חג השבועות בפתח וכפי שכתבתי גם אני מנצלת אותו לרענון בחיק אוהביי. חיים ידידנו יהיה פה כמה ימים במקומי. מבקשת מאוד למתן את הכתיבה (כולל הבדיחות), הרי לכל מילה יש תחליף מתון יותר ואם אתם יודעים שחלק מהציבור כאן (מספיק אפילו אחד) לא אוהב את המילים הבוטות האלה, אז מה איכפת לכם לשנות את האות השביעית באות הרביעית? מזכיר את הבדיחה בה דיווח דיין לבן גוריון שהוא היה "בדיונים" ובן גוריון השיב "טעית רק באות אחת". מאחלת המון המון בריאות לבריאים, שלא יגלו ולא יחשדו ולא יצטרכו לבדוק מאומה, מאחלת לאלה שצריכים ללכת לבדיקות, שהתוצאות כולן תהיינה ב.מ.פ (בלי ממצא פתלוגי), ומאחלת מכל הלב לאלה שגילו אצלם משהו שהטיפול אכן יצליח
ויחזרו לתפקד כרגיל ואף למעלה מזה. שנשכיל ללמוד מהזולת רק את החיובי, את השלילי נשאיר לו
תבורכי על כל מילותיך, ומקווה שיקחו את דבריך לתשומת ליבם, יש פה הזמנה לקפה מיץ ועוגה טובה , את באהההההההההההה!!!!! להתראות הידידות שולחת לך פרחים לחג, פרחים משמחים לבב אנוש.
תמונות ודברים יפים יום שקט לכולם, בריאות ושלווה , מלא שמחת חיים בריאות , הפעם אני מצטרף עם כל לבי הבדוק והבריא לברכות של יעלי. הנאה שלמה מהתמונות הנפלאות timmons photography wallpaper images photo club
גמני בהכנות לאירוח הילדים בערב חג השבועות. רק הערה קטנה ליעלי. חשבתי שנהוג להחליף את האות השביעית באות י' מלשון: "לא מפחידים יונה בייין..." אפשר לנסות זה דוקא נשמע נחמד
חוץ מזה גם אני לא אוהבת בדיחות יותר מדי גסות שהן מגעילות וחסרות טעם, אבל זו דעה אישי שלי כמובן ... להתראווווות
ננה וכולם שבת שלום ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif
שלום ננה שלום כולם
, במקרה של הפתגם שנתת "לא מפחידים יונה ביין" זה פשוט התאים. עכשיו במחשבה שניה אני רואה שזה יכול להתאים. יש עוד אפשרות וזו האות השלוש עשרה צ כמו "ציון טוב" וכל ההטיות. אז מה היה לנו? ד' י' צ' בכזה מצב עוול להשתמש באות השביעית, כמה יצירתיות יש באפשרויות האלה. אז בבקשה בואו נדבר רק על יין משובח על דיון בבית משפט וציון בבית הספר.
אהבתי גם את הבדיחה על בילי גייטס. ולפלומה הסבר קטן. כאשר את שולחת תגובה להודעה מסויימת היא תמיד תבוא בדרגה אחת יותר שמאלה ממנה וכך אפשר לגלגל את העמוד ולעלות מתגובתך כלפי מעלה ולראות בדיוק למי נועדה. לא חשוב אם יש ביניהן הודעות נוספות שהתייחסו אליה, או הודעות שהתייחסו להודעות שהתייחסו להודעה הראשונה ... כך יוצא לפעמים שאת עונה להודעה מסויימת ומוצאת את עצמך יותר למטה ולא צמודה אליה ... ובבניין הפורום, הודעותיו ובדיחותיו ננוחם ...
ננה וכולם, בדיחה בנושא זה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
שלום
, המורה לימדה את הילדים את המילה "אדרבא" לאחר שסיימה ביקשה מהתלמידים לתת לה משפט עם המילה אדרבא, כדי לראות אם הבינו. פרט למוישלה אף אחד לא הצביע, המורה מנסיונות קודמים איתו לא ששה לתת לו לדבר, אך בלית ברירה באין אף אחד אחר אמרה לו לתת את הדוגמה שלו. "המורה" פתח מוישלה, "אם היו קוראים לך מינה, הייתי ממיין אותך. "מוישלה", קוראת המורה, "מה קרה לך"? הרי קוראים לי זינה" "אדרבא" הגיב מוישלה
עולה חדש באה לאולפן ללמוד עיברית אוה שומע מילה באופן אוטומתי חושב שזה דומה ללואזית שואל את חברו לספסל עים אוה יביןנכון מה א תירגום של המילה חברו יסביר שאפשר להסביר רק במשלוזה לא נעים החבר יתקש ואמר שבכל זאות שיסביר לא אז אמר נגיד במשל שמחר רואים את אימא שלך על ספת הים שוכבת עים גבר זר אז אתה באופן אוטומתי בן זונה