בוקר טוב לכולם

ג'וד לעוגות לעוגות

לעוגות. רק לעוגות. את ולאה שלום שתיכן ממש כליל השימות. לא חסר לכן מאומה. ודאי שלא אני.

שבת שלום לכולם, חוה'לה אני כבר

מגיעה לקפה כמובן עם עוגה, במיוחד עוגת גבינה טובה, חה חה חה אבל למה את גרה כל כך רחוק ממני??????????? חג שמח!!!!

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יופפי!! שלחתי כבר

בדוא"ל ל כ ו ל ם ..

p a l o m a

New member
בועז, התגובה מיועדת לך ולביל גייטס;

למה זה לא מופיע על המסך במקום הנכון?..אוףף.. מעצבן

boaz31

New member
emmy5-אני חושב שמגיע לך

יישר כוח על מה שאת עושה מדי פעם:שירים,ברכות יפות,תמיד משהו שונה וחריג בצורה חיובית ומיוחד בצורתו הברוכה {לא מילים בלבד} תהיי ברוכה!!!

אממי, חג שמח, תודה על השיר היפה

יש אצל חוה'לה ויהודית ,קפה, מיץ, עוגות טובות, את באה!???!! יהיה שמח חה חה חה, מחכים לך, להתראות!!!!! פרחים לקישוט השולחן. חג שמח!!!!!

HAVA159

New member
לאה'לה בוקר טוב, זה לא חלום../images/Emo96.gif

זה יכול להיות מציאות, להיפגש מדי פעם בלי קשר למיפגשים, בסך הכל מה גודל כל המדינה, תוך שעתיים מקסימום נמצאים מכל מקום לכל מקום להוציא את אילת. שבת נפלאה לכולכם ושתיהיו לי בריאים. באהבה
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה מישו בוקר טוב חברים יקרים

אני בדרך , תתחילו לצעוד ...מפגש אצל גודי

אמי, אמי השובבה. מה יהיה איתך?

כרגע מצאתי את מי שאשמה במפגש אצלי.... אני סתם כתבתי, לא התכוונתי ברצינות.........
בכלל כבר חסר חצי מכל עוגה. מה אני עושה? אתם כבר בדרך!!!!!!!!!! טוב, תסתפקו היום בקובה, פלאפל וחומוס. זה מה יש!!! אולי, אם תהיו טובים, נוסיף סלט ירקות טרי

emmy5

New member
גודי , תודה ..הארוחה עם הקובה

היתה מצויינת , אנחנו מגעיים מחר עוד פעם ..תודה רבה !!! בכל זאת חברים יקרים ,,אני השארתי פרוסה עוגה לגודי ..

emmy5

New member
לאהל'ה ,איך אני לא אבוא? |חיבו

נעשה כייף
גם פזי בדרך , ראיתי אותו נכנס לאוטו ...

אנימו

New member
שמחה וששון.בוקר טוב.בדרך נבקר

בחגיגות הביכורים שבעמק יזרעאל. נראה לי שג'וד בהלם...... ביכורים בעמק

boaz31

New member
אנימו-הידד למביאים כמוך ובוז...

לבקורת הקטלנית שנעשית כאן על כל מה שהחברים מביאים

אנימו

New member
בועז- תודה תודה. והערה בקשר לביקורת

קטלנית: מותר לבקר - חשוב רק איך ובאיזה מלים משתמשים.

אנימו צודקת. אכן הייתי בהלם למשך

רגע קט. הכל מההפתעה. אבל........... התעשתתי, טסתי לשפרעם, קניתי פלאפל וחומוס ופיתות טריות. קובה יש לי תמיד כי אני מכינה הרבה ומקפיאה ו.... כעת אתם לא מפחידים אותי!!!!!!!! אני כבר לא בהלם וגם לא באלם

יהודית היקרה ,שום קובה, ושום חומוס

לא יציל אותך מהעוגות הטובות שלך, אני באה רק, אך ורק בשביל העוגה שלך כי אני מאוד אוהבת עוגות גבינה, סתםםםםםםםםםםםם, הכל בצחוק!!!!!!! צריך קצת לחייך. תראו ,תראו איזה עוגת גבינה אני הכנתי , והיא מקושטת בפירות,חה חה לה לה לה!!!!!!!!!!!!!!!!

אנימו

New member
אה שלום. פספסנו. הם כבר אחרי ארוחת

צהרים. ...בררתי! בפעם הבאה נזדרז!

למעלה