חח את לא מכירה את יואב..
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #75 זה לא בחו"ל, זה כאן ממול.. היי, תסתכל שניה מהחלון- רואה אותי?... זאת אני! מנופפת לך ללא לאות מהרחוב, מחכה שתבחין בי! (זה לא קשה, אני הבלונדינית היחידה ברדיוס 3000 ק"מ מכאן..)
זה לא בחו"ל, זה כאן ממול.. היי, תסתכל שניה מהחלון- רואה אותי?... זאת אני! מנופפת לך ללא לאות מהרחוב, מחכה שתבחין בי! (זה לא קשה, אני הבלונדינית היחידה ברדיוס 3000 ק"מ מכאן..)
ת תות מהוליווד New member 10/10/05 #78 וואלה, נגיד ש.. מכל מקום- אצא לי השוקה. הקניון קורא לי.. =) =** Whoever said money doesnt buy happiness, wasnt shopping in the right places..*=
וואלה, נגיד ש.. מכל מקום- אצא לי השוקה. הקניון קורא לי.. =) =** Whoever said money doesnt buy happiness, wasnt shopping in the right places..*=
1 10GaZ New member 10/10/05 #82 מה היא כבר יכולה לקנות אם היא יוצאת השוקה? תרנגול! אגב תות, "במחנה" לא חטפו אותך? או אולי יחידת ההסרטה הצהלית?
מה היא כבר יכולה לקנות אם היא יוצאת השוקה? תרנגול! אגב תות, "במחנה" לא חטפו אותך? או אולי יחידת ההסרטה הצהלית?
ת תות מהוליווד New member 11/10/05 #89 עכשיו כשחזרתי, ותרנגול בחיקי, אני בהחלט יכולה לספר לך שאני לא מתגייסת. מה שכן, הבימה חטפו אותי לפני חודשים מספר. הדרך לתהילה מתחילה ממש כאן..
עכשיו כשחזרתי, ותרנגול בחיקי, אני בהחלט יכולה לספר לך שאני לא מתגייסת. מה שכן, הבימה חטפו אותי לפני חודשים מספר. הדרך לתהילה מתחילה ממש כאן..
ת תות מהוליווד New member 11/10/05 #91 אז ככה: סבון, נר ושמן ארומטי בריח תות מ"סבון של פעם", נייר מכתבים ועטים מטאליים, יומן של השנה החדשה, בובת פרווה קטנה של חזיר בהפנינג, וטי שרט עם.. (כמה מפתיע..) הדפס תות. לכרטיס האשראי שלום רב.
אז ככה: סבון, נר ושמן ארומטי בריח תות מ"סבון של פעם", נייר מכתבים ועטים מטאליים, יומן של השנה החדשה, בובת פרווה קטנה של חזיר בהפנינג, וטי שרט עם.. (כמה מפתיע..) הדפס תות. לכרטיס האשראי שלום רב.
ת תות מהוליווד New member 9/10/05 #12 אגב בהלה.. איייכ, הטכנאי של המכונת כביסה הגיע, ולשאלה "אתה רוצה משהו?.." ענה "כן, אותך..". אלוקים שבשמיים. איפה הוא, שכשקורים דברים כאלה..
אגב בהלה.. איייכ, הטכנאי של המכונת כביסה הגיע, ולשאלה "אתה רוצה משהו?.." ענה "כן, אותך..". אלוקים שבשמיים. איפה הוא, שכשקורים דברים כאלה..