בוקר טוב לכולם..

Liza1987

New member
כפי שחשבתי....

יואב !!!!!!!!!!!!!!

Yo, guys-

וואלה- היי ותודה לכל האנשים על התגובות המקסימות/מצחיקות/מוזרות או סתם תגובות של "ההורים שלך בעלי המפעל של פריגת?" "נעים מאוד, אני בננה/קצפת/שדה/עגבניה וכד'".. כולם באמת נשמעים אחלה אנשים שבעולם, ונראה לי מגניב להיות חלק מכם. אשמח לקבל כתובות אי מייל של אנשים שבא להם, ולדבר על דברים ברומו של עולם. (פחחח..) שיהיה המשך ערב נ-ה-ד-ר!
, תות.

light angel

New member
את לא יודעת לאן את נכנסת...

איזור הדמדומים
הם נשמעים אחלה אנשים רק ממבט ראשון. אבל ממבט עמוק יותר מתגלים כל התככים והסודות שבפורום... מוהאהאהאהאהאה

light angel

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה שגם את לא בררנית במיוחד... רק תציעי נישואין לאלירם והכל יבוא על מקומו בשלום. את אחת מאיתנו!

../images/Emo6.gifחחחחחחחח..

ממ.. טוב, אז קצת קשה לי נוכח כל המעמד פה, והכל.. אבל- אני באמת חושבת שהגיע הזמן שאני אלמד מאמא של אלירם להכין את העוף של יום שישי.. אז.. ממממממ.. האם תנשא לי, דארלינג?..

the last anigma

New member
נראה לי שאורלי התלבלבה

והתכוונה לאבירם לא?!
חוצמזה בני הפורום לא נגמרים ביואב מוגלי ואבירם... יש את עומר.. ושלמה, ואלון ויבין ודרור וגונן... אמממ... נראה לי שזהו... (חוצמאלה שנעלמו ברבות השנים). אה.. וגונן תפוס... אז יש לך קצת פחות עבודה...

JMSixfeetsmall

New member
היה שרשור מסנג'ר לפני כמה זמן...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1320&msgid=62704019

Dawson girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אממ אני לא אגיד בדיחות על השם וכאלה
כי תות זה דווקא שם יפה
אז ברוכה הבאה, תהני וזה
אני נעמי, ואני מתגייסת בסוף דצמבר. אגב, אני מתנדבת
אז אם תרצי לשאול שאלות וכאלה.. בכיף

../images/Emo185.gif

יאא, איזו מקסימה.
תודה מותק. אכן אשמח להתעדכן ולהרחיב את אופקיי בנושאים אלה..

the first duke

New member
ברוכה הבאה תות שדה/יער:)

ברכה הבאה! אל תבהלי משלל התגובות המטורפות, אנחנו פורום קצת משיגנע אבל בדרך כלל ידידותי. אגב תות זה שם יפה ולא כל כך נדיר בעידן שבו קוראים לילדים גם כליל החודש וכו' חחח....

../images/Emo6.gif

חחחחחחח.... אין מצב. אין מצב שמכל השמות בחרת דפקא "כליל החורש". זה מצחיק, כי לידיד מאוד טוב שלי קוראים כליל.. חחח.. תכלס, מה נסגר עם השמות (..?)

למעלה