בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

לשם שינוי קמתי מוקדם יותר מהרגיל (לשבתות) אנחנו יוצאים לבר מצווה עליה לתורה ולאחר מכן קבלת פנים וארוחת צהרים

boaz31

New member
גמני יותר מוקדם-ברכה ובדיחה

יום אחד יושב ביל גייטס ודג להנאתו כשלפתע עולה בחכתו דג זהב, ביל גייטס עומד לשחרר את הדג, והדג שואל אותו מה עם איזו משאלה? חושב ביל ועונה: נו טוב..תבקש--

boaz31

New member
ועוד אחת יותר טובה

בחור ובחורה נפגשים בפאב, ולאחר שיחה קצרה מחליטים לחתוך לבית של הבחור. הם מגיעים למיטה והבחור מוריד חולצה, ופתאום רץ לשירותים לשטוף ידיים. חוזר מנשק אותה מוריד מכנסיים, ורץ עוד פעם לשירותים לשטוף ידיים. כשהוא חוזר הבחורה שואלת אותו, "תגיד אתה רופא שיניים?" הוא שואל אותה בפליאה רבה, "איך ידעת?" "רק רופא שיניים שוטף ידיים כל כך הרבה פעמים", משיבה לו הבחורה. הם שוכבים ואחרי שהרופא גומר, שואלת אותו הבחורה, "נכון שאתה רופא שיניים מעולה?" "נכון מאוד", משיב לה הרופא, "איך ידעת?" הבחורה משיבה, "כי לא הרגשתי כלום..."

boaz31

New member
ועודאחת בחרוזים

אדון אחד, מאד נשוי, יועץ לענייני מיסוי, היה נוהג להסתלבט, ולצ'וטט באינטרנט. נשים רבות מבלי משים, צד ברשתו אותו מקסים ואחרי צ'יטוט נרגש, היו קובעות איתו מפגש. את האמת תמיד אמר, לב רווקות הוא לא שבר. הציג עצמו כאיש נשוי, בלי שום סיפורי כיסוי. הקפיד לפגוש רק נשואות, שרק חיפשו הרפתקאות, והתאוו לריגושים, בלי לחפוץ בגירושין. רק אל יהא לבכם חושש, הוא בקונדומים השתמש, מסיבוכים תמיד נמנע, הבנתם כבר את התמונה? עם בנות זוגו תמיד חגג, ברמת גן, בדירת גג, של חבר, רווק מושבע, אותו הכיר בעבודה. אך יום אחד בתום מפגש, נוכח הזוג המרוגש, כי הקונדום בפנים נותר, ולשלפו כלל אי אפשר. אכן מצב מאד עגום, מחד – יש סכנת זיהום. אך אם יפנו הם למיון, עלול לדלוף דבר הזיון. הזמן עובר, לא יעזור, צריך הביתה לחזור מה עושים כאן? מה עושים? ממש זקוקים כאן לניסים. ואז האיש פתאום נזכר: הן כאן רופא למטה גר. ממש קומה אחת מתחת, הם חיש ירדו איליו ביחד. בדלת ד"ר מ. כרמון, הם צלצלו בפעמון, אמרו לדוקטור שפתח: "אתה כאן לעזור מוכרח". ללשכתו אותם הזמין, על הספה פרש סדין, את הגברת חיש הפשיט מישש פיתחה ואז החליט: מחולצתו שלף הוא עט, ובתוכה איתו חיטט, את הקונדום חילץ הוא כך, השליך אותו ישר לפח. הוא אף סירב לכל תשלום, ושח לזוג הקצת המום: "ברור לכם וגם ברי לי, שהביצוע לא סטרילי. שכן איני גניקולוג, לא חירורג או אורולוג, כאן השתמשתי בתיאוריה, אני סתם דוקטור - להיסטוריהJ

maxima

New member
בוקר טוב כולם...בועז תודה

על הצחוקים...
טוב לצחוק את היום אקדיש לציור אז שבת שלום ויום ניפלא לכולם

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif בוקאאר טואוב

HAVA159

New member
בוקר טוב לכולם, שבת שלום../images/Emo96.gif

מזמינה לקפה של בוקר שבת פלוס עוגה המשך יום נפלא, באהבה
חוה.

חייבים לרענן את הנהלים. חייבים. כל

פעם מישהו שוכח שיש כאן כאלה שלא שותים קפה.
מצטרפת לחווה159 ומניחה על השולחן שתי עוגות גבינה: האחת אפוייה בלי סוכר (יצאה משו משו) והשניה קרה ללא אפייה בציפוי פסיפלורה. גם לה לא חסר כלום...

boaz31

New member
היחידהjud יש לך קונה לעוגה ללא

סוכר ואת השניה באופציה-כי איני יודע מזה פסי....מה
ובל נשכח שחג הביכורים מעבר לדלת אז הבאתי עגלה לשאת את הבכורים

HAVA159

New member
גיוד בועז בוקר טוב,איך המתכון,גיוד?

זה נשמע לי משהו,משהו, אפשר לקבל את המתכונים? בועז ובקשר "לפסיפלורה" זה מאוד מרגיע, ובטח גם טעים נכון גיוד? המשך שבת נפלאה שיהיה לכולכם, באהבה
חוה.

אשלח לך, חווה'לה, את המתכון במסר

פעם העירו לי שכאן זה לא פורום מתכונים...........
ומי מכם שבאמת רוצה לבוא לקפה (תה, מיץ, מים...) ועוגה, מוזמן.

emmy5

New member
אני באה ,, בוקר טו..תכיני לי ../images/Emo96.gif

מצאתי בדרך אישה מושלמת

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים../images/Emo140.gif

מתענגת על הקפה של חווה על העוגות של ג'וד נהנתי מהבדיחות של בועז בוקר נפלא לך פלומה ולכווווווווווווווולם
ולדני בילוי נעים |ומזלט| לחתן הבר מצווה המשך יום נעים

יהודית חג שמח!! אני באה לאכול

את העוגה הטעימה שלך, ואביא מיץ לאלה שלא שותים קפה. אבל למה אתם רחוקים ממני כל כך..............

אשתורי, נא הסברים בעברית. מי הן

השתיים שאתה חסר להן? לאה שלום ואני או עוגת הגבינה האפויה והקרה??

למעלה