יותר מדי לכתוב. כל המרבה הרי זה משובח. אז נכון יש אנשים שרוב היום נמצאים בבית ונגישותם למחשב רבה יותר,ולעומתם כאלה שיש להם עיסוקים מחוץ לבית - לא בהכרח עבודה ממש,אבל מה שחשוב זה שככל שמזדמן לנו נכנס, נציץ, נכתוב, נגיב, ומי שיכול ויודע איך שיביא לפורום חומרים נוספים , כמו שעושים פה, בועז, אריקה, שוש שי ואדזה, וסליחה אם שכחתי מישהו, כי זה מהזיכרון, ואני די ממהרת עכשיו שוב לצאת מהבית. קפצתי רק לומר שלום כי על הבוקר מוקדם הלכתי לשיעור ולא הספקתי אפילו לברך את חברי הפורום ביום מבורך. ששיהיה לכולנוהמשך יום נעים ומקסים.

עמליה3

New member
הי לכולם !

איזה משל יפה הביא לנו בועז. כמה שהוא מתאים לחיים שלנו ובמיוחד לחיים הפוליטים במדינה. בכלל יש ללמוד הרבה ממשלי החכמים. היום שוב חזרנו לשיגרה ,נכנסתי לשעור התעמלוות אחרי השחיה וזה סימן שהכל בסדר ומצב הרוח טוב. בזמני הפנוי אני משחקת בפזלים היפיפיים שהביאה לנו אריקה. ממש תענוג.

yaely2

New member
מנהל
לרוקסן ועמליה ערב טוב ../images/Emo24.gif

תודה לך רוקסן על ההתעניינות, תמיד נהנית לקרוא אותך. לעמליה, כמה שמחתי לשמוע שהכל מתחיל להיות ממש בסדר, הלוואי שיילך וישתפר עוד. לעליזה מחזיקה לך שוב ידיים, שיהיו לכם לילות משעממים. לילה טוב לכולם, עייפה מדי מיום אחד. מחר אני אקום חדשה.

erika6

New member
עליזה תחזיקו מעמד שם

אנחנו אתכם. כמה קשה לעבור את כל זה. נקווה ששוב ישרור שקט בצפון, ותחזרו לשגרת הימים. אני אתכם

erika6

New member
../images/Emo51.gif טובה../images/Emo108.gif

אני שמחה לשמוע שטוב לך אתנו
אכן יש לנו פורום קטן אם אנשים נחמדים ואת בינהם. כל אחד משתדל לתרום כפי יכולתו, והזמן שעומד לרשותו

erika6

New member
מאמר ב-ynet "תנשך אותו"../images/Emo108.gif

מה דעתכם על המאמר? האם זאת התשובה הנכונה מפי פסיכולוגית? כאשר מלמדים אותנו נגד אלימות?

erika6

New member
קבלתי באימייל - דבר נחמד../images/Emo108.gif

סוד הנישואים הארוכים שלי ושל אשתי 1. פעמיים בשבוע, אנחנו הולכים למסעדה נחמדה, שותים קצת יין, אוכלים ארוחה טובה ומבלים בחברה טובה. היא הולכת בימי שלישי ואני בימי שישי. 2. אנחנו גם ישנים במיטות נפרדות – שלה במטולה ושלי בערד. 3. אני לוקח את אשתי לכל מקום, אבל היא תמיד מוצאת את דרכה חזרה. 4. אני שואל את אשתי לאן היא רוצה ללכת ביום נישואינו. "מקום שלא הייתי בו כבר הרבה זמן", היא מבקשת. אז אני שולח אותה למטבח. 5. אנחנו תמיד מחזיקים ידיים – אם אני משחרר את האחיזה היא לא מפסיקה לקנות. 6. יש לה מיקסר חשמלי, טוסטר חשמלי ואופה-לחם חשמלי. פעם היא אמרה לי: "יש יותר מידי מכשירי-חשמל ואין מקום לשבת." אז קניתי לה כסא חשמלי. 8. אשתי בדיאטה חדשה: בוטנים ובננות. היא לא הורידה במשקל, אבל אלוהים, היא יודעת לטפס על עצים עכשיו. 9. היא קיבלה מסכת בוץ לפנים ונראתה מצוין במשך יומיים, אבל אז הבוץ ירד. 10. הוויכוח האחרון היה באשמתי. אשתי שאלה "מה יש בטלוויזיה?", ואני עניתי "אבק".

עמליה3

New member
הקשר לורדה זקונט

אני מקשיבה כל יום כמעט לשידור של ורדה. יש הרבה ללמוד ממנה. גם אני נעזרתי בה ועצתה עזרה לי. אספר לכם כעובדת חינוך לשעבר: אחת הבעיות הגדולות של ילדינו היא חוסר הגבולות. הכל מותר !. אסור לכעוס ואסור להגיד דבר לילד. וראו את המתבגרים שלנו שטופלו בכפפות משי ואף פעם לא אמרו להם -לא!. לא פעם ילד אינו מבין את מעשיו ויש ללמדו בכל דרך אפשרית. זה תפקיד ההורים ואין להתעלם מכך. בתורה כתוב:חוסך שיבטו שונא בנו. ההתעלמות מדרכי התנהגות תוקפניות של הילד מובילות רק לרע. תוקפנותו לא תעלם אם המבוגר לא יבהיר לו שזו לא הדרך, ויש להבהיר לפעמים לא רק בנועם כי זה לא עוזר.

אדזה

New member
אריקה

כל כך חבל שצריך לחנך ילדים בדרך הקשה.אותי תשובה כזו מאד מקוממת,גם אני נתקלתי לא פעם בילדים נשכנים,אבל צריך להבין שילד לא נושך סתם כך,אין לי שום הכשרה מקצועית בשטח זה,וקטונתי מליעץ,אבל כל כך הרבה מאמרים נכתבים על ילדים וילדים אלימים,וכולם מדברים על נ' גדול בחינוך,ואף אחד לא יודע בדיוק איפה הגבול.פעם נהגו להרביץ לילדים,היום אסור לעשות זאת בתכלית האיסור,גם כשצועקים על ילד ומפחידים אותו - זה סוג של אלימות,לדעתי אותו אבא שסיפר את המקרה המסויים עדיין לא מיצה את כל האפשרויות שעומדות היום לרשותו,ועצם הפנייה שלו לרדיו היה חיפוש קל ומהיר אחר פיתרון וחבל,בשבילי ילד זה עולם ומלואו וצריך המון סבלנות לפיתרון בעיות.

לומילה1

New member
מתפלת איתכם לשקט בצפון.

ממש כבר הגיע הזמן שיהיה טוב נעים ושקט בארץ הזאת, ואני הפכתי לעצמי למנהג להתפלל תפילה פעילה לשלום על ישראל. מי ייתן!!! (יש גם שיר וגם ריקוד-עם בשם זה). ובהיבט נוסף ל"שלום על ישראל" חתמתי על העצומה למען בטיחותם של רוכבי האופניים בארץ שלנו. מצאתי עצומה זו בצד שמאל של הפורום שלנו. (ואגב כך הייתי מאוד גאה בעצמי, על שהצלחתי להבין את ההוראות בנושא, וגם למלא אותן). לילה נהדר לכולכם. שקט ונעים,ובקר נפלא גם כן. לומילה

לומילה1

New member
לילה טוב גם לך.

לילה טוב ויפה,עם בקר חדש נפלא ובריא, לך ,לכולכם ו-כולנו. תודה. מקווה שלא נורא שצרפתי את עצמי לרוקסן ועמליה.פשוט "בא לי". לומילה

למעלה